Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz

Termékkatalógus
Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz
4,5 14 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 6 690 Ft Batoh na notebook Lenovo
Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SMTR524b4 Termékszám:  PAX40069PL
Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz 357 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz

Ez a modern Motorola Razr 40 Ultra 5G mobiltelefon része az okosa hajlítható telefonok táborának. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. két hátlapi kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,9" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók tárolására 256GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memória ideális a nagy játékosoknak vagy a szenvedélyes fotósok számára. A kellő energiát a tartós, 3800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell bajlódni a bosszantó kábelekkel. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. IP52 szintű védelmi fokozattal van ellátva. Eme Motorola mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...
Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...

Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz okostelefon lényeges paraméterei

 • Eme Motorola okostelefon 6,9" méretű kijelzővel van ellátva
 • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
 • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
 • A szükséges energiát a tartós, 3800 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
 • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
 • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
 • A fő hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
 • A hátlapján 2 kameralencse kapott helyet
 • A mobiltelefon P-OLED 6,9"méretű kijelzőt kapott
 • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 165Hz képfrissítési frekvenciája
 • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint HDR10+
 • A kijelző 1400 Nits fényerőre képes
 • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
 • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső memória biztosított
 • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára is
 • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és EDGE (2,5G)
 • Az elégséges energiát a tartós, 3800 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
 • Grafikus gyorsító: Adreno 740

Ennek a remek Motorola telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,9" P-OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2640 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 165Hz-es képfrissítési frekvenciája. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legfejlettebb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Motorola mobiltelefon 1400 Nits mértékű fényerőt is képes elérni, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...
Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fotózás alapvető részét képezi a két hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Motorola mobiltelefon rendelkezik 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózással nagyfokú részletességet érhetünk el, és feltárhatjuk az apró struktúrákat. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Eme Motorola mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 3800 mAh, gondoskodik az egy-két napos használatról. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W, és vezeték nélküli töltéssel. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...
Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...

Ezen Motorola okostelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A modern Motorola okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 13, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 8 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely megegyezik a laptopokkal, ezáltal nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek, akár 4K videókkal is dolgozhatunk.

Ezen Motorola okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ezután nyugodtan hagyd a hitelkártyád a tárcádban, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...
Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G) és EDGE (2,5G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is található. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

170,83 × 73,95 × 6,99 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,9" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,9" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IP52 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus Kész!
Magasság
170,83 mm Kész!
Szélesség
73,95 mm Kész!
Mélység
6,99 mm Kész!
Súly
188 g Kész!
Szín
Bronz Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6,9" (17,53 cm) Kész!
Kijelző tulajdonságai
HDR10+ Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
165 Hz Kész!
Kijelző pixelsűrűség
413 PPI Kész!
Kijelző fényereje
1 400 Nits Kész!
Előlapi kamerasziget formája
Kör Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,5 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,5 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 800 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Motorola Razr 40 Ultra termékhez:

311 390 Ft - 357 990 Ft

Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz

Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
357 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB fekete

Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
357 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Viva Magenta

Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
357 990 Ft
Raktáron 2 db
 

Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB kék

Mobiltelefon - 6,9"-es P-OLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (165Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,5) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 3800 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
311 390 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt

Kedves Alza! A csomagolás tartalmazza a 33W töltőadaptert és a szilikontokot? Üdvözlettel: Keserü Ádám

Kérdések és válaszok: Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz
Kiegészítők: Motorola Razr 40 Ultra 8GB / 256GB, Peach Fuzz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Peach Fuzz. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Razr 40 Ultra 8 GB/256 GB Peach Fuzz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Peach Fuzz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Razr 40 Ultra 8GB/256GB Peach Fuzz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ