Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mpman T125 BT fekete

Termékkatalógus
Mpman T125 BT fekete
Hangszóró - Bluetooth tower, 4x hangszóró 2x 15W + 2x 5 W RMS, FM rádió, USB, 2x USB töltéshez, SD kártya olvasó, AUX-in, vezeték nélküli hatótávolság 10m, kék LED kijelző, távirányító
Kód:  MPM020l5 Termékszám:  T 125 BT BK

Mpman T125 BT fekete

Élvezd a tiszta és felülmúlhatatlan hangzást a nappalidban, hálószobádban vagy éppen a konferenciateremben, amelyre az adott helyzetben és pillanatban mindig számíthatsz. Az Mpman hangszórók ugyanolyan jól néznek ki, mint amilyen jó hangzást biztosítanak. Egyszerű és egyenes kivitelezése biztosan első pillantásra rabul ejt.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, tiszta hangzás
  • 40 W összteljesítmény
  • Multimedia System 2.0
  • Bluetooth-kapcsolat 10 m hatótávolsággal
  • Méretek: 100 x 15 x 15 cm
  • Szín: Fekete

Hanghullám

A 2 x 15 W-os és a 2 x 5 W-os hangszórók teljesítményének eredményeként a hangminőség masszív és erőteljes lesz. Bármikor hallgathatod a kedvenc rádiódat az FM-rádióvevő segítségével. A készülék két USB csatlakozóval van felszerelve töltéshez és egy másikkal zene lejátszásához. Természetesen rendelkezésedre áll egy SD/MMC kártyaolvasó és egy AUX bemenet is, hogy még több lehetséges forrásról lejátszhasd kedvenc zenéidet. Bluetooth segítségével pedig kedvenceidet akár a számítógépedről vagy a mobilodról is lejátszhatod. A kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter a hangszórótól.

A fekete torony, melynek méretei 100 x 15 x 15 cm, elülső oldala négy hangszóróval van díszítve. A LED-kijelzőn láthatod  az aktuálisan játszott zeneszámot, ennek hosszát illetve a hangerőt. A csomag tartalmaz egy távirányítót.  

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mpman T125 BT fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman T125 BT černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MPman T125 BT čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MPman T125 BT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MPman T125 BT schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ