MSI A88XI AC V2

Termékkatalógus
MSI A88XI AC V2
4,5 2 értékelés
Alaplap AMD A88X, 2133 DDR3, PCIe x16 RAID SATA III, USB 3.0, GLAN, DVI, HDMI, TPM, 7.1 csatornás audio, mini-ITX, scFM2 +
Kód:  AA682d7 Termékszám:  A88XI AC V2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI A88XI AC V2

Első osztályú komponensek

A minimalista alaplap középosztály ideális kis otthoni számítógép. Képes kezelni a különböző alkalmazások a hagyományos média, hogy a játékot a nagy felbontású. Ez lehetőséget nyújt a forgalomba a legújabb chip, kódnevén Kaveri. Socket FM2 + természetesen biztosítja a visszafelé kompatibilitást modellekhez Trinity Richland. A tagadhatatlanul pozitív tulajdonságokkal vannak szerelve alkatrészek (tekercsek, kondenzátorok) Normál Military Class 4. Ez egy kiváló minőségű alkatrészek táblák, amelyek elengedhetetlenek a stabilitást, megbízhatóságot és az élettartamot.

Vezeték nélküli és gyorsan

A fedélzeten van ellátva AMD A88X chipset, ahonnan kap extra felszerelés és mindent, amit elvár egy modern táblák. A lemezek fér a nagy sebességű SATA III támogatja a RAID tömbök és a videokártya készen áll PCI Express x16 3.0, a legújabb generáció. Biztos, hogy kérem egyenletes minőségű 7.1 térhatású hang és a jelenléte USB 3.0 port a gyors adatátvitel a külső meghajtók vagy pendrive. Kimenetek táblák támogatást nem csak csatlakozni akár 3 kijelző elemek, hanem a felbontás Ultra HD 4K! Számítógépes épült ezen a fórumon, tud-e csatlakozni a hálózathoz vezeték nélkül egy szabványos új generációs IEEE 802.11ac sebesség akár 867 Mb / s, és emellett csatlakoztathatja a Bluetooth-készülékek. A WiFi és Bluetooth érdekel Intel Dual Band Wireless-AC 7260 WiFi / Bluetooth-kártyát helyezünk be a Mini-PCIe slot.

Együttműködés az integrált és diszkrét grafikus kártyával

Nem hiányzik UEFI BIOS, ahol úgy fogja érezni, mint egy hagyományos rendszer alkalmazása. Az előnye, hogy UEFI BIOS is áll natív módon támogatja a merevlemez-meghajtók 3 TB és így tovább. Az előnye, hogy az egyedülálló technológia OC Genie 4 egyszerű tuningolás egy másodperc alatt. Szintén támogatja az AMD Dual Graphics maximális grafikai teljesítmény, ha egy processzor, beépített grafikus együtt egy külön grafikus kártya AMD HD 6000 vagy később. Mindkét grafikus kártyák majd együtt, és ezáltal igénybe vehetik a teljes grafikus teljesítményt a számítógép. Alkalmazás rendszer Live Update 6 gondoskodik arról, hogy a rendszer mindig naprakész legyen. Amikor telepíti csak telepíteni a hálózati kártya illesztőprogram és a Live Update Yourself Internet letölti és telepíti az összes szükséges és a frissítéseket.

Paraméterek

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub), Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI A88XI AC V2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI A88XI AC V2 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI A88XI AC V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI A88XI AC V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI A88XI AC V2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ