Rapture AlzaBoxy Q1

MSI B350 GAMING PLUS

Termékkatalógus
MSI B350 GAMING PLUS
4,8 26 értékelés
Alaplap - AMD B350 chipset, DDR4 3200MHz (OC), PCIe x16, M.2, 4x SATA 6 Gb/s, GLAN, USB 3.1 Gen 1, VGA, DVI, HDMI, ATX méret, AM4 foglalat
Kód:  AA690d1e Termékszám:  B350 GAMING PLUS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350 GAMING PLUS

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

A teljesen új generációs Ryzen processzorok bemutatásával egyidejűleg az AMD az új B350 chipkészletéről is lerántotta a leplet. A B350 GAMING PLUS alaplap agyát épp ez a chipset alkotja. A már tekintélyes MSI gyártó játékokhoz tervezett alaplapja ATX méretben a legigényesebb felhasználóknak készült. A lap által nyújtott lehetőségek ideális választássá teszik extrém teljesítményű számítógépes összeállításokhoz, amelyek elsősorban a legújabb játékok játszására, de igényes multimédiás tartalommal való dolgozásra vannak használva.

Az MSI B350 GAMING PLUS tulajdonságai

  • Nagy teljesítményű AMD Ryzen processzorokkal rendelkező számítógépekhez
  • Támogatja a legújabb DDR4 típusú memóriákat, egészen 64 GB kapacitásig
  • A modern csatlakozók, beleértve az USB 3.1 biztosítják a gyors adatátvitelt
  • Kiváló hangzás a prémium komponensekre épülő beépített hangkártyának köszönhetően
  • A GAMING LAN hálózati kártya alacsony válaszidővel és hálózati adatforgalom vezérléssel kiváló játékok játszásához
  • A stílusos LED megvilágítás minden egyes LAN parti főszereplőjévé teszi
  • A mellékelt szoftver lehetővé teszi játékok streamelését

Ideális lap azoknak, akik gépüktől a maximumot várják

Az MSI B350 GAMING PLUS AM4 foglalattal rendelkezik, de nem hiányzik az elektromágneses zavarok ellen kiválóan árnyékolt 4 darab DDR4 memóriafoglalat sem. Azok akár a 3200 Mhz frekvenciát is elérhetik. A PCI Express szlot segítségével gépét a legmodernebb videokártyával egészítheti ki, amelyet leginkább ajánlatos az AMD kínálatából választani. A foglalatok rendkívül ellenállóak az acélkeretnek és a nagyobb számú forrasztott csatlakozásoknak köszönhetően. Így nem kell attól tartania, akár a legnehezebb grafikus kártyák esetén sem, hogy a fogantyúk bármi sérülést szenvednének, ha gépét LAN parti céljából el kéne mozdítania.

Nagy megterhelésre tervezve

A legújabb generációs SSD lemezek csatlakoztatásához a SATA III portok szolgálnak. Azonban ha nagyobb sebességre szeretne szert tenni, azt a Turbo M.2 akár 32 Gb/s sebességű interfész segítségével valósíthatja meg. Természetesen a külső merevlemezek sem maradnak le az USB 3.1 port jelenlétének köszönhetően, amely akár 20x nagyobb sebességű adatátvitelre képes az előző verzióhoz képest. A Realtek ALC892 kodek Audio Boost technológiával gondoskodik a térhangzásról, mely révén Ön teljességgel az események részéve válik.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Gaming Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B350 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B350 GAMING PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B350 GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B350 GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B350 GAMING PLUS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ