AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MSI B250 GAMING M3

Termékkatalógus
MSI B250 GAMING M3
5 1 értékelés
Alaplap - Intel B250, 2x PCIe x16, DDR4 2400, 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392d3c Termékszám:  B250 GAMING M3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B250 GAMING M3

Szeretne egy vadonatúj gamer konfigurációt építeni, amelynek a szíve az Intel legújabb, 7. generációjából való Kaby Lake lesz? Hát akkor a keresése ezennel sikerrel járt! Az MSI B250 GAMING M3 alaplap rendíthetetlen alapja lesz az Ön konfigurációjának, amely képes a legújabb Intel processzorok befogadására. Örülhetünk még továbbá az új gamer funkcióknak és technológiáknak, amelyek sosem fogják Önt cserbenhagyni. A felszereltségének hála a kategóriájában az egyik legjobb. Az összes alaplap átesett egy 24 órás tesztelésen a az eSport híres gamerjei által, így garantálható a maximális megbízhatóság.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcskategóriás alaplap gamerek számára
  • Készen áll a legújabb, Kaby lake processzorok befogadására
  • Military Class 5 alkatrészek
  • Nagyon gyors USB 3.1 Gen1 és 2 db Turbo M.2
  • Modern USB 3.1 Type-C
  • DDR4 Boost funkció a memóriamodulok teljesítményének növelése érdekében
  • 2-Way AMD CrossFire támogatás
  • Erőteljes Killer E2500 hálózati kártya a maximálisan  gyors hálózaton keresztüli kalandokhoz
  • Új Click BIOS 5 a rendszer optimális összehangolásáért

Minőségi alaplap a Kaby Lake processzorokhoz

Ez a gamer alaplap minőségi Military Class 5 alkatrészekkel van ellátva, ide leginkább a titán tekercsek és a sötét kondenzátorok tartoznak, amelyek magasabb ellenállósággal rendelkeznek tűlterhelés és túlmelegedés esetén. Az Intel 7. generációs Kaby Lake processzoraihoz tervezték, ehhez mérten LGA 1151 sockettel rendelkezik, amely szépen összedolgozik a DDR4 Boost technológiát támogató DDR4 rendszermemóriákkal. Speciális technológiáról beszélünk, ahol az izolált áramkörök biztosítják a zavarásmentes jelet, ezáltal hozzájárulva az optimalizált és stabil teljesítményhez.

Gamereknek alkotva

Ennek az alaplapnak meg sem kottyan egy nagyteljesítményű grafikával bíró rendszer létrehozása, amit a 2-Way CrossFire-t támogató 2 db PCIe 16x slot tesz lehetővé. A LAN partyk gördülékenységéről a nagyteljesítményű Killer E2500 hálózati kártya gondoskodik. Az Advanced Stream Detect 2.0 technológia segítségével a játékokkal könnyedén megbirkózik a hálózatunk, ami csökkent válaszidőben és lagmentességben nyilvánul meg. Ha diadalt szeretnénk aratni a csatatéren, akkor nem csak látnunk kell mindent, de hallanunk is. A stúdiómuinőségű kristálytiszta hangzásról a beépített 7.1 csatornás Realtek ALC1220 hangkártya gondoskodik Audio Boost technológiával, így az ellenségnek még a legapróbb mozdulata is megneszelhető.

 

Csatlakoztasson mindent, de főleg gyorsan!

A csatlakoztathatóságot illetően az alaplap hihetetlen mértékben fel van szerelve. Az USB 3.1 Gen1 portok segítségével rekordidő alatt másolhatók a kedvenc filmjeink, játékaink vagy egyéb fájljaink. Nem hiányozhat a jövő kétoldalú USB portja sem, az USB-C, amelyet egyre több és több készüléknél alkalmaznak, az okostelefonoktól és tabletektől kezdve, a fényképezőgépeken át, egészen a külső merevlemezekig és még számos egyéb eszközig. Biztosan értékelni fogja a SATA Express csatlakozót is, amely hihetetlenül magas sebességet biztosít, nem beszélve a 2 db Turbo M.2 slotról, amelyek akár 2x akkora sebességet (akár 32 Gb/s) tesznek lehetővé.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B250 GAMING M3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250 GAMING M3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B250 GAMING M3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250 GAMING M3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250 GAMING M3.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ