Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mpman BOOMBOX 64 USB

Termékkatalógus
Mpman BOOMBOX 64 USB
5 2 értékelés
CD lejátszó - hordozható, FM PLL rádió, USB, AUX IN, távirányító, hálózati tápegység/akkumulátor
Kód:  MPM061c Termékszám:  BOOMBOX 64 USB Gyártó honlapja:

Mpman BOOMBOX 64 USB

Kitűnő minőségű CD lejátszó klasszikus, piros színben otthonra, az irodába vagy akár nyaralások során. A hagyományos CD-k mellett pendrive segítségével is képes zeneszámokat lejátszani, ha pedig szereted a mindennapi zenéket, akkor biztosan örömödet leled majd az FM-rádióvevőben, amelyet különösebb odafigyelés nélkül hallgathatsz főzés, takarítás vagy tanulás közben. Az USB bemeneten kívül a lejátszó AUX IN bemenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi 3.5 mm-es jack fejhallgatók csatlakoztatását. Az Mpman Boombox manuálisan, vagy egy kis távirányító segítségével is irányítható. Tápellátásának két lehetősége van: hálózatról, vagy elemekkel (4 × C LR14 elem, nem tartozék) működtethető.

Az Mpman BOOMBOX 64 főbb jellemzői

  • CD lejátszó, mely kompatibilis pendrive-okkal, vagy MP3-lejátszókkal
  • FM PLL tuner, a rádióállomások beállításához
  • USB, AUX IN (3,5 mm jack)
  • Manuálisan vagy távvezérlővel irányítható
  • Hálózati feszültség/elemes működtetés

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mpman BOOMBOX 64 USB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mpman BOOMBOX 64 USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mpman BOOMBOX 64 USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman BOOMBOX 64 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman BOOMBOX 64 USB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ