A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

MSI B350 GAMING PRO CARBON

Termékkatalógus
MSI B350 GAMING PRO CARBON
5 4 értékelés
Alaplap - AMD B350, DDR4 3200MHz (OC), PCIe x16, M.2, 4x SATA 6Gb/s, GLAN, USB 3.1 Gen 1, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AA690d1f Termékszám:  B350 GAMING PRO CARBON Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350 GAMING PRO CARBON

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az MSI B350 GAMING PRO CARBON ATX formátumú alaplapja kiváló alapot nyújt a legújabb és legigényesebb játékoknak. Az alaplap minőségi alkatrészekkel és csúcsragadozó megjelenéssel büszkélkedhet, így le sem tagadhatja a célt amire létrehozták. A legújabb AMD Ryzen processzorokat támogatja, és széles választékot kínál a slotok, az USB és a grafikus portok számára.

Az MSI B350 GAMING PRO CARBON alaplap főbb jellemzői

  • AMD Ryzen alaplap erős PC-k számára
  • Lehetőség grafikus kártyák beépítésére AMD CrossFire módban
  • A minőségi alkatrészeket katonai szabványoknak megfelelően tesztelve
  • Állítható Mystic Light RGB háttérvilágítás (7 szín)
  • A modern csatlakozók, köztük az USB-C, rendkívül gyors adatátvitelt biztosítanak
  • Az M.2 interfész lehetővé teszi az ultragyors SSD-k csatlakoztatását

Megbízható alaplap Ryzen processzorok számára

Az MSI B350 GAMING PRO CARBON készen áll arra, hogy megfeleljen az összes játék követelményeinek. Az AMD B350 chipkészlet AM4 foglalattal rendelkezik AMD Ryzen processzor támogatással. A DDR4 rendszermemóriák beszereléséhez 4 db DIMM-bővítőhely található, amelyek akár 64 GB memóriával és 3200 MHz-rel is használhatók. Csatlakoztasd a PCI Express bővítőhelybe a legújabb AMD grafikus kártyákat. Ezenkívül a szilárd acélkeretnek és a nagyobb számú forrasztási pontoknak köszönhetően a slotok rendkívül robusztusak. Nem kell aggódnod, a legrobosztusabb grafikus kártya sem fog kimozdulni a helyéről, amikor PC-d egy LAN-partyra szállítod.

MSI Mystic Light technológia

A nagyszerű játékteljesítmény mellett a Mystic Light technológiának köszönhetően RGB háttérvilágítással is játszhatsz. Válassz a hét szín közül, amelyek megvilágítják az alaplapot, és ha meguntad, egyszerűen változtasd meg PC-n, telefonon vagy tableten keresztül.

Maximális védelem Military Class 4 komponensekkel

Minőségi, Military Class 4 komponenseket használtak az alaplap megépítéséhez amelyeket a nagy igénybevételű körülmények között teszteltek. Így maximális élvezetben lehet részed játék vagy filmnézés közben, és a legmagasabb minőségre mindig számíthatsz. A többrétegű PCB-k és biztosítások a lehető legjobb áramköri védelmet garantálják. Mindemellett nedvesség csökkentő abszorpciót is kínál, amely megakadályozza a hideg csatlakozást és természetesen az I/O portok védettek az elektrosztatikus kisülések ellen.

Alaplap játékhoz, sokféle csatlakozási lehetőséggel

SSD-k csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el, maximum 32 GB/s átviteli sebességgel. Ezekkel a meghajtókkal mind az operációs rendszer, mind a telepített alkalmazások gyorsabb működését érheted el, mint a standard SATA 3.0 kapcsolattal. Minden játék, film, zene vagy egyéb fájl külső eszközökről több USB eszközön keresztül másolható. Kétoldalas USB-C-vel is rendelkezik, amelyben a legtöbb gyártó a jövőt látja.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, DUAL BIOS, MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B350 GAMING PRO CARBON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B350 GAMING PRO CARBON. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B350 GAMING PRO CARBON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B350 GAMING PRO CARBON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B350 GAMING PRO CARBON.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ