A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

MSI Backpack PC

Termékkatalógus
MSI Backpack PC
Gamer PC - Intel Core i7 Skylake, GTX 980 videokártya, VR támogatás, akkumulátor üzemideje: 90 perc
Kód:  TB239a Gyártó honlapja:

MSI Backpack PC

Az MSI végre megoldotta a virtuális valóságban történő játszás problémáját, amely elsősorban a számítógép kötöttsége volt, amely ugyebár nem volt mobilis. Éppen ezért fejlesztette ki ezt a Backpack PC-t, amely végre örömül szolgálhat minden gamer számára, akik teljes mértékben szeretnék átélni a virtuális valóság nyújtotta kalandokat. A belsejében egy igazi gamer masina ketyeg a legújabb generációs Intel Core i7 Skylake processzorral és egy NVIDIA GTX 980 videokártyával. Semmiféle laptopos vágódeszkapótlék, ez végre egy teljesértékű videokártya, amellyel az MSI a GTX 1080-at szeretné leváltani. Továbbá még ez az 5 kb tömegű hátizsák akkumulátort is tartalmaz, amely akár 90 percnyi játékig is képes üzemben maradni. A z egyszerű csatlakoztathatóság érdekében minden port megtalálható a hátizsák felső részén.

Legfontosabb jellemzők

  • Tisztességes teljesítmény a Virtuális Valósághoz
  • 100% mobilitás az akkumulátoroknak köszönhetően
  • Alacsony tömeg
  • Az akkumulátor üzemideje: 90 perc

Asztali PC-ként is jó szolgálatot tesz

Természetesen a klasszikus hálózati csatlakozóról sem lett elfeledkezve, és épp ezért ezt a hátizsákot akár egy teljesértékű asztali PC-ként is ki lehet használni. Ha pedig sürgősen útra kéne indulnod, akkor a számítógép azonnal készen is áll erre, elég csupán a hátadra venned, és már el is indulhatsz egy jó kiadós LAN-partyra.

 

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Backpack PC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Backpack PC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Backpack PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Backpack PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Backpack PC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ