A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

MP3 lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tárhely kapacitása
4 GB
8 GB
-
Csatlakozás
Micro USB
(6)
Támogatott audio formátumok
AAC
(10)
DSD
(3)
FLAC
(4)
LPCM
(7)
MP3
(12)
WAV
(2)
WMA
(12)
Tulajdonságok és funkciók
Diktafon
(2)
Hangszínszabályzó
(5)
Lejátszási idő - zene
10 óra
35 óra
-
Csomag tartalma
Gyorsindítás segédlet
(3)
USB kábel
(7)
Szín
Fekete
(5)
Piros
(2)
Kék
(5)

Egy hordozható MP3 zenelejátszó (digital MP3 player) segítségével sportolás vagy utazás közben is hallgathatod kedvenc zenéidet. Az MP3 lejátszó leginkább akkor jön jól, amikor nincs nálad az okostelefonod, vagy csak spórolni szeretnél az akkumulátor üzemidéjével, esetleg minőségibb zenehallgatásra vágysz, mint amit a telefon nyújtani tud számodra. Ha kíváncsi vagy, miben különböznek egymástól az MP3 lejátszók, olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

MP3 lejátszás

Manapság, kis túlzással már egy villanykörte is képes MP3 lejátszásra. Amikor az örökké nálunk lévő okoseszközök képesek tömörített hangfájlok kezelésére, mi értelme az MP3 lejátszónak? Jöjjön néhány ok, miért nem való az MP3 player a szemétdombra:

  • Hosszú üzemidő – a telefonodon futatott minden feladat csökkenti az akku kapacitását. Zenehallgatásra használj inkább külön MP3 lejátszót, akár több tucat órás üzemidővel
  • autós AUX bemenetek – a régebbi kocsik tulajdonosai gyakran küzdenek azzal a problémával, hogy a beépített CD lejátszók nem működnek tökéletesen, az összekarcolt lemezek szaggatnak, USB bemenet pedig nincs. Ilyenkor megoldás lehet az AUX bemenetbe csatlakoztatott MP3 lejátszó.
  • Futáshoz, edzéshez – még mindig egy kisebb bluetooth MP3 lejátszó számít ideális megoldásnak egy hosszabb terepfutáshoz. Kompakt, könnyebb, mint egy fémházas mobil és olcsóbb is.
  • Tárhely csak a zene számára – nem terheled zeneszámok százaival a mobilod tárhelyét és a számok sokkal könnyebben variálhatók
  • FLAC és egyéb formátumok támogatása – a tömörítetlen zenefájlo nagyon sok GB tárhelyet tudnak lefoglalni, ezért jobban jársz, ha egy FLAC lejátszón élvezed inkább a tökéletes hangminőséget.

Milyen MP3 lejátszó a legjobb választás?

iPod és az MP3 lejátszás

Mint ahogy általában az Apple termékek, az iPod is drágább, mint a többi MP3 lejátszó, ellenben viszonylag nagy tárhellyel, azaz belső memóriával rendelkezik. Az iPod rendkívül elegáns dizájnnal büszkélkedhet, mely ergonomikus felhasználói felülettel párosul. Használatához telepíteni kell az iTunes alkalmazást a számítógépre, amely macOS és Windows operációs rendszerekre egyaránt elérhető. Ezt követően az iTunes segítségével zenét és filmeket vásárolhatsz, melyeket az iPod memóriájában tárolhatsz el.

iPod Shuffle iPod Nano iPod Touch
iPod Shuffle iPod Nano iPod Touch
  • iPod Shuffle – könnyű MP3 lejátszó, nincs kijelzője, kisebb a memóriája (2 GB), kisebb méretű zenei könyvtárhoz a leginkább alkalmas.
  • iPod Nano – nagy a memóriája (16 GB), érintőképernyővel rendelkezik a könyvtár kényelmes böngészéséhez, videók lejátszásra is alkalmas, támogatja a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatókat.
  • iPod Touch – az iOS rendszer fut rajta, tehát rendelkezik az iPhone-ok szinte összes funkciójával. Játszhatsz vele, fényképezhetsz és telepíthetsz rá alkalmazásokat az App Store-ból. Épp csak SIM-kártya befogadására nem képes. A memóriája 16, 32 vagy 64 GB.

Egyéb MP3 lejátszók

  • MP3 lejátszó Flash memóriával – egyszerűen csak csatlakoztasd egy USB porthoz, másold fel rá a kedvenc zenéidet és már hallgathatod is. Ideális választás, ha nem szeretnél memóriakártyákkal bajlódni.
  • MP3 lejátszó SD kártyaolvasóval – lehetővé teszi a memóra kapacitásának az igényeidnek megfelelő bővítését. A legolcsóbb MP3 zenelejátszó modellekben jellemzően nincs beépített memória, egy SD-kártya viszont akár már 2 ezer forint körüli áron is vásárolható. Ráadásul egy, a számítógéphez csatlakoztatott külső kártyaolvasó segítésével, egy gyorsabb teljesítményű SD-kártyára a másolás is sokkal kevésbé időigényes.
  • MP3 lejátszó MP4 (videó) támogatással – az ilyen típusú MP3 lejátszók, a zenelejátszás mellett, videók és fényképek megtekintésére is alkalmasak. Azonban mindig ellenőrizd le, hogy az MP3 lejátszó támogatja-e az adott médiatartalom formátumát.
  • Fülhallgatóba beépített (integrált) MP3 player – az MP3 lejátszó és a fülhallgató egy kompakt egységet alkot. Ezt a fajta kialakítást leginkább aktív sportolás közben fogod nagyra értékelni.

A kijelzős MP3 lejátszó előnyei és hátrányai

A kijelző megkönnyíti a hordozható MP3 lejátszó memóriájára másolt zenei könyvtár böngészését. Ha mindenképp azt szeretnéd, hogy az áhított MP3 zenelejátszó rendelkezzen kijelzővel, ugyanakkor a hosszú akkumulátor-üzemidőre is nagy szükséged van, akkor ideális választás lehet számodra egy egyszerűbb, ún. Dot mátrixos kijelzővel rendelkező digital MP3 player.

  • Az akkumulátor élettartama - a nagyobb és részletesebb kijelzővel, valamint összetett operációs rendszerrel rendelkező MP3 lejátszók energiaigénye is jóval több, így tehát csökkentik az akkumulátor élettartamát.
  • Tömeg - ha fontos szempont számodra a kis súly, akkor célszerű egy egyszerűbb mátrix kijelzős vagy akár egy kijelző nélküli MP3 zenelejátszó modellt választani.
  • Sokrétű felhasználás - a videók és fényképek megtekintése egy teljes grafikus kijelzőn nagy mértékben fokozza a szórakozás élményét.
MP3 lejátszó kijelző nélkül MP3 lejátszó mátrix kijelzővel MP3 lejátszó grafikus kijelzővel
MP3 lejátszó kijelző nélkül MP3 lejátszó mátrix kijelzővel MP3 lejátszó grafikus kijelzővel

Az MP3 player kapacitása

Az MP3 lejátszók kapacitásának és felhasználásának hozzávetőleges összehasonlítása:

Kapacitás Videó (DVD) Zene (MP3) Zene (FLAC) Fotók (JPG)
2 GB - 400 szám / 33 album 83 szám / 7 album -
8 GB 2 film 1600 szám / 132 album 332 szám / 28 album 2000 kép
32 GB 8 film 6400 szám / 528 album 1328 szám / 112 album 8000 kép
128 GB 32 film 25600 szám / 2112 album 5312 szám / 448 album 32000 kép

Támogatott audio formátumok MP3 zenelejátszóhoz

  • Veszteséggel járó tömörítés - kisebb fájlméret, gyengébb hangminőség. Ide tartozik például az MP3, WMA, OGG Vorbis és AAC.
  • Veszteségmentes tömörítés - nagyobb fájlméret, a forrás minőségének megtartása mellett. Például: FLAC, ALAC (Apple Lossless), APE és WMA Lossless. A stúdiófelvételek gyakran DSD modulációban érhetők el (DSF, DIFF, DoP, DFF formátumban).

Az MP3 lejátszók egyéb tulajdonságai és jellemzői

  • Vízállóság / cseppállóság – rendkívül hasznos tulajdonság, mely különösen hasznosnak tud bizonyulni az MP3 lejátszó szabadtéri sportolás során való használatakor.
  • MP3 lejátszó Bluetooth-szal (+NFC) - lehetővel teszi vezeték nélküli fülhallgató csatlakoztatását. Amennyiben a fülhallgató és az MP3 lejátszó is támogatja az NFC-t, akkor még egyszerűbben, csupán összeérintéssel is párosíthatod őket.
  • Diktafon – hangfelvételek készítésére kínál lehetősége.
  • Kamera - fényképeket készíthetsz közvetlenül az MP3 lejátszó segítségével.
  • WiFi - új tartalmak letöltéséhez az MP3 player vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez / internethez.
  • Lépésszámláló - a napi lépések számának mérése és későbbi kiértékelése fitneszalkalmazások segítségével (a különböző MP3 lejátszók képességeinek megfelelően).

Bluetooth MP3 lejátszó

A Bluetooth MP3 lejátszók lehetőségeit komolyan kiszélesíti a vezeték nélküli hangszórók hatalmas kínálata. Szintén hasznosak Bluetooth rendszerrel rendelkező autók esetében. A telefon ilyen esetben szolgálhat navigációként, míg a zenéért a bluetooth MP3 lejátszó lesz felelős. A vezeték nélküli technológiával az okos otthon hangszóróihoz is csatlakozhatsz. A bluetooth MP3 lejátszó vitathatatlan előnye, hogy használatával nem csökken telefonod akku kapacitása. Vidd magaddal, ha futni vagy bringázni mész.

i

MP3 lejátszó ár

Szemügyre véve a kínálatot azt láthatod, hogy a különféle MP3 lejátszók a képességeik tekintetében sokban különböznek egymástól, ennek megfelelően az árak is széles skálán mozognak. A legolcsóbb modellek néhány tízezer forintért szerezhetők be, a nagyobb kijelzős társaik ára már százezer forint fölé rúg, azonban a legprofibb MP3 lejátszók ára elérheti a félmillió forintot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete Szállításra kész > 5 db
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
59 690 Ft

12 termék
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete - Mp3 lejátszó Típusok
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
59 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW060k1
Sony WALKMAN NWW-S413B fekete - Mp3 lejátszó Típusok
4,4 40×
Sony WALKMAN NWW-S413B fekete
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, LPCM, MP3 és WMA, USB 2.0, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató, gyorsindítás segédlet és USB kábel
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW060h
Sony WALKMAN NWW-S623L kék - Mp3 lejátszó Típusok
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623L kék
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, ajánlott: futáshoz, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
54 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW060k3
Sony WALKMAN NWE-394B fekete - Mp3 lejátszó Típusok
4,3 15×
Sony WALKMAN NWE-394B fekete
Mp3 lejátszó - 8 GB tárhely, 1,77" LED kijelző, 160 × 128 felbontással, 35 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, DSD, MP3 és WMA, kijelző, hangszínszabályzó és FM Rádió, súlya: 39 g,
45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW064g
Sony WALKMAN NWE-394L kék - Mp3 lejátszó Típusok
4,3 15×
Sony WALKMAN NWE-394L kék
Mp3 lejátszó - 8 GB tárhely, 1,77" LED kijelző, 160 × 128 felbontással, 35 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, DSD, MP3 és WMA, kijelző, hangszínszabályzó és FM Rádió, USB 2.0, súlya: 39 g,
45 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JW064g1
Sony WALKMAN NWE-394R vörös - Mp3 lejátszó Típusok
4,3 15×
Sony WALKMAN NWE-394R vörös
Mp3 lejátszó - 8 GB tárhely, 1,8" LED kijelző, 160 × 128 felbontással, 35 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, DSD, MP3 és WMA, kijelző, hangszínszabályzó és FM Rádió, USB 2.0, súlya: 39 g,
45 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW064g2
Sony WALKMAN NWW-S413L kék - Mp3 lejátszó Típusok
4,4 40×
Sony WALKMAN NWW-S413L kék
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, LPCM, MP3 és WMA, USB 2.0, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató, gyorsindítás segédlet és USB kábel
48 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW060h3
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
56 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JW060k1
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623L kék
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, ajánlott: futáshoz, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
51 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: JW060k3
4,4 40×
Sony WALKMAN NWW-S413L kék
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, LPCM, MP3 és WMA, USB 2.0, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató, gyorsindítás segédlet és USB kábel
41 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: JW060h3
3,7
Energy Sistem Clip Coral 8GB
Mp3 lejátszó - 8 GB tárhely, maximum 64 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 10 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: MP3, WAV és WMA, diktafon, kijelző, hangszínszabályzó és FM Rádió, Micro USB, tartozék: fülhallgató
16 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GK450h4f
4,1 38×
Energy Sistem Clip Bluetooth Mint 8GB
Mp3 lejátszó - 8 GB tárhely, maximum 64 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 10 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: MP3, WAV és WMA, diktafon, kijelző, hangszínszabályzó és FM Rádió, Micro USB, Bluetooth, tartozék: fülhallgató
21 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GK450h4j

MP3 lejátszók

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

MP3 lejátszók

A MP3 lejátszók kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

MP3 lejátszók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó MP3 lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább MP3 lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb MP3 lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: MP3 lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ