Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mpman T125 BT hangszóró, fehér

Termékkatalógus
Mpman T125 BT hangszóró, fehér
Hangfal - Bluetooth torony, 4x hangszóró 2x 15W + 2x 5 W RMS, FM rádió, USB, 2x USB a töltéshez, SD kártya olvasó, AUX bemenet, vezeték nélküli hatótávolság 10m, kék LED kijelző, távirányító
Kód:  MPM020l6 Termékszám:  T 125 BT WH
Mpman T125 BT hangszóró, fehér Megszűnt

Mpman T125 BT hangszóró, fehér

Merüljön el a kristálytiszta hangzásban, akár a nappaliban vagy a hálóban lazít, akár egy konferencia teremben van a munkahelyén. Az MPman gyártó T125 BT hangszóróinak kinézete egyszerű és egyenes vonalú, mégis lenyűgözi önt első pillantásra. 

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, tiszta hangzás
  • Összteljesítmény 40 W
  • Multimedia System 2.0
  • Bluetooth-kapcsolat 10 m
  • Méretek: 100 x 15 x 15 cm
  • Színe: fehér

Kiváló darab

Teljesítménye 2 x 15 W és 2 x 5 watt. A hangszórókból erős és minőségi hang árad. Hallgathatja kedvenc rádió adóját az FM rádióvevőn. A készülék fel van szerelve két USB csatlakozóval töltéshez és egy audio csatlakozót is tartalmaz. Van rajta egy SD / MMC kártyaolvasó és AUX bemenet, amelyek segítségével több készülékről is választhat zenehallgatást. Hála a beépített Bluetooth technológiának, lejátszhatja kedvenc zenéit közvetlenül okostelefonjáról, vagy számítógépéről bármiféle vezeték, vagy konnektor hazsnálata nélkül. Minőségi, vezeték nélküli átvitel max. 10 méter távolságba a hangszórótól.

A T125 BT-t méretei: 100 × 15 × 15 cm, melynek előlapját négy hangszóró díszíti. A LED-kijelzőn olvasható az éppen játszott szám címe, hossza, és a beállított hangerő. A csomag egy távirányítót is tartalmaz.  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mpman T125 BT hangszóró, fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman T125 BT bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MPman T125 BT biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mpman T125 BT Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mpman T125 BT Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ