AlzaBoxy Q1 Shop roku

MSI Aegis Ti

Termékkatalógus
MSI Aegis Ti
Gamer PC Intel CPU, Intel Z170, 32 gigabájt RAM DDR4, NVIDIA GeForce GTX 2x M.2 SSD 256 GB RAID 4, 2 TB HDD, DVD / RW, GLAN, ac Wi-Fi, Bluetooth, USB 3.0, USB 3.1, USB 3.1 HDMI C típusú, A windows 10 Fő
Kód:  NR202a1NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Aegis Ti


le
MSI Aegis Ti-002EU

A legújabb 6. generációs Intel Core processzorok

Új Intel 6. generáció kisebb energiafelhasználás nagyobb teljesítményt és lehetőséget nyújt a tuningolás. Ez tökéletes, köszönhetően a gomb egyszerű időmérő "Dragon" gombot. Processzor modell "K", így könnyen borítani egyszerűen egy gomb megnyomásával az első.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Játék új generációs asztali - MSI Aegis

Azok Aegis egy új, magával ragadó játék számítógép. Az alkotó, az MSI, a több éves tapasztalattal termelő alkatrészek, amelyek kamatozik különösen a szerencsejáték-ágazatban. Aegis jön egy egyedi design, kompakt testmagasság 50cm, könnyen bővíthető és csatlakozni akár két teljesen grafikus SLI teljesítményét. Oneütt Intel Core és okos hűtőrendszer teljesítmény maximalizálása, miközben a kis méret, mind a friss játék megjelenését.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Legújabb Graphics NVIDIA GeForce GTX sorozat 10

Játszani a legújabb játékokat a részleteket. A kompakt szekrény fel van szerelve egy pár NVIDIA GeForce GTX sorozat jelenleg utolsó a 10-SLI részvétel, mind a két sorozat rajongóinak nagyon nagy népszerűségnek örvend és a felső játék grafikus kártya, MSI.


le
MSI Aegis Ti-002EU

Rakodás játékok egy pillanat alatt

Super RAID 4 a legújabb generációs RAID részvétel, amely egyesíti a két nagyon gyors PCI-E SSD technológia NVMe. Ez az egyedülálló elrendezés csak a legerősebb MSI termékek és szállít a végső olvasási sebesség akár 3300 MB / sec.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Vízhűtéses Silent Storm

Annak érdekében, hogy a hűtés nem volt zajos volt a leghatékonyabb modellek Aegis X és TI-feldolgozó ellátott vízhűtő. Ezzel a hűtés nem kell aggódnia, a processzor hőmérsékletét vagy a zajszint, a stressz, minden nagyon alacsony lesz még maximális overclocking.

le
MSI Aegis Ti-002EU

A folyamatos légáram

Annak biztosítása érdekében, hőleadás van szerelve egy speciálisan kifejlesztett Aegis rendszer, amely három különböző légi áramkör, mely lehetővé teszik a folyamatos belső levegőjének és a kis test érdekel annyira tökéletes hűtés alkatrészeket.


le
MSI Aegis Ti-002EU

a könnyű mobilitás

Azok Aegis kínál a maximális teljesítményt, de ez nem probléma, hogy őt végig egy hatalmas LAN-party, vagy egy helyi mérkőzés barátok, többek között a legkisebb számítógépes grafika és két vízhűtéses. Könyv felszerelni fogást a hátsó.

le
MSI Aegis Ti-002EU

egyszerű frissítés

A játékosok, akik azt akarják, hogy az mindig naprakész, fogja dobni egy egyszerű lehetőséget, hogy frissítse alkatrészeket. Akár akarjuk cserélni tároló, grafikus kártya, RAM és a processzor, ez lehetővé teszi Aegis. Akkor már a gép mindig maximum berendezés.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Oneszerű VR kapcsolat

Legyen VR VR Ready Link csatlakozás. Azok Aegis Aegis és X különleges első HDMI port, ahol könnyen csatlakoztathatja a VR headset és a rendszer automatikusan nadetekuje. Azonnal élvezni a játékot virtuális valóság.


le
MSI Aegis Ti-002EU

Mystic Fény

Ignite a láng szerelvény, vagy fagyasszuk meg a jég. A választás az Ön számára. A Mystic Gyújts egy EGIS tűnhet teljesen más minden nap, köszönhetően RGB LED világítás az első. A hatásokat, mint a légzés, a gyapjú és más lesz a figyelem középpontjában bárhová magával viheti.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Kicsi, de erős

MSI Aegis első pillantásra megtévesztő megjelenése. A méretei a testmagasság 51 cm, szélesség: 19,5 cm, mélysége 50 cm bújnak PC alkatrészek normál méretű, korlátozás nélkül, de azzal a lehetőséggel, kiterjesztés formájában könnyen hozzáférhető rekesz 3,5 "és 2,5" meghajtó.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Military Class Components

Annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a legjobb minőségű termékeket használ élvonalbeli Aegis alkatrészek Military Class 5. A fő szerkezeti elemeket, amelyek megfelelnek a standard MIL-STD-810G US Department of Defense, és garantálják a maximális stabilitást még a legnehezebb körülmények között.


le
MSI Aegis Ti-002EU

One csatlakozó gyors átutalások

Legújabb kétoldalas USB 3.1 Type C készülék MSI Aegis támogatja az adatátviteli sebesség akár 10 Gb / s ezzel egyidejűleg gyorsított töltés intelligens készülékek, mint az érintés telefonok és tablettát.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Virtuális surround hangzás Nahimic

Nahimic specializálódott 3D hangrendszer és fejlesztések, beleértve a virtuális 7.1 hangzás. Ő is segít a beszélgetést, hogy megszüntesse a háttérzaj, vagy a Sound Tracker ad a játékosoknak vizuális jelzése, amikor jön leghangosabb hang a játék.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Tökéletes hangzás fejhallgatón keresztül

Az MSI Hangerosíto biztosítja a legmagasabb minőségű audio fejhallgató. A rendszer tartalmaz egy arannyal bevont csatlakozók, speciális árnyékolás audio chip elszigetelt audio áramkör és egy fejhallgató előerősítő. Élvezze a kristálytiszta hangot és uralja a csatatéren!


le
MSI Aegis Ti-002EU

dragon Eye

MSI dragon Eye lehetővé teszi, hogy nézni Youtube videók vagy Twitch folyamok egy képernyőn játék közben. Csak add hozzá a linket az alkalmazást, válassza a méretét, elhelyezkedését és ablak átláthatóság és a hangerő. Művelet is egyszerű.

le
MSI Aegis Ti-002EU

Vége minden Laguë

A retikül Killer, ami meg a forgalom prioritás az egyes alkalmazások nem zavaró elmarad múlt. Válasszon programok, amelyek a legmagasabb prioritást, és részesülnek a legszélesebb kapcsolatokat. Shield akkor simább feltöltését, letöltését és simább játékmenet.

le
MSI Aegis Ti-002EU

kényelmes tuning

Sárkány Center funkciókat biztosít teljes irányítást a rendszer.Amellett, hogy hozzáférést biztosít az összes alkalmazás lehetővé teszi a teljesítmény ellenőrzése valós időben, meg a LED-hatások, egyedi tuningolás, rendszerbeállítások profilok és gyors hibaelhárítás.

le
MSI Aegis Ti-002EU

streaming szabad

Szakmai élő közvetítés alkalmazása révén XSplit Gamecaster. Ragadja meg a műsor, hogy az egész világon keresztül Twitch, YouTube, Ustream, és más csatornákon keresztül prémium engedély 12 hónapig ingyen.

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Aegis Ti Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Aegis Ti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Aegis Tí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Aegis Ti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Aegis Ti.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ