30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Moza Air Cross 2

Termékkatalógus
Moza Air Cross 2
5 3 értékelés
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 3200 g, akkumulátor élettartama: 12 óra, Bluetooth, USB-C és USB-A
Kód:  MozaA009 Termékszám:  ACGN01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Moza Air Cross 2

Forgass intuitívan a Moza Air Cross 2 stabilizátorral

A Moza Air Cross 2 egy 3 tengelyes stabilizátor fényképezőgépekhez és videokamerákhoz. Intuitív kezelőszervekkel, OLED kijelzővel, Smart Wheel tárcsával büszkélkedhet. Irányítsd a tengely mozgását, a follow focust, állítsd be a paramétereket és élvezd a fényképezést. A Moza Air Cross 2 3000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely akár 12 órán át is működik. Az eredeti 18 W-os töltő használatával 1,5 óra alatt töltheted fel. A stabilizátor USB-C porttal van ellátva, így a helyszínen feltölthető egy power bankről. A gimbal három Multi-CAN 7,8 V-os porttal rendelkezik, amelyek a fényképezőgép és más tartozékok töltésére használhatók.

Könnyű és erős stabilizátor

A Moza Air Cross 2 egy ultrakönnyű, mégis nagyon erős motoros gimbal. Kézből fényképezve is olyan jól stabilizál, hogy profi alkotás legyen a végeredmény. Beépített alumíniumötvözet-technológiával büszkélkedhet, amely mindössze 950 g-os tömeg mellett maximális teljesítményt biztosít. Így a karod nem fárad el a forgatás alatt. Motorja akár 3,2 kg tömegű fényképezőgépet is elbír. A piacon elérhető legtöbb DSLR és CSC kamerával kompatibilis.

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A MOZA Air Cross 2 a 3 tengelyes gimbalok közé tartozik
  • Intuitív kezelőszervei, OLED kijelzője és Smart Wheel tárcsája van
  • A 3000 mAh kapacitású akkumulátor 12 órán át működik
  • 1,5 óra alatt feltöltődik
  • A stabilizátor USB-C-n keresztül tölthető power bankről
  • A három Multi-CAN 7,8 V-os port segítségével a kamera is feltölthető
  • A stabilizátor ultrakönnyű
  • Akár 3,2 kg-os kamerát is elbír
  • Oldalsó kerékkel felszerelve a könnyű kezelhetőségért
  • OLED kijelző mutatja a gimbal és a kamera paramétereinek állapotát

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor széles körű kompatibilitása

Az Air Cross 2 nagyobb helyet biztosít a fényképezőgép vagy videokamera rögzítéséhez, így a kamerák nagy részének megfelel. Ezenkívül a fejlett szoftvertechnológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi az állványkar beállítását, a fényképezőgépet bal vagy jobb oldalról is felszerelheted. A MOZA Air Cross 2 lehetőséget nyújt továbbá a csapágy súlypontjának megváltoztatására. A stabilizátor 1/4"-os és 3/8"-os állványmenettel rendelkezik. Ráadásul az L-konzol a vízszintes és függőleges helyzetek közötti váltást is támogatja.

MOZA Air Cross 2 stabilizátor tápellátása

A MOZA Air Cross 2 stabilizátor a MOZA Spark 2.0 tápellátó rendszerrel van felszerelve. Ez az új rendszer akár 12 órára is meghosszabbítja az üzemidőt, ugyanis egy 3000 mAh-s áramforrást használ. A MOZA Air Cross 2 stabilizátorral kompatibilis akkumulátortöltő 18 W-os teljesítménnyel képes feltölteni a készüléket, így a töltési idő mindössze 2 órára csökken. Az USB-C interfész segítségével az akkumulátor külső forrásról a forgatás helyszínén is feltölthető. A stabilizátor három, 7,8 V-os Multi-CAN kimenettel is fel van szerelve, amelyek a kamera és más tartozékok tápellátására használhatók.

Intuitív kezelőpanel és tengelyzár

A MOZA Air Cross 2 egy oldalsó kerékkel van felszerelve a fókuszáló rendszer vezérlésére. A kamera kábelének segítségével vezérelheted a fényképezőgép E-Focusának beállítását. Ugyanakkor a tökéletesen pontos mozgás érdekében minden egyes tengely külön-külön kapcsolható és vezérelhető. Az OLED képernyőn mindig láthatod a gimbal állapotát és a kamera paramétereit, amelyeket intuitívan és egyértelműen mutat meg. Minden tengely rögzíthető, hogy megakadályozhasd az egyensúly későbbi elmozdulását. Az AI számítási rendszere képes pontosan kiszámítani az optimális paramétereket a kamera beállításához, mindezt bármilyen rezgések nélkül. Ezenkívül akár 3 felhasználói profilkészletet is tárolhatsz a gyakori használathoz.

Mimic Motion Control

A stabilizátor okostelefonnal is vezérelhető. Minden egyes tengelyt úgy lehet irányítani, hogy utánozza a telefonod mozgást. Így a gimbal mozgásának érzékenységét is könnyen beállíthatod, hogy jobban irányíthasd és pontosabb legyen.


A MOZA Air Cross 2 stabilizátor kreatív felvételi módokat kínál

A MOZA Air Cross 2 professzionális stabilizátor több kreatív üzemmódot nyújt, amelyek professzionális jelleget kölcsönöznek a filmjeidnek. Rendelkezére áll például az Inception Mode 3.0, amely automatikus forgatást, sebességbeállítást és látószög-szabályozást kínál. Az FPV móddal 360°-os szinkronmozgást érhetsz el. A Sport Gear mód megkönnyíti az akciódús sportok és a gyors mozgások rögzítését. A kínálatban a mimic motion control vagy tárgykövető üzemmód is megtalálható. Ez úgy válik működőképessé, hogy csatlakoztatod a mobiltelefonodhoz és szinkronizálod az alkalmazással, hogy a telefon kijelzője megegyezzen a kamera keresőjével. Ezután csak válaszd ki a követendő célpontot a tárgykövetéshez, és már forgathatsz is. A MOZA Air Cross 2 további kreatív funkciókkal is rendelkezik, mint például a time lapse, a motion timelapse, a motion control vagy a panoráma.



A MOZA Air Cross 2 stabilizátor csomagjának tartalma

  • MOZA Air Cross 2 stabilizátor
  • Háromlábú állvány
  • Intelligens akkumulátor
  • L-konzol
  • Gyorskioldó lemez
  • Objektívtartó
  • Csavar az objektívtartóhoz
  • Manfrotto gyorskioldó alap
  • Follow focus rúd
  • Hordtáska
  • USB-C kábel
  • Kábel a kamera vezérléséhez
  • 1/4"-os csavar
  • 3/8"-os csavar
  • Kézikönyv

Paraméterek

Kompatibilis készülék
Fényképezőgép Kész!
Tömeg
1 066 g Kész!
Max. terhelhetőség
3 200 g (3,2 kg) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
12 óra Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Fényképezőgép Kész!

Jellemzők

Tömeg
1 066 g Kész!
Max. terhelhetőség
3 200 g (3,2 kg) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
12 óra Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C, USB-A Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moza Air Cross 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Air Cross 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Moza Air Cross 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moza Air Cross 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moza Air Cross 2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ