A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

MSI Force GC30

Termékkatalógus
MSI Force GC30
4,6 66 értékelés
Kontroller - PC, PS3 és Mobiltelefon platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, MicroUSB, vibráció, analóg stick, fekete és piros kivitel
17 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MSAaG02 Termékszám:  S10-43G0010-EC4 Gyártó honlapja:

MSI Force GC30

MSI Force GC30 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az MSI Force GC30 vezeték nélküli gamepad a fejlett analóg botokkal és vibrációs motorral kiváló eszköz a játék kényelmes és pontos vezérléséhez. A fejlett analóg botokkal a MSI Force GC30 játékvezérlő tökéletesen gördülékenyek mozgást biztosít. Ez hasznos a járművek folyamatos mozgatásánál, vagy az ellenség pontos megcélzásához. Az illesztőprogram előnye a PC-vel és játékkonzolokkal, valamint az Android-eszközökkel való kompatibilitás.

Az MSI Force GC30 gamepad legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis PC-vel, Android-eszközökkel és játékkonzolokkal
  • Dupla vibrációs motorok
  • Hosszú élettartam
  • Hosszú élettartam a tartós gomboknak köszönhetően
  • Két D-Pad fedél mágneses zárral
  • 2m kábel PC / konzol csatlakoztatáshoz és 30cm kábel Android eszközhöz

Hosszú élettartam

A Force GC30 két mágneses zárral ellátott D-padot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az előnyben részesített játéktípusok közötti váltást. A hagyományos vezérlőkhöz képest a Force GC sorozat vezérlői akár 2 millió kattintást is elviselő gombkapcsolókat kínálnak a hosszabb élettartam érdekében.?

Két csatlakozási lehetőség és az elem hosszú élettartama

A  Force GC30 vezeték nélküli és vezetékes csatlakozást is biztosít a készülékekhez. A vezetékes és a vezeték nélküli használat között zökkenőmentesen válthatsz, így folyamatos maradhat a játék. A 600mAh-os akkumulátornak köszönhetően akár 8 órát is játszhatsz megszakítás nélkül. A dobozban megtalálod az összes olyan tartozékot, amelyekre a játékosoknak szükségük lehet: Force GC30 - USB kulcs, 2m USB kábel és 30cm OTG kábel Androidhoz.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete, Piros Kész!
Platform
PC, PS3, Mobiltelefon Kész!
Csatlakozás
MicroUSB Kész!
Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Platform

Platform
PC, PS3, Mobiltelefon Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
MicroUSB Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás módja
Vezeték nélküli Kész!
Interfész
USB Kész!
Kábelhossz
2 m Kész!

Méretek

Szélesség
156 mm Kész!
Magasság
105 mm Kész!
Mélység
62,5 mm Kész!

Tömeg

Súly
212 g Kész!

Felszerelés és funkció

Felszerelés
Vibráció, Analóg stick Kész!
Gombok száma
6 × Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok . érdeklődni szeretnék , hogy mikor lesz újra rendelhető a termék? Illetve, hogy a kiterjesztett garancia az a gyártói garancia +3 év ? Tehát összesen 5 év? Illetve, hogy milyen hibákra vonatkozik a garancia? Mert nálam idővel az analóg stick szokott úgynevezett drift jelenséget produkálni (folyamatosan egy irányba szeretne menni akkor is ha középen áll). Válaszokat előre is köszönöm.

Erdeklődnek,

Üdvözlöm! Ez a kontroller kompatibilis Xbox One S konzollal?

Kiegészítők: MSI Force GC30
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ