A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

MSI B350M MORTAR

Termékkatalógus
MSI B350M MORTAR
4,5 8 értékelés
Alaplap - AMD B350, DDR4 3200MHz (OC), M.2, 4x SATA 6 Gb/s, GLAN, USB 3.1, DVI, HDMI, DisplayPort, mATX, Stamp az, AM4
Kód:  AA690d2 Termékszám:  B350M MORTAR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B350M MORTAR

Oneütt az első feldolgozók teljesen új generációs AMD is bemutatta a bélyegző a teljesen új lapkakészlet B350. És pontosan ez az agy alaplapokB350 habarcs. A játék modellje a tekintélyes gyártó MSI Micro ATX formátumú célja a legigényesebb felhasználók számára.A képességek és az ideális választás, hogy építsenek egy rendkívül hatékony játék PC, különösen hasznos a játék a legújabb játékokat, hanem dolgozni igényes multimédiás tartalmat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alaplap teljesítményű számítógépek AMD processzor Stamp a
  • Támogatja a legújabb DDR4 memória típusokat, akár 64 GB
  • Modern kapcsolatok, beleértve az USB-C nyújt rendkívül gyors adatátvitelt
  • Nagy hang köszönhetően az integrált hangkártya premium alkatrészek
  • Bevonása grafikus kártya módban 2-utas CrossFire
  • A stílusos LED-es háttérvilágítású látszanak minden LAN-party
  • Mellékelt szoftver segítségével könnyedén streaming a játékokat

Az ideális tábla azok számára, akik a legtöbbet a PC

MSI MORTAR B350 van ellátva AM4, miközben ott is az elektromágneses zaj híresen megvédte a négy csatlakozóval memóriamodulok DDR4. Ők veszik a magasságra eléri frekvencia 3200 MHz. Két PCI Express bővítőhely dugulás a legújabb grafikus kártya, előnyös módon AMD. Feldolgozás egyedül slot is köszönhető, hogy a kemény acél váz és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötések rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor át a PC a LAN-party kár kezeli még a legkeményebb grafikus kártyákat.

Az igényes telepítések

Csatlakoztatásához a legújabb generációs SSD szolgál nagy ajándék SATA III port. Azonban, ha a cél az, hogy növeli a sebességet,fogja használni felület M.2 percenként akár 32 Gb / s. Sem külső meghajtók nem messze, jelenlétének köszönhetően az USB 3.1, amely büszkélkedhet akár 20x gyorsulást, mint az előző változat, míg ott is a modern USB Type C. Surround hang, amely teljesen magával ragadja meg a játék, ő felelős audio codecRealtek ALC892 audio technológiával együtt kiemelés.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
RAM slotok száma
4 × Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!

Rendszermemória

RAM slotok száma
4 × Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B350M MORTAR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B350M MORTAR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B350 Mortar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B350M MORTAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B350M MORTAR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ