A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Moza Slypod E

Termékkatalógus
Moza Slypod E
2,0 1 értékelés
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 9070 g, akkumulátor élettartama: 2 óra, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél és tripod állvány, time lapse mód
Kód:  Mo21za05 Termékszám:  SPE02

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Moza Slypod E

Moza Slypod E motoros stabilizátor

A Moza Slypod E stabilizátor a motoros segítőtársad lesz a kreatív felvételek egyszerű elkészítéséhez. Rendkívül sima mozgással képes vízszintes irányban elcsúsztatni a kamerát. A Slypod E egylábú állványként is használható, így a világ minden érdekes szegletét felfedezheted.

Moza Master alkalmazás

A MOZA Master alkalmazással kipróbálhatod a többtengelyes robotmozgásokat a különleges filmfelvételekhez. Az Inception Mode automatikus forgást, sebességbeállítást és szögszabályozást kínál. A Vertigo Shot móddal nagyobbíthatod vagy kisebbítheted a felvételeket. Fókuszálj egy pontra, és válaszd az objektumkövetés módot. A stabilizátor mindent elintéz. Széles látószögű felvételek készítése is rendelkezésre áll.

A MOZA Slypod E stabilizátor fő jellemzői

  • A MOZA Slypod E stabilizátor egy motoros segítőtárs fotózáskor
  • Vízszintes irányban mozgatja a kamerát
  • Egylábú állványként is használható
  • A MOZA Master alkalmazás segítségével professzionális felvételeket kapsz
  • MOZA Deep Red intelligens mozgásvezérlés a kihívást jelentő felvételekhez
  • A nagy teljesítményű motor függőlegesen 9 kg-ot, vízszintesen 4 kg-ot bír el
  • A mesterséges intelligencia irányítja a mozgást helyetted
  • A kompakt méretek a mellékelt táskával együtt megkönnyítik a szállítást
  • Az akkumulátor 2 órán át tud dolgozni
  • Külső eszközről is táplálható

A MOZA Air 2S pozíció- és sebességszabályozó rendszere

A MOZA stabilizátor a MOZA Deep Red intelligens mozgásvezérléssel van felszerelve, amely biztosítja a Slypod E stabilizátor helyzetének és sebességének pontos szabályozását. Ezt a funkciót különösen a legnehezebb felvételeknél fogod értékelni. A mozgást 1 mm-es pontossággal irányíthatod. A stabilizátort a MOZA Master alkalmazással vagy távirányítóval (nem tartozék) vezérelheted.

Erőteljes motor a pontos felvételekhez

A MOZA Slypod E stabilizátor a Mars Rover márka meghajtómotor technológiájával ellátott motorral rendelkezik. Ennek köszönhetően a stabilizátor 9 kg függőleges és 4 kg vízszintes terhelést képes kezelni. Mindössze 10 mikroszekundum alatt felgyorsul 0-ról 10 000 fordulat/percre.

A mesterséges intelligencia által irányított mozgások

A MOZA Master alkalmazásban beprogramozhatod a kamera távolságát, sebességét és gyorsulását, a mesterséges intelligencia pedig végrehajtja helyetted. Mindig időben és zökkenőmentesen. A mozgást különböző szegmensekre oszthatod. Mindegyikre programozható egyedi távolság, idő és mozgásirány. Az alkalmazásban 5 különböző szín áll készen a stabilizátoron lévő indikátor számára. Válassz a saját preferenciáidnak megfelelően. A STEP Timelapse felületen beprogramozhatod az egyes lépések hosszát és idejét.

Könnyen hordozható

Kompakt méretének és a mellékelt praktikus hordtáskának köszönhetően bárhová magaddal viheted a MOZA Slypod E állványt. A táska esőálló, belső cipzárakkal látták el, így az állvány és a tartozékok mindig biztonságban lesznek. Maga az állvány szél-, homok- és porálló. Alumíniumötvözetből készült, amely nagy merevséget és szilárdságot biztosít a stabilizátornak. Így nem fogod egykönnyen megkarcolni. 


A MOZA Slypod E stabilizátor korlátlan tápellátása

A MOZA Slypod E professzionális stabilizátor beépített akkumulátorral van felszerelve, amely akár 2 órán át is üzemel. Az állvány egyidejűleg egy külső eszközről, például egy power bankről is táplálható.



A MOZA Slypod E stabilizátor csomagjának tartalma

  • MOZA Slypod E stabilizátor
  • Adapter az állványhoz
  • Gyorskioldó adapter
  • USB-C kábel
  • Háromlábú állvány
  • Felhasználói kézikönyv
  • Hordozótáska
  • Dobozok

Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Fényképezőgép Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
Time lapse mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moza Slypod E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moza Slypod E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Moza Slypod E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moza Slypod E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moza Slypod E.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ