A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MSI B250 KRAIT GAMING

Termékkatalógus
MSI B250 KRAIT GAMING
5 4 értékelés
Alaplap - Intel B250, 3x PCIe x16, DDR4 2400, 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392d3d Termékszám:  B250 KRAIT GAMING Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B250 KRAIT GAMING

Együtt az új 7. generációs Kaby Lake processzorokkal az Intel bemutatta a teljesen új B250 chipsetet is. És éppen ezen alapszik az egész MSI B250 KRAIT GAMING alaplap, amely elsősorban az igényes felhasználóknak ajánlott. A képességeivel ideális választásnak bizonyul a nagyteljesítményű gamer konfigurációkhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Intel B250 hipset
  • Támogatja a legújabb 6. és 7. generációs Intel processzorokat
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különböző effektekkel
  • Military Class 5 minőségi alkatrészek
  • 4 db DDR4 slot akár 2400 MHz frekvenciával
  • 2 db nagysebességű  M.2 port
  • Gyors USB 3.1, modern USB-C

Elsöprő teljesítmény

A videokártyák behelyezéséhez a PCI Express 3.0 slotok nyújtanak segítséget, CrossFire üzemmódban pedig még a legújabb játékokat is maximálisan kiélvezhetjük. A berendezés biztonságáról az MSI Steel Armor gondoskodik, amely erősített csatlakozási pontokkal lett ellátva, ezáltal biztosítja számára a nagyobb merevséget és a kitöréssel szembeni ellenállóságot, ráadásul véd az elektromágneses zavarástól is a maximális játékélmény érdekében. Nem hiányozhat a 4 db DDR4 slot sem, amelyek frekvenciája Boost üzemmódban elérheti az akár 2400 MHz-t is.

Ha az SSD-itől elvárja a maximális sebességet, akkor csatlakoztathatja őket a nem csupán egy, hanem egészen 2 db M.2 slothoz. A külső merevlemezeknek sem kell lemondani a sebességről, hála a második generációs USB 3.1-nek, amely a elképesztő mértékben lett gyorsabb az USB 2.0-hoz képest, ráadásul még a modern USB-C port sem hiányozhat.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B250 KRAIT GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B250 KRAIT GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B250 Krait GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B250 KRAIT GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B250 KRAIT GAMING.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ