A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

MSI B150I GAMING PRO

Termékkatalógus
MSI B150I GAMING PRO
Alaplap - Intel B150, PCIe x16, 2x DDR4 2133, 4x SATA III, 4x USB 3.1 Gen 1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audió, Mini-ITX, sc 1151
Kód:  AA391w5c Termékszám:  B150I GAMING PRO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI B150I GAMING PRO

Az alaplap minden számítógép fontos építőköve, gamer számítógép esetén ez a szerepe még sokkal fontosabb. Az MSI B150I egy nagy teljesítményű alaplap, kiváló megoldásokat és modern technológiát biztosít megfizethető áron. Az érdekes szerkezetet ötvözték a vonzó megjelenéssel, amely egyszerűen ellenállhatatlan. Ez az alaplap a legjobb, amire a játékokhoz szükséged van.

Jellemzők és műszaki adatok

  • Támogatja a 6. generációs Intel Core i3 / i5 / i7 / Intel Pentium / Celeron (LGA1151) processzorokat
  • 2x DDR4 memória slot
  • Gyors Gen 1 USB 3.1 port
  • Az alkatrészek Military Class 4 besorolásúak
  • CPU túlfeszültség védelem
  • New Click BIOS 5 a teljes rendszerhangoláshoz

A játékosokra fókuszál

Többé nem kell kompromisszumot kötnöd. Az MSI alaplapot a játékkal járó nagy terheléshez és túlpörgetéshez tervezték, valamint Military Class 4 besorolású alkatrészekből készül. Ezek között elsősorban új titán tekercsek és sötét kondenzátorok vannak, amelyekre jellemző, hogy nagyban ellenállóak a terheléssel és a túlmelegedéssel szemben. Ez a besorolás garantálja azt, hogy csak a legjobb minőséget kapod. Az alaplap lankadatlan sebességét a DDR4 Boost adja, amely a memória teljesítményét optimalizálva kiemelkedő stabilitást biztosít, miközben mindkét memória slotot használja. A díjnyertes CLICK BIOS 5 felület lehetővé teszi, hogy gamer PC-dből a lehető legtöbbet hozd ki.

Kiemelkedő alaplap

A nagy sávszélesség a modern USB 3.1 portnak köszönhető, ez a hagyományos USB 3.0-nál kétszer, a 2.0-nál pedig hússzor gyorsabb. A kedvenc filmjeid és zenéid hosszadalmas másolása immár a múlté. Az alaplap új Turbo M.2 csatlakozót kapott az SSD számára, és az adatátviteli sebesség akár 32 Gbps is lehet. Az első osztályú hangkártya és az Audio Boost technológia kiváló, stúdió minőségű hangzást nyújt. A különleges Chemi-Con kondenzátorok, izolált áramkörök pedig a legjobb teljesítményt nyújtják a csata közben.

A Gaming Pro megnevezésre rá kell szolgálni

Az MSI alaplapokat játéklaborokban és internetes kávézókban tesztelik. Mindegyik alaplapot 24 órás tesztelésnek vetnek alá online és offline játék során egyaránt. A végeredmény az, hogy a hálózati konfiguráció és az összteljesítmény megfelelően kipróbált és beállított lesz. A tanúsítványt csakis a teszten sikeresen szereplő alaplapok kapják meg.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B150 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B150 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
COM header, eSATA, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI B150I GAMING PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B150I GAMING PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI B150 GAMING PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B150I GAMING PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B150I GAMING PRO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ