Shop roku 30 dnů na vrácení

Motoros kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Látószög
93 °
170 °
-
Videó maximális felbontása
4K (4096×2160)
(6)
Ultra HD (3840×2160)
(8)
Full HD (1920×1080)
(5)
6K (5760×3240)
(3)
Memóriakártya típusa
Micro SD
(42)
Micro SDHC
(27)
Micro SDXC
(24)
Memóriakártya nélkül
(6)
Belső memória
0 MB
131072 MB
- 0 GB 128 GB
Jellemzők
Optikai képstabilizátor
(24)
Vízálló
(17)
Vízálló tok nélkül
(12)
Strapabíró
(10)
Érintéses vezérlés
(6)
Szín
Fekete
(33)
Szürke
(3)
Szűrés

A motoros kamera arra szolgál, hogy rögzítsük, mi történik a motorkerékpár előtt és mögött. Nagyszerű eszköz lehet az úton átélt kalandok rögzítéséhez, de közlekedési baleset esetén is hasznodra válhat, ahol a szükséges bizonyítékokkal szolgálhat. Milyen motoros menetrögzítő kamera modellt válasszunk, és mire figyeljünk oda? Tanácsot adunk.

Tovább

Kettős motoros kamera vs. kültéri motoros kamera

Melyik motoros menetrögzítő kamera a megfelelő számodra? A választásnak attól kell függnie, hogy pontosan mire szeretnéd használni. Számos motoros kamera felvételi lehetőség van, de lehet, hogy csak egy lesz a megfelelő számodra.

A kettős motoros kamera előnyei

A kettős motoros kamera többet nyújthat, mint gondolnád. Egy motoros menetrögzítő kamera akkor jön jól, ha folyamatos megfigyelésre van szükséged, azaz ha egy közlekedési baleset esetén különösen fontos a bizonyítékok rögzítése.

  • A kettős motoros kamera egyszerre készít felvételeket az elülső és a hátsó oldalról. Így mindent videóra vehetsz.
  • Hurokfelvétel - ha a memória megtelt, automatikusan ráment a régi felvételekre. Így nem kell SD-kártyával bajlódnod.
  • A motoros kamera közvetlenül a motorról kap áramot, és automatikusan elindul, amikor a motor beindul. Azonnal készíthetsz felvételeket.
  • A motoros menetrögzítő kamera gyakran rendelkezik egy vezérlő kijelzővel, amely közvetlenül a motorkerékpár kormányára szerelhető.
  • Több helyre is elhelyezhető. A kormány környékére, a motor hátuljára, a bukókeretre vagy a tankra egyaránt. Egy motoros kamera nem lesz teher egy kültéri kamerához képest.

i

Egyes motoros kamera modellek GPS-modulhoz is csatlakoztathatók.

Kültéri motoros kamera és annak előnyei

A motoros menetrögzítő kamera nem annyira speciális, ezért nagyobb alkalmazási területtel rendelkezik. Ez a megfelelő választás, ha a táj és a kalandos utazás megörökítése a legfontosabb.

  • Szélesebb alkalmazási területtel rendelkezik. Ez lehet motoros sisak kamera, motorkerékpár kamera, síkamera, kerékpár kamera és még sok más. Csak választanod kell.
  • A felső kategóriás modelleket nagy felbontás és minőségi képkocka sebesség jellemzi. Utazási videók készítéséhez és emlékek rögzítéséhez tökéletes választás.
  • Gyakran motoros sisak kamera - jó kilátást biztosít, a motoros csillapítja a rezgéseket, így a videó stabilabb.

Ha akciókamerát vásárolsz, ne feledkezz meg az SD kártyákról sem.

Melyik motoros kamera a megfelelő választás?

Amikor azon gondolkodsz, hogy melyik motoros kamera fajtád szerezd be, szem előtt kell tartanod a magához a videofelvételhez közeli funkciókat. A motoros menetrögzítő kamera kiválasztásakor különösen a látószöget, a felbontást, a képkocka sebességet és - ami ugyanilyen fontos - a memóriakapacitást kell figyelembe vennie.

A motoros kamera látószöge

A látószög az egyik legfontosabb jellemzője egy motoros kamerának, hiszen az út mellett magát a környéket is meg kell örökítenie, különösen a járdákat vagy az út szélét. Általában 120° és 170° közötti látószögű motoros kamerák, illetve motoros sisak kamerák könnyen beszerezhetők. Minél nagyobb, annál jobb.

Motoros kamera felbontása

Egy kevésbé fontos szempont, amelyet a választás során figyelembe kell venni, maga a motoros kamera felbontása. Jobb minőségű képet kapsz, ha például nagyobb felbontású motoros sisak kamera mellett döntesz. A jobb képpel azonban nagyobb memóriaigény is jár.

  • Full HD most a szabvány. Megfelelő felbontást kínál, de a távolban lévő részleteket nehezebb lehet kivenni.
  • Az Ultra HD még jobb képminőséget biztosít, és a távoli objektumok is könnyebben láthatók.
  • A motoros kamerák problémamentesen kezelik a 4K felbontást. A nagyobb felbontással azonban magasabb ár is jár.

i

Már találkozhatunk olyan kamerákkal, amelyek támogatják az 5K vagy 8K felbontást.

Motoros kamera és a képkockasebesség

A kamera képkockasebessége arra utal, hogy a motoros kamera hány képkockát képes rögzíteni egy másodperc alatt. Ezt a jellemzőt FPS (képkocka/másodperc) néven rögzítik, és elengedhetetlen a zökkenőmentes videofelvételhez. A mai technológia feltartóztathatatlanul fejlődik, így egyáltalán nem jelent problémát, hogy olyan kamerát kapjunk, amely másodpercenként 60 vagy 120 képkocka rögzítésére képes.

A motoros kamera memóriakapacitása

Bár vannak nagy beépített memóriával rendelkező kamerák, a motoros kamerák túlnyomó többsége nulla belső memóriával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben nem nélkülözhető a memóriakártya. Ahogy fentebb írtuk, a jobb felbontással együtt jár a nagyobb helyigény, amit a rögzített anyag elfoglal. Ha 64-128 GB memóriával rendelkező kártyát vásárolsz, több helyet kapsz több felvételhez. A támogatott memóriakártyák a micro SD, micro SDHC vagy micro SDXC.

Nem tudod, melyik SD-kártyát válaszd? Olvasd el a Mi az az SD-kártya? cikkünket.

Milyen egyéb funkciókkal rendelkezhet egy motoros kamera?

Itt találhatók azok a további funkciók és jellemzők, amelyeket egy motoros menetrögzítő kamera kínálhat. Mindenképpen keresd őket, amikor kiválasztod az új felszerelésedet, elvégre a legjobbat akarod.

  • Sok modell büszkélkedhet képstabilizátorral, a videó kevésbé remeg és jobban néz ki vele.
  • Egyes kamerák még radarérzékeléssel is rendelkeznek. Így nem lepődsz meg többé a sebességmérő kamerától.
  • A piacon vízálló vagy vízhatlan kamerákat is találhat. Így a vízzel való találkozás semmiképpen sem károsítja a kamerát.
  • A tartós kialakítás biztosítja, hogy a motoros kamera egy esés után sem megy az örök vadászmezőkre.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GoPro HERO12 Black Szállításra kész > 5 db
Kültéri kamera - tartós és vízálló még tok nélkül is, 2x hosszabb üzemidő, HDR fényképekhez és videókhoz, 8x lassított felvétel, Hypersmooth 6.0, 360°-os horizontzár, 8 bit, 10 bit+ kódolás LOG funkcióval, időkód-szinkronizálás, állvány menet
159 990 Ft

2.
GoPro HERO10 Black Szállításra kész > 5 db
Kültéri kamera - felvételek rögzítése: 5,3K/60fps, 4K/120fps, 2,7K/120fps 1080p/240fps, Hypersmooth 4.0 képstabilizátor minden üzemmódban, hátsó LCD érintőképernyő, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 time-lapse mód vízállóság 10 m, MicroSDXC foglalat, 23 Mpx-es kamera, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor
123 990 Ft

3.
GoPro HERO9 BLACK Utolsó 2 termék a raktáron
Kültéri kamera - felvételek: 5K/30fps, 4K/60fps, 1080p/240fps, Hypersmooth 3.0 képstabilizálás, hátsó LCD érintőkijelző, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 gyorsított felvétel, vízállóság tok nélkül: 10 m, MicroSDXC foglalat, 20 MP-es fényképezőgép, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor
115 690 Ft

Még több
48 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,4 53×
LAMAX W9.1
Kültéri kamera - vízálló, 4K/60 fps, Full HD-ben akár 120 fps, 2"-es érintőkijelző, elektronikus képstabilizálás (EIS), 16 MPx-es képek, 8× slowmotion HD minőségben, gyorsított felvétel, microUSB konnektor, automatikus gyorsított felvétel, komplett tartozékokkal a csomagban, cseh menü, beépített WiFi és mobilalkalmazás, távirányítás
60 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMAW91a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0 39×
GoPro HERO10 Black
Kültéri kamera - felvételek rögzítése: 5,3K/60fps, 4K/120fps, 2,7K/120fps 1080p/240fps, Hypersmooth 4.0 képstabilizátor minden üzemmódban, hátsó LCD érintőképernyő, elülső szelfi kijelző, TimeWarp 3.0 time-lapse mód vízállóság 10 m, MicroSDXC foglalat, 23 Mpx-es kamera, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Li-Ion akkumulátor
123 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG010a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1 10×
GoPro HERO11 Black Mini
Kültéri kamera - felvételek rögzítése: 5,3K/60fps, 4K/120fps, 2,7K/120fps 1080p/240fps, HyperSmooth 5.0 képstabilizálás, TimeWarp 3.0 gyorsított felvételek, vízállóság tok nélkül: 10 m, MicroSDXC foglalat, USB-C, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Enduro Li-Ion akkumulátor
140 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG011a2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2 22×
GoPro HERO12 Black
Kültéri kamera - tartós és vízálló még tok nélkül is, 2x hosszabb üzemidő, HDR fényképekhez és videókhoz, 8x lassított felvétel, Hypersmooth 6.0, 360°-os horizontzár, 8 bit, 10 bit+ kódolás LOG funkcióval, időkód-szinkronizálás, állvány menet
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG012a1
4,4 48×
GoPro HERO11 Black
Kültéri kamera - 5,3K60 + 4K120 felbontású videófelvétel, akár 27 MPx fotófelbontás, automatikus videó highlight, HyperSmooth 5.0 stabilizálás, beépített horizontzár, 3 éjszakai üzemmód, 10 m-ig vízálló, cserélhető Enduro akkumulátor
160 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG011a
4,7 19×
GoPro HERO12 Black bundle
Kültéri kamera - tartós és vízálló még fedél nélkül is, 2x hosszabb kitartás, HDR fényképekhez és videókhoz, 8x lassított felvétel, Hypersmooth 6.0, 360°-os horizontzár, 8 bit, 10 bit+ kódolás LOG funkcióval, időkód-szinkronizálás, állvány menet
212 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG012a1bn
4,8
GoPro HERO12 Black Creator Edition
Kültéri kamera - kreatív all-in-one megoldások, egy egész napos forgatáshoz elegendő üzemidő, HDR fényképekhez és videókhoz, 8x lassított felvétel, Hypersmooth 6.0, 360°-os horizontzár, 8 bites és 10 bites színek + LOG kódolás, időkód-szinkronizálás, távirányító, tartós és vízálló kamera tok nélkül
Szuper ár
271 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG012a1ce
4,2 32×
LAMAX X3.1 Atlas
Kültéri kamera - Natív 2.7K felbontású 30 kép/mp-es videófelvétel, 4K time-lapse videó, 2"-es LCD kijelző, akár 16 Mpx-es fénykép, 30 m-ig vízálló, lassított felvétel utómunka nélkül, beépített WiFi, csuklóra rögzíthető távirányító, 160°-os látószög, minden kiegészítőt tartalmaz az alapcsomag
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA001xy3
3,9 55×
LAMAX X7.1 Naos
Kültéri kamera - 4K 30 fps videó, natív 2.7K, Full HD 60 fps, 4K timelapse videó, MicroSDXC, távirányító, 2" LCD kijelző, 23 db tartozék a csomagban, WiFi, akár 16 Mpx fotó
+Ajándék Hátizsák LAMAX Backpack 15 szürke melynek értéke 9 790 Ft
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMA001xy1
4,2 21×
LAMAX X7.2
Kültéri kamera LAMAX X7.2
+Ajándék Hátizsák LAMAX Backpack 15 szürke melynek értéke 9 790 Ft
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LMXc001
4,3 20×
GoPro MAX
Kültéri kamera - családi, professzionális, szférikus (360°), 18 Mpx, 4K (4096×2160) videófelbontás, 30 fps, micro SD/SDHC/SDXC, optikai képstabilizátor, vízállóság,
214 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OG008xc1
3,9 20×
Sencor 3CAM 4K04WR
Kültéri kamera 4K UHD 3840 x 2160, 2,0 " -es, színes TFT kijelző, CMOS érzékelő, HDR, 170 ° -os látószög, JPEG 16/14/12/8/5/2 Mpx, WiFi, beépített hangszóró és mikrofon, 60 méterig vízálló, mozgásérzékelés, lassú felvétel, végtelenített felvétel (hurok), rázkódástűrő (anti-shock) rendszer, Micro SDHC támogatás 64 GB-ig, Micro USB, Mini HDMI, tartozékok
22 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WS5115ka1
4,1 24×
Niceboy VEGA X Play
Kültéri kamera - akár 4K 30 FPS (interpolált) felbontás, 2,7K 30 FPS (interpolált) és FullHD 60 FPS, fényképek akár 16 megapixel minőségben, 2"-es LCD kijelző, 0,96"-es elülső monokróm kijelző, WiFi segítségével mobilalkalmazás révén is vezérelhető, Slow-Motion funkció, gyorsított videó, autós kamera üzemmód, webkamera funkció (az akciókamera mikrofonja nincs számítógéppel való használatra optimalizálva, külső mikrofon használatát javasoljuk), a távirányító a csomag részét képezi, vezérlés cseh nyelven, vízállóság tokkal: 30 méter (tartozék), a leggyakrabban használat tartozékok sora megtalálható a csomagban, memóriakártya támogatás 64 GB-ig (nem tartozék)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB080f1
4,1 19×
DJI Action 2 Dual-Screen Combo
Kültéri kamera - vízálló, felbontása akár 4K 120 kép/s mellett, FullHD felbontásban akár 240 kép/s, 155°-ig terjedő látószög, az akkumulátor üzemideje 160 perc (kiegészítő akkumulátorral), 22 GB memória (micro SD-kártyával bővíthető), érintőképernyő, elektronikus stabilizálás, mágneses tartozékok és rögzítők, a csomag kiegészítő akkumulátort és szelfi kijelzőt is tartalmaz
134 230 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CVIdji2110HU
4,2 18×
Niceboy VEGA X Star
Kültéri kamera - 4K/30 FPS, Full HD 120 FPS, 30 m-ig vízálló tokkal, X-STEADY stabilizálás, teljesen üveg 7G Lens objektív tükröződésgátló bevonattal, két kijelző - 2"-es hátul és 1,4"-es elöl, 170°-os látószög, Spectrum HQ technológia, a távvezérlés lehetősége, megosztás WiFi-vel, lassított és gyorsított felvétel mód, time-lapse videó, időzítő, hosszabb expozíció, szelfi, akár 20MPx méretű fényképek, a fényképezőgép különböző felületekre és állványokra történő rögzítéséhez szükséges rögzítőkészlet, vízálló tok, akkumulátor és sisaktartó a csomagban
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB080f4
3,4 26×
Niceboy VEGA X Lite
Kültéri kamera - webkameraként vagy autó kameraként használható, 2”-os LCD kijelző, Full HD felbontású felvétel lehetősége 30 sn. /val vel, időgyűjtési funkció, mozgásérzékelési funkció, fényképezhet 16 Mpx felbontással, Wi-Fi vezérlés alkalmazáson keresztül, a tartozékok széles választékát tartalmazza
17 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB055a1
3,5 39×
Niceboy VEGA X PRO
Kültéri kamera sportoláshoz, 4K felbontás (4096 × 2160) (max. 240sn./s), szelfi kijelző, micro SD / SDHC / SDXC, microHDMI, WiFi, videó stabilizálás, vízálló csomagolás nélkül
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB005a1
3,4
TrueCam Mx GPS modul traffipax érzékeléssel
GPS Modul - mágneses GPS modul traffipax érzékeléssel TrueCam M5 WiFi/M7 GPS Dual autós kamerához
12 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CH660a1
4,4 13×
Niceboy VEGA X 8K
Kültéri kamera - akciókamera, 2"-es LCD kijelző, videokodek: H.265, webkamera funkció, 4K 60 képkocka/mp mellett natív felbontásban, vízállóság, 6K (30 képkocka/mp) vagy 8K (15 képkocka/mp), sztereó mikrofon, vezérlés Wi-Fi segítségével alkalmazáson keresztül, számos tartozék a csomagban
115 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB080f5
3,5
NAVITEL M800 DUAL - Sony, WiFi
Motorkerékpár kamera - FHD, két kamera, wifi kapcsolat, Sony Starvis érzékelő, éjszakai látás, 2 m hosszú tápkábel, 2,7 m hosszú kábel az elülső és hátsó kamerákhoz, IP67, távirányító, szuperkondenzátor
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP780a1
5,0
Rollei ActionCam D6Pro
Kültéri kamera - akció, 5K felbontás, akár 48 megapixel, Sony IMAX576 szenzor, 170°-os látószög, 2,2" érintőképernyő, elektronikus képstabilizátor, vízálló kivitel 5 m-ig, tokkal akár 30 m-ig, vezeték nélküli mikrofon, beépített akkumulátor, 150 perc üzemidő, Wi-Fi modul, microSD foglalat, USB-C és HDMI, fekete, méretek 63,3 × 42 × 30,8 mm, tömeg 69,5 g
90 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ROLL01z9a1
Osmo Action 3 Extreme Battery
Drón akkumulátor -
14 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DJI22_60
INNOVV K5
Motorkerékpár kamera - akár 120°-os látómezővel, 4K Ultra HD felbontás, 8px-es Sony érzékelő, csatlakozás az INNOVV mobilalkalmazáshoz WiFi-n keresztül, mikrofon, IP67 védelem, automatikus üzemmód, 5 Hz-es GPS-vevő, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, támogatás 512 GB-ig
229 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: INN02a
4,2 22×
GoPro HERO12 Black
Kültéri kamera - tartós és vízálló még tok nélkül is, 2x hosszabb üzemidő, HDR fényképekhez és videókhoz, 8x lassított felvétel, Hypersmooth 6.0, 360°-os horizontzár, 8 bit, 10 bit+ kódolás LOG funkcióval, időkód-szinkronizálás, állvány menet
151 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OG012a1
autóNAVITEL kettős kamerák: tartsd szemmel a jármű előtt és mögött kialakult helyzetet A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű technológiákat (pl. éjszakai látás), hurok felvételt és nagyon egyszerű telepítést kínál. Semmiféleképpen ne becsüld alá a jármű védelmének ezt a módját. Bizonyos...
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!

Motoros kamerák

A Motoros kamerák kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó motoros kamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább motoros kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb motoros kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: motoros kamerák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ