Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Motorola Scout 85

Termékkatalógus
Motorola Scout 85
Kamera - Belső Wi-Fi HD kamera, Wi-Fi 802.11b / g / n, HD (720p) video streaming, Pan & Tilt (kamera mozgatása bárhonnan), a monitoring, az Interneten keresztül okostelefonon, táblagépen vagy PC (kompatibilis az Android és iOS ), digitális zoom, értesítés a mozgás és a hang, infravörös éjjellátó keresztül működik Hubble alkalmazás és a felhő szolgáltatás
Kód:  MPS002a Termékszám:  302910400201 Gyártó honlapja:

Motorola Scout 85

Beltéri WiFi kamera, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdon, vagy a háziállatok, még megfigyelés alatt. Egyszerűen csatlakoztassa a fényképezőgépet az interneten keresztül WiFi és töltse le az ingyenes alkalmazást Hubble a mobiltelefon. Üzembe a kamera könnyen, és nem több, mint néhány perc alatt. Akkor Motorola Scout 85 alkalmazása révén az ellenőrzés, hogy bárhonnan a világon (smartphone csatlakoztatni kell az internethez). 

legfontosabb jellemzői

  • Beltéri WiFi kamera
  • Records HD video, a képesség, hogy a képeket
  • Kétirányú audió kommunikáció
  • Ellenőrző okostelefonon és alkalmazások
  • Forgatás mind vízszintes és függőleges irányban
  • A digitális zoom, infravörös éjjellátó
  • Hubble alkalmazások kompatibilis Android és iOS
  • Figyelmeztetések, ha azt észleli, mozgás és a hang
  • Figyeljük meg a helyiség hőmérséklet változtatás
  • egyszerű telepítés

felügyelet 24/7

Mint már említettük, a mobil app Hubble kamera távvezérelhető. Meg lehet forgatni nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen. Motorola Scout 85 lehetővé teszi, hogy nézz körül minden irányban. Az egész szoba úgy van, a szó szoros értelmében egy tálban, és a HD-minőségben. Van is egy digitális zoom funkció, illetve a zoom és infravörös éjjellátó. Végül, akkor is megfigyelhető, hogy a kamera közvetlenül a smartphone (abban az esetben, mozgásérzékelés, audio- vagy változások szobahőmérsékleten). Ennek eredményeként nem hagyja ki az egér suttogva. Hubble alkalmazás egyaránt kompatibilis Android, valamint iOS.

Tökéletes minden irányban

Motorola Scout 85 beltéri használatra. Amellett, hogy a fenti funkciók, a kamera támogatja a kétirányú audió kommunikáció. Más szóval, ha szükséges, az állat, vagy tolvaj, kiáltás vagy mondd meg neki más fontos információkat. Végül elégedett az a tény, hogy a kamera viszonylag kicsi, és a fekete. Szükségtelenül így nem vonzza a figyelmet.

Kamera méretei:
9,4 × 8,6 × 10 cm

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Scout 85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Scout 85. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Scout 85. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Scout 85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Scout 85.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ