Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MSI Clutch GM 70

Termékkatalógus
MSI Clutch GM 70
5 3 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, optikai, 1ms válaszidő, 18000DPI, 10 gomb, RGB, jobbkezeseknek, L -es méret, USB, 2m hosszú kábel, fekete, cserélhető fedelek, felhasználói profilok és dpi változtatására szolgáló gomb
Kód:  MSAaM9 Termékszám:  S12-0401450-D22 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Clutch GM 70

Az MSI Clutch GM 70 vezeték nélküli gaming egér RGB háttérvilágítással, és akár 18 000 DPI felbontással, továbbá minőségi Omron gombokkal rendelkezik, amelyeknek élettartama több, mint 50 millió kattintás is lehet. Az MSI Gaming Center alkalmazásnak köszönhetően könnyen testre szabhatja a különféle szituációkkal és játékkal kapcsolatos beállításokat. A Glutch GM 70 egér képes teljesen megváltoztatni az alakját és a megjelenését a csomagban található felső borításnak és oldalsó markolatnak köszönhetően. Az időtálló, leválasztható kábelnek köszönhetően az egeret vezetékes, és vezeték nélküli kiegészítőként is használja.

Az MSI Clutch GM 70 egér főbb jellemzői

  • Teljesen testre szabható megjelenés
  • Kiváló minőségű és pontosságú érzékelő, a gombok hosszú élettartammal rendelkeznek
  • Lehetséges a vezeték nélküli, és a vezetékes használat is
  • Az  RGB Mystic Light szoftvernek köszönhetően számos szín közül választhatja ki a háttérvilágítás színét
  • A Gaming Center alkalmazás lehetővé teszi az egér beállítását

Az egeret használhatja vezetékes, vagy vezeték nélküli kiegészítőként

Az MSI Clucth GM 70 egeret különböző helyzetekre fejlesztették ki, így a vezetékes és vezeték nélküli használatra is alkalmas. Az egér alkalmas vezeték nélkül, 1000 Hz-es frekvenciával, irodai, vagy általános használatra is. Játékokhoz használhatja a vezetékes üzemmódot, amelynek révén közvetlenül a számítógéphez csatlakozik. Ennek köszönhetően a frekvencia 3000 Hz-re növekszik, amely villámgyors reagálást biztosít. Az egér alján lévő kapcsoló rögzíti a csatlakozót.

Az MSI Clutch GM 70 egeret kifejezetten gamerek számára tervezték

A játékok irányítása olyan megbízható egeret igényel, amelyre minden körülmények között támaszkodhat. Az MSI Clutch GM 70 gaming egérhez masszív alumínium keretet terveztek, és minőségi, OMRON gombokkal látták el, amelyek garantálják az 50 milliónál is több kattintást. Ezzel az egérrel megkapja a legpontosabb érzékelőket is. A DPI felbontás 1-től 18 000-ig könnyen beállítható a DPI kapcsoló, vagy az ezért felelős szoftver segítségével, így minden helyzetben és játékban optimális lehet.

Az egér testreszabása a legjobb ergonomikus tulajdonságok eléréséért

Minden játékos különböző, más elvárásokkal rendelkezik a tökéletes egér működését illetően. Az MSI Clutch GM 70 gaming egér lehetőséget nyújt arra, hogy a csomagban található felső borítás és oldalsó markolat segítségével testre szabja az eszköz megjelenését. A mágneses rendszernek köszönhetően az egér használata gyors és egyszerű. Az MSI vállalat MSI RGB Mytic Light funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók megváltoztassák az egér kinézetét, a több mint egymillió szín és effekt közül kiválasszák azt, amelyik a leginkább illik a beállításaikhoz. A lenyűgöző show érdekében a Mystic Light Sync technológia lehetővé teszi a színek és effektek szinkronizációját más RGB komponensekkel.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,6 cm Kész!
Magasság
3,9 cm Kész!
Mélység
12,5 cm Kész!
Tömeg
129 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
18 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Clutch GM 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Clutch GM70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Clutch GM 70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Clutch GM 70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Clutch GM 70.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ