Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Rapture

MSI B150 GAMING PRO Alaplap

Termékkatalógus
MSI B150 GAMING PRO Alaplap
4,8 9 értékelés
Alaplap - Intel B150, 2x PCIe x16 DDR4 a 2133, SATA III, USB 3.1 Gen2 Intel GLAN, DVI, HDMI, 8-csatornás hangkártya, Audio Boost 3 hangkiemelő technológia, ATX, sc1151, RGB LED Mystic Light funkció
Kód:  AA391w5 Termékszám:  B150A GAMING PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B150 GAMING PRO Alaplap

Minden jó játékosnak szüksége van egy tökéletes alaplapra a játszó számítógépéhez. Az MSI alaplap bebizonyítja, hogy  a dolgokat igazán jól meg lehet csinálni.  Élvezze az új játékokat, szerezzen  kompromisszumok nélküli játékélményeket! Ezen túlmenően, az alaplap sikeres kombinációja a modern     látványnak és tetszetős design-nak,  és így nincs az az unalom, ami ennek ellenállhatna. Ez a termék biztosítja Önnek azokat a legjobb dolgokat, amelyekre a játékokhoz szüksége lehet.

 

Jellemzők és műszaki adatok

  • Processzor támogatás:  6. generációs Intel Core i3 / i5 / i7 / Intel Pentium / Celeron (LGA1151)
  • 4 x DDR4 memória nyílás, amely akár 64 GB-os is lehet
  • Gyors USB 3.1 Gen2
  • Military Class,  5-részes
  • RGB LED Mystic Light
  • Extra gyors hálózati kártya Killer ™ E2400
  • CPU védelem túlfeszültség ellen
  • 2-utas AMD CrossFireX ™ technológia
  • Új Click BIOS 5, a teljes rendszer összehangolásához
     

Fókuszban a játékosok 

Elfelejtheti minden olyan gondolatát, ami a  szükséges kompromisszumok körül forgott! Az MSI alaplapot úgy tervezték, hogy bírja a nagy játékterhelést  és tuningolást, s ennek a követelménynek  meg is felelnek a Military Class 5 minőségi komponensei. Ezek közé tartoznak elsősorban az új titán tekercsek és sötét kondenzátorok, amelyeknek köszönhető a magasabb ellenálló képesség a túlterheléssel és túlmelegedéssel szemben. Ezzel a tanúsítvánnyal garantáljuk Önnek, hogy olyan terméket kap a kezébe, ami a termékcsalád lehető legmagasabb szintjét képviseli. Az alaplaptörzs hibátlan, DDR4 Boost technológiás  sebessége  optimalizálja a memóriateljesítményt ahhoz, hogy kiemelkedő műveleti stabilitást biztosítson mind a 4 DDR4 memóriabővítőhelyen keresztül. Természetesen az alaplap több kompatibilis grafikai kártyát is támogat, és a díjnyertes CLICK BIOS5 interface jelenléte a maximumot tudja kihozni az Ön játszó (game) számítógépéből.

 

Engedjük az alaplapot kiemelkedni!

Az alaplap olyan szekrényben ideális, amelynek átlátszó az oldalfala.  A piros és fekete színnel ötvözött, szép,  modern design kihangsúlyozva azzal, hogy az egész PCB  megvilágítható bármilyen árnyalattal az  RGB tartományban (vörös, zöld, kék).  Magas adatátviteli értékeket  lehet elérni  köszönhetően a modern, második generációs USB 3.1 -nek, amelynek a teljesítménye akár kétszer gyorsabb, mint a hagyományos USB 3.0-é  és 20-szor gyorsabb, mint a 2.0-generációé.  A kedvenc zenék, mozifilmek másolására fordított hosszú percek már feledhetőek.    A mostani SATA Express portok képesek csatlakoztatni a  legújabb generációs SSD meghajtókat  is.

A Gaming Pro megnevezést ki kell érdemelnie  a termékenek!

Az MSI játék alaplapokat  játék - laboratóriumban és internet-kávézókban tesztelik . A fejlesztők,  a világ legjobb eSports  játékosaival együtt biztosítják, hogy a felhasználó megkapja a maximális teljesítményt és megbízhatóságot a világ legnépszerűbb játékaihoz.   Minden alaplapot több,  mint 24 órán keresztül tesztelik,  amelynek során  online és  offline játékokat is játszanak.   A tesztelés végén  beigazolódott, hogy a hálózati konfigurálás, az audio vétel és az általános teljesítmény megfelelően ellenőrzésre került, és  tökéletesre van hangolva.   Akkor tehát a játékos élvezheti a legjobb játékélményeket. A tanúsítványt csak az az alaplap kapja meg, amely sikeresen teljesítette ezt a tesztet. Csak ezután lehet az MSI Gaming sorozat tagjának nevezni az egyes alaplapokat.

 

   

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B150 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, eSATA, HDMI, RJ-45 (LAN), USB 2.0 Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B150 GAMING PRO Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B150A GAMING PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B150A GAMING PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B150A GAMING PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B150A GAMING PRO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ