Motorola Scout 73

Termékkatalógus
Motorola Scout 73
Kamera kültéri Wi-Fi HD kamera, felügyelet interneten keresztül okostelefonon, táblagépen vagy PC (Android és iOS), Wi-Fi-vel és LAN kapcsolat, HD (720p) video streaming, digitális zoom, Pan & Tilt (kamera mozgatása bárhonnan), infravörös éjjellátó keresztül működik Hubble alkalmazás és a felhő szolgáltatás
Kód:  MPS001a Termékszám:  301310100201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Scout 73

Kültéri WiFi kamera, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdon, vagy a háziállatok, még megfigyelés alatt. Egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet az interneten keresztül WiFi vagy LAN, és töltse le az ingyenes alkalmazást Hubble a mobiltelefon. Az egész folyamat, beleértve a telepítést. kamera szerelés egyszerű, és nem több, mint néhány perc alatt. Akkor Motorola Scout 73 alkalmazása révén az ellenőrzés, hogy bárhonnan a világon (smartphone csatlakoztatni kell az internethez). 

legfontosabb jellemzői

  • WiFi, LAN kültéri kamera
  • Records HD video, a képesség, hogy a képeket
  • vízálló
  • Ellenőrző okostelefonon és alkalmazások
  • Forgatás mind vízszintes és függőleges irányban
  • A digitális zoom, infravörös éjjellátó
  • Hubble alkalmazások kompatibilis Android és iOS
  • Vigyázat esetén mozgásérzékelés
  • Egyszerű telepítés a falon

felügyelet 24/7

Mint már említettük, a mobil app Hubble kamera távvezérelhető. Meg lehet forgatni nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen. Motorola Scout 73 lehetővé teszi, hogy nézz körül minden irányban. Az egész terület, így lesz szó a tányéron, HD minőségű. Van is egy digitális zoom funkció, illetve a zoom és infravörös éjjellátó. Végül, akkor is észre, hogy a kamera mozgásérzékelés küld közvetlenül a smartphone. Ennek eredményeként nem hagyja ki az egér suttogva. Hubble alkalmazás egyaránt kompatibilis Android, valamint iOS.

Ellenálló kültéri kamera

Motorola Scout 73 Falra szerelhető. Célja, kültéri használatra, miközben megbirkózni az időjárás - vízálló. Ezen túlmenően, a kamera viszonylag kicsi, és fekete. Szükségtelenül így nem vonzza a figyelmet.

Kamera méretei:
14 × 17 × 13 cm

Paraméterek

Használat
Kültéri Kész!

Tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Scout 73 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Scout 73 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Scout 73. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Scout 73. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Scout 73.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ