Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Motorola Moto Z3 Play

Termékkatalógus
Motorola Moto Z3 Play + Moto Mods Battery
4,6 9 értékelés
Mobiltelefon - 6.0" IPS 2160x1080, Qualcomm Snapdragon 636 Octa-Core processzor, RAM 4GB, belső memória 64GB, MicroSDXC 256 GB, kettős hátlapi kamera 12Mpx (f/1,7) + 8Mpx + 5Mpx (f/2,0), kártyafüggetlen, GPS, NFC, 4G/LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, gyorstöltés, 3000mAh akkumulátor, Android 8.1
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SMTR5013b Termékszám:  PABH0037RO Gyártó honlapja:

Motorola Moto Z3 Play

A telefon tulajdonságai

70mm

Elölnézet

70mm

Oldalnézet

8.2 mm

A telefon tömege: 128 g

Képernyő átló

6"

Képernyő átló

Az operációs rendszer típusa

Android 8.0 Oreo

az operációs rendszer típusa

Az akkumulátor kapacitása

3 000 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

Telefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Belső memória

64 GB

belső memória

A kamera típusa

(12 + 8) + 5 Mpx

kamera

Csatlakozás

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

MicroSDXC 256 GB-ig

memóriakártya-foglalat

Tömeg

a telefon tömege

Bizonyára örömmel fogadod majd a rendkívüli adottságokkal és tetszetős designnal rendelkező Motorola Z3 Play modellhez érkező Moto Mods kiegészítéseket is, amely lehetővé teszi különféle tartozékok, például extra akkumulátor csatlakoztatását. Az erős 8 magos Snapdragon 636 processzor 6 GB-os RAM-mal működik. A tárhelyről a 64 GB-os belső memória gondoskodik, amely memóriakártyával bővíthető. A telefon képes a Dual SIM működésre, azaz két SIM-kártyát használ, így kényelmesen válthatsz közöttük. Az előtelepített Android 8.0 operációs rendszer egyszerű telefon használatot, magas stabilitást és biztonságot kínál. 

A Motorola Z3 Play mobiltelefon főbb jellemzői

  • Motorola Moto Z3 Play telefon elegáns designnal
  • Nagyméretű kijelző vékony kerettel
  • Kettős kamera a gyönyörű fotókért
  • Dual SIM-támogatás
  • Android 8.0 Oreo
  • Moto Mods kiegészítők

Nagyméretű kijelző vékony kerettel

A telefon egy fantasztikus 2160 x 1080 felbontású Super AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amely képes valóban gyönyörű színek és kiváló kontraszt megjelenítésére, ezáltal bármit is csinálsz a telefonoddal, igazi élmény lesz. Ezenkívül a Gorilla Glass 3 edzett üveg megvédi a képernyőt a nemkívánatos karcolásoktól vagy sérülésektől, például leejtés vagy figyelmetlen használat esetén. 

Kettős kamera a gyönyörű fotókért

A felvételek készítése ezzel a telefonnal egy valóra vált álom. Többé már nincs szükséged drága felszerelésre vagy professzionális fotósra ahhoz, hogy jó képeket készíts. A fejlett optika és a 12 + 8 Mpx-es kettős kamera mindenről gondoskodik, Neked csak a gombot kell megnyomnod. Az intelligens szoftverrel képeket szerkeszthetsz vagy oszthatsz meg. Az 5 Mpx felbontású elülső kamera jelenlétét is örömmel fogadod majd, amely rendkívül jól jön a közkedvelt szelfik készítésénél. 

A Moto Mods támogatása

A Moto Z3 támogatja a Moto Mods kiegészítőket a különböző telefonos tartozékokhoz. Például bővítheted a telefonod egy másik akkumulátorral, egy új tokkal, de párosíthatod egy játékvezérlővel vagy egy projektorral is. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Lesz még elérhető valamikor?

A hivatalos oldal szerint a keszuleknek OLED kijelzoje van: Külsős link A kerdesem, hogy csak eliras tortent? vagy ez valami X-edik verzioja IPS LCD-vel? Koszonom

Két kérdésem lenne: Először is, a vásárlás esetén teljes gyártói csomagot kapunk? (vagyis hogy a csomag tartalmazza-e a mellékelt 2200mAh-es akumulátort, vagy azt külön kell megvásárolni?) Másodszor: ha nem tartalmazza, lehetősegem van kicserélni a hozzá járó hangszórót a külső akumulátorra? Válaszukat előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: Motorola Moto Z3 Play
Kiegészítők: Motorola Moto Z3 Play
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto Z3 Play Modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto Z3 Play Modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola moto z3 play Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola moto z3 play Blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ