Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MSI Z170A GAMING M5

Termékkatalógus
MSI Z170A GAMING M5
4,6 9 értékelés
Alaplap - Intel Z170, 3x PCIe x16, DDR4 3600 (OC), 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 , Killer GLAN, DVI, HDMI, 8 csatornás audio boost 3 Nahimic, ATX, sc1151
Kód:  AA392u8e Termékszám:  Z170A GAMING M5 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A GAMING M5

Az első, hatodik Skylake generációs processzorokkal együtt az Intel egy teljesen új lapkakészletet, a Z170-et is bemutatott. És pontosan ez az agya a tökéletes MSI Gaming Z170A M5 alaplapnak, amely elsősorban nagyobb igényű felhasználók számára készült. A képességeivel ideális választás izmos játékplatform, vagy akár erőforrásigényes multimédia munkaeszköz létrehozására is. 

Az ideális alaplap azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni a PC-jükből

Az MSI Gaming Z170A M5 egy LGA 1151 foglalattal van ellátva, amelyben a 14nm-es Skylake processzor tökéletesen ül majd. Négy memóriamodult is belepakolhatunk emellé. Az előrelépés itt a DDR4 támogatása 2400 MHz alap frekvenciával. Ugyanakkor a lap támogatja a túlhúzást is, akár 3600 MHz-ig. Ez különösen jó hír a tapasztalt overlockereknek. A nagyon  hatékonyan megtervezett nyomtatott áramkört is értékelni fogja,  mivel igen praktikus elrendezésű lett. Minőségi passzív hűtőrendszere még az erőforrásigényes alkalmazásokhoz is megfelelő. A túlhúzás határait tudja feszegetni ezzel az alaplappal.

Sugárzó erő hullámain

A grafikus kártya beépítésére két PCI Express 3.0 slot szolgál. A kártyákat CrossFireX vagy SLI módban használva a legújabb játékokat is simán képes megjeleníteni. Az MSI Steel Armor több és jobb csatlakozási pontot kínál, amelyek garantálják nagyobb ellenállást az elektromágneses interferenciával szemben, a gondtalanabb játékélményért.

A SATA Express és az új M.2 csatolók ideálisak a legújabb generációs SSD-k beépítésére. Külső meghajtók használata esetén élvezni fogja a magas átviteli sebességet, amelyet az USB 3.1 nyújt, az előző generációhoz (2.0) képest akár 20x-os tempójával.

A hangtechnikának sem kell a háttérben csücsülnie, méltán büszke lehet a NAHIMIC technológiára. Ezt még ma is használják a katonai és űripar területén. Ez a remek mélyhangokat, a leghalkabb zajok kristálytisztaságát és a tökéletes stúdió minőségű hangot is biztosítja, még netes streameléshez is.

Játékra hitelesített

Az MSI gamer alaplapokat játéklaborunkban és netcafékban egyaránt tesztelték a világ legjobb eSport játékosai, hogy a legnépszerűbb játékok futtatásakor maximális teljesítményt és megbízhatóságot érhessünk el. Minden alaplapot több mint 24 órán keresztül teszteltek, online és az offline játékokkal egyaránt. A vizsgálat végére így biztosak vagyunk abban, hogy a hálózati konfigurációt, hangot, és teljesítményt megfelelően finomhangoltuk, hogy a legjobb játékélményt élvezhesse. Tanúsítványt csak azok az alaplapok kapnak, amelyek sikeresen átmentek a teszten. Csak ezután nevezhetjük igazi MSI Gaming alaplapnak.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A GAMING M5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z170A GAMING M5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z170A GAMING M5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z170A GAMING M5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z170A GAMING M5.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ