Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI B350I PRO AC

Termékkatalógus
MSI B350I PRO AC
Alaplap - AMD B350, DDR4 3200MHz (OC), 4x SATA III, USB 3.1 Gen 2, GLAN, Wi-Fi AC + BT 4.2, DisplayPort, HDMI, 7.1ch audio, mini-ITX, RYZEN, AM4
Kód:  AA690d3a Termékszám:  B350I PRO AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350I PRO AC

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

A mini-ITX formátumú MSI B350I PRO AC alaplap remek alapot szolgáltat professzionális készletedhez, amelyen mostantól elsőosztályú 4K felbontásban élvezheted a multimédiákat. Az alaplap minőségi alkatrészekkel büszkélkedik, amelyek nem tagadják meg a célt, amelyre tervezték őket. Támogatja a legújabb AMD Ryzen processzrokat és széleskörű bővítési lehetőségekkel szolgál slotjai, USB és grafikus portjai segítségével.

Az MSI B350I PRO AC alaplap fő tulajdonságai

  • Mini ITX alaplap az erős AMD Ryzen processzorokhoz
  • A minőségi alkatrészek igényes terhelési teszteknek estek alá
  • Turbo M.2 bővítőhely 32 Gb/s adatátviteli sebességgel
  • Fix PCI-e foglalat a nehezebb grafikus kártyák biztonságos rögzítéséhez
  • A DDR4 Boost technológia támogatása a túlhúzás alatti optimális teljesítményért
  • WiFi, Bluetooth és USB 3.1 Gen2
  • Minőségi Audio Boost hangzás
  • VR szemüveggel is használható (VR Ready)

MSI B350I PRO AC: megbízható alap a Ryzen processzorok számára

Az alaplap készen áll arra, hogy megfeleljen az összes játék követelményeinek. Az AMD B350 AM4 aljzata AMD Ryzen processzor támogatással rendelkezik. A DDR4 típusú operációs memória számára 2 DIMM slot áll rendelkezésre az alaplapon, amelyek legfeljebb 32 GB kapacitással és 3 200 MHz frekvenciával rendelekző memóriát fogadnak be. A PCI Express slotba a legmodernebb videókártyák csatlakoztathatóak, legjobb esetben az AMD termékei. A slotok kialakítása ezen felül hihetetlenül ellenálló az erős acél keretnek és a forrasztott csatlakozások megnövelt számának köszönhetően. Így nem kell attól tartanod, hogy a számítógép szállítása során akár a legnehezebb videó kártyák illesztése is károsodna.

Kiváló minőségű alkatrészek és gazdag port-felszereltség

Az MSI B350I PRO AC alaplap gyártása során a legigényesebb körülmények között tesztelt minőségi alkatrészeket hasznltak. Ennek köszönhetően rengeteg szórakozást élhetsz át a játékok játszása vagy filmnézés során, miközben biztos lehetsz abban, hogy a csúcsminőség sosem okoz csalódást.  A gyors SSD meghajtók csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el, amelynek maximális átviteli sebessége akár 32 Gb/s. Ezekkel a meghajtókkal az operációs rendszer és az alkalmazások többszörösen gyorsabb működését érheted el. Az összes játék, film, zene vagy egyéb külső eszközön található fájl gyorsan átmásolható több USB porton keresztül.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B350I PRO AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B350I PRO AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B350I PRO AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B350I PRO AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B350I PRO AC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ