30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Moza Mini MX2

Termékkatalógus
Moza Mini MX2
4,0 8 értékelés
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 24 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, vezérlés mobil alkalmazással, scene mód
39 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MozaA016 Termékszám:  miniMX2-5251

Moza Mini MX2

Moza Mini MX2 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Zökkenőmentes videófelvétel teljes könnyedséggel

A fejlett Deep Red stabilizációs algoritmust használó MOZA Mini MX2 mobiltelefonokhoz készült, összecsukható gimballal akár gyaloglás vagy futás közben is rendkívül gördülékeny professzionális filmfelvételek rögzíthetők. Ez a világ első automatikus telefonfelvétellel ellátott kardánja. Kompakt méretének és intuitív egykezes kezelésének köszönhetően kiváló eszköz videók rögzítéséhez és fényképek készítéséhez különbözőszögekből. A felvételek ezután a MOZA Genie mobilalkalmazásban szerkeszthetők. A MOZA Mini-MX2 stabilizátor nagy előnye a beépített akkumulátor, amely nagyszerű 24 órás üzemidővel rendelkezik, valamint az FPV üzemmód, amely folyamatos fókuszálást tesz lehetővé egy kiválasztott személyre.

A MOZA Mini-MX2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A világ első automatikus telefonfelvétellel ellátott stabilizátora
  • Maximális terhelhetőség 280 g
  • A gimbal FPV üzemmóddal rendelkezik - folyamatos fókuszálás a kiválasztott személyre
  • Gyors váltás vízszintes és függőleges üzemmód között
  • Bluetooth vezeték nélküli interfész
  • Ergonomikus kialakítás és összecsukható szerkezet
  • A Magic mód előre beállított profilokat kínál kreatív felvételekhez
  • A MOZA Mini-MX2 támogatja a gesztusvezérlést
  • Tölthető akkumulátor 24 órás üzemidővel
  • MOZA Genie (Android, iOS) mobilalkalmazás 

A MOZA Mini-MX2 automatikus telefontartást kínál

A MOZA Mini-MX2 stabilizátor lehetővé teszi az automatikus beállítást bonyolult kiegyensúlyozás nélkül. Egyszerűen csatlakoztasd a mobiltelefont a tartóhoz, párosítsd azt vezeték nélküli Bluetooth-interfészen keresztül, és a készülék másodperceken belül használatra kész.

Vízszintes és függőleges felvétel

Háromszor nyomd meg a bekapcsológombot a portré- és a fekvő formátumú felvételek közötti egyszerű váltáshoz. A MOZA Mini-MX2 stabilizátor gyorsan alkalmazkodik a felvett jelenethez, így nem marad le semmilyen fontos akcióról.

MOZA Mini-MX2 intuitív kezelőpanellel

A kompakt MOZA Mini-MX2 stabilizátor intuitívan elhelyezett gombokkal ellátott kezelőpanellel rendelkezik, amely kényelmes egykezes kezelést tesz lehetővé. Egy LED-es akkumulátor-kapacitásjelzőt is tartalmaz.

Könnyen megalkothatod történetedet a MOZA Genie-vel

A MOZA Genie mobilalkalmazás Magic Mode beépített sablonok széles skáláját kínálja a kreatív videofelvételekhez, amelyek nemcsak egyszerűbbé, de szórakoztatóbbá is teszik a filmkészítést. Egyszerűen válassz egy stílust, és kövesd a képernyőn megjelenő tippeket, hogy elkészíthesd következő remekművedet.

A MOZA Mini-MX2 lehetővé teszi az automatikus tárgykövetést - FPV

Mindig tartsd a témát a reflektorfényben. Érintsd meg a témakör kiválasztásához, a fókuszmező beállításához és a felvétel megkezdéséhez. A kiválasztott téma mindig fókuszban marad, még mozgás közben is, és még az előtérben lévő tárgyak sem zavarják a megjelenítést.

A MOZA Mini-MX2 támogatja a gesztusvezérlést

Az intelligens Smart Gesture Control funkció lehetővé teszi a gyors, kéz nélküli fényképezést. Egyszerűen állíts össze egy felvételt, és egy egyszerű kézmozdulattal indítsd el vagy állítsd le a felvételt.

Felvételek professzionális szerkesztése

A MOZA Genie mobilalkalmazás az okostelefonodat egy erős szerkesztőeszközzé alakítja, amely olyan kreatív funkciókkal rendelkezik, amelyek általában csak a professzionális szerkesztőszoftverekben találhatók. Használd ki a videók vágására, egyesítésére és beszúrására vonatkozó funkciókat, amelyekhez később szűrőket, effektusokat és átmeneteket is hozzáadhatsz. Az eredményül kapott videót kedvenc zenéiddel és feliratokkal egészítheted ki.

A MOZA Mini-MX2 fejlett üzemmódokat kínál a kreatív felvételekhez

Kreatív módok állnak rendelkezésre lélegzetelállító time-lapse filmek, drámai lassított felvételek vagy dinamikus forgó lencse effektusú Inception módban. Rögzítsd a gyors sportjeleneteket javított reakcióidővel a Sport Gear módban. Így soha többé nem maradsz le egyetlen kritikus pillanatról sem. A Vertigo beállítja a zoom sebességét, hogy új dimenziót és mélységet adjon a történetedben lévő érzelmek kiemeléséhez.

Ergonomikus kialakítás

Praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően a MOZA Mini-MX2 stabilizátor kényelmesen elfér a tenyeredben, egy kis táskában vagy a farzsebben. Az ergonomikus beállítások lehetővé teszik, hogy természetesen különböző szögekből fényképezhess a legjobb felvételek készítéséhez. Ezenkívül a videofelvétel nagyon egyszerűen végezhető, anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat.

A MOZA Mini-MX2 a kiegészítő lehetőségek széles skálájával rendelkezik

A MOZA Mini MX2 mobiltelefonhoz készült kompakt stabilizátor bővíthető 1/4"-es menettel rendelkezik, amivel más kiegészítőket is csatlakoztathatsz az állványhoz, például teleszkópos hosszabbító rudat, amellyel bővítheted az állvány hatótávolságát.


Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!
Készülék min. szélessége
6 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Kézbe Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Pozícionálható Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
6 cm Kész!
Készülék max. szélessége
8,8 cm Kész!

Hossz

Max. hossz
26,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Bluetooth-os vezérlés, Stabilizálással Kész!
Telefon maximális szélessége
88 mm Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Foganytú anyaga
Műanyag fogantyú Kész!

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Okostelefon Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Vezérlés mobil alkalmazással Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
Scene mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moza Mini MX2
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ