30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Moza Mini MX2

Termékkatalógus
Moza Mini MX2
4,0 8 értékelés
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 24 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, vezérlés mobil alkalmazással, scene mód
44 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MozaA016 Termékszám:  miniMX2-5251

Moza Mini MX2

Moza Mini MX2 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Zökkenőmentes videófelvétel teljes könnyedséggel

A fejlett Deep Red stabilizációs algoritmust használó MOZA Mini MX2 mobiltelefonokhoz készült, összecsukható gimballal akár gyaloglás vagy futás közben is rendkívül gördülékeny professzionális filmfelvételek rögzíthetők. Ez a világ első automatikus telefonfelvétellel ellátott kardánja. Kompakt méretének és intuitív egykezes kezelésének köszönhetően kiváló eszköz videók rögzítéséhez és fényképek készítéséhez különbözőszögekből. A felvételek ezután a MOZA Genie mobilalkalmazásban szerkeszthetők. A MOZA Mini-MX2 stabilizátor nagy előnye a beépített akkumulátor, amely nagyszerű 24 órás üzemidővel rendelkezik, valamint az FPV üzemmód, amely folyamatos fókuszálást tesz lehetővé egy kiválasztott személyre.

A MOZA Mini-MX2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A világ első automatikus telefonfelvétellel ellátott stabilizátora
  • Maximális terhelhetőség 280 g
  • A gimbal FPV üzemmóddal rendelkezik - folyamatos fókuszálás a kiválasztott személyre
  • Gyors váltás vízszintes és függőleges üzemmód között
  • Bluetooth vezeték nélküli interfész
  • Ergonomikus kialakítás és összecsukható szerkezet
  • A Magic mód előre beállított profilokat kínál kreatív felvételekhez
  • A MOZA Mini-MX2 támogatja a gesztusvezérlést
  • Tölthető akkumulátor 24 órás üzemidővel
  • MOZA Genie (Android, iOS) mobilalkalmazás 

A MOZA Mini-MX2 automatikus telefontartást kínál

A MOZA Mini-MX2 stabilizátor lehetővé teszi az automatikus beállítást bonyolult kiegyensúlyozás nélkül. Egyszerűen csatlakoztasd a mobiltelefont a tartóhoz, párosítsd azt vezeték nélküli Bluetooth-interfészen keresztül, és a készülék másodperceken belül használatra kész.

Vízszintes és függőleges felvétel

Háromszor nyomd meg a bekapcsológombot a portré- és a fekvő formátumú felvételek közötti egyszerű váltáshoz. A MOZA Mini-MX2 stabilizátor gyorsan alkalmazkodik a felvett jelenethez, így nem marad le semmilyen fontos akcióról.

MOZA Mini-MX2 intuitív kezelőpanellel

A kompakt MOZA Mini-MX2 stabilizátor intuitívan elhelyezett gombokkal ellátott kezelőpanellel rendelkezik, amely kényelmes egykezes kezelést tesz lehetővé. Egy LED-es akkumulátor-kapacitásjelzőt is tartalmaz.

Könnyen megalkothatod történetedet a MOZA Genie-vel

A MOZA Genie mobilalkalmazás Magic Mode beépített sablonok széles skáláját kínálja a kreatív videofelvételekhez, amelyek nemcsak egyszerűbbé, de szórakoztatóbbá is teszik a filmkészítést. Egyszerűen válassz egy stílust, és kövesd a képernyőn megjelenő tippeket, hogy elkészíthesd következő remekművedet.

A MOZA Mini-MX2 lehetővé teszi az automatikus tárgykövetést - FPV

Mindig tartsd a témát a reflektorfényben. Érintsd meg a témakör kiválasztásához, a fókuszmező beállításához és a felvétel megkezdéséhez. A kiválasztott téma mindig fókuszban marad, még mozgás közben is, és még az előtérben lévő tárgyak sem zavarják a megjelenítést.

A MOZA Mini-MX2 támogatja a gesztusvezérlést

Az intelligens Smart Gesture Control funkció lehetővé teszi a gyors, kéz nélküli fényképezést. Egyszerűen állíts össze egy felvételt, és egy egyszerű kézmozdulattal indítsd el vagy állítsd le a felvételt.

Felvételek professzionális szerkesztése

A MOZA Genie mobilalkalmazás az okostelefonodat egy erős szerkesztőeszközzé alakítja, amely olyan kreatív funkciókkal rendelkezik, amelyek általában csak a professzionális szerkesztőszoftverekben találhatók. Használd ki a videók vágására, egyesítésére és beszúrására vonatkozó funkciókat, amelyekhez később szűrőket, effektusokat és átmeneteket is hozzáadhatsz. Az eredményül kapott videót kedvenc zenéiddel és feliratokkal egészítheted ki.

A MOZA Mini-MX2 fejlett üzemmódokat kínál a kreatív felvételekhez

Kreatív módok állnak rendelkezésre lélegzetelállító time-lapse filmek, drámai lassított felvételek vagy dinamikus forgó lencse effektusú Inception módban. Rögzítsd a gyors sportjeleneteket javított reakcióidővel a Sport Gear módban. Így soha többé nem maradsz le egyetlen kritikus pillanatról sem. A Vertigo beállítja a zoom sebességét, hogy új dimenziót és mélységet adjon a történetedben lévő érzelmek kiemeléséhez.

Ergonomikus kialakítás

Praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően a MOZA Mini-MX2 stabilizátor kényelmesen elfér a tenyeredben, egy kis táskában vagy a farzsebben. Az ergonomikus beállítások lehetővé teszik, hogy természetesen különböző szögekből fényképezhess a legjobb felvételek készítéséhez. Ezenkívül a videofelvétel nagyon egyszerűen végezhető, anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat.

A MOZA Mini-MX2 a kiegészítő lehetőségek széles skálájával rendelkezik

A MOZA Mini MX2 mobiltelefonhoz készült kompakt stabilizátor bővíthető 1/4"-es menettel rendelkezik, amivel más kiegészítőket is csatlakoztathatsz az állványhoz, például teleszkópos hosszabbító rudat, amellyel bővítheted az állvány hatótávolságát.


Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!
Készülék min. szélessége
6 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
6 cm Kész!
Készülék max. szélessége
8,8 cm Kész!

Hossz

Max. hossz
26,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Stabilizálással Kész!
Telefon maximális szélessége
88 mm Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Foganytú anyaga
Műanyag fogantyú Kész!

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Vezérlés mobil alkalmazással Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
Scene mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moza Mini MX2
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ