Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

MSI Z170A GAMING M7

Termékkatalógus
MSI Z170A GAMING M7
4,9 12 értékelés
Alaplap - Intel Z170, 3x PCIe x16, DDR4 3600, 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1, USB 3.1 Type-C, Killer GLAN, DP, HDMI, 8ch Audio Boost 3 Nahimic, ATX, sc1151
Kód:  AA392u9b Termékszám:  Z170A GAMING M7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A GAMING M7

Az első Skylake 6. generációs processzorokkal együtt az Intel egy új Z170 chipkészletet vezetett be. És ez maga a tökéletes alaplap, az MSI Z170A Gaming M7, amelyet kifejezetten az igényesebb felhasználók számára terveztek. Képességeinek köszönhetően ideális választás olyan erőteljes játékösszetevők létrehozására, amelyek játékokat futtathatnak, valamint az igényes multimédiás tartalmakkal való együttműködést biztosítják. 

Ideális alaplap azok számára, akik a lehető legerősebb PC-t szeretnék

Az MSI Z170A Gaming M7 egy LGA 1151 foglalattal rendelkezik, amelyen a Skylake 14nm processzorok olyan kényelmet élvezhet, mint amit a pamut tud adni. Négy memória-slotot tartalmaz. Íme egy átlátható átmenet a DDR4 korszerűbb verziójára a 2400 MHz alapfrekvencián. A túlhajtás azonban akár 3600 MHz-ig is támogatható. Ez különösen remek hír a tapasztalt overlockerek számára. Ön is értékelni fogja a kiváló dizájnt az egész PCB esetében, ami ráadásul rendkívül funkcionális is. A kiváló minőségű passzív hűtők rendszere tökéletes üzemi körülményeket biztosít még igényes alkalmazásokban is. Ez a fórum egyszerűen elengedi Önt az overlocking határáig.

A sugárzó teljesítményű hullámokon

A PCI Express 3.0 bővítőhelyeket grafikus kártyák csatlakoztatására használják. CrossFireX vagy SLI kártyák használata esetén élvezheti a legfrissebb játékok legmagasabb grafikus felbontását. Az MSI Steel Armor egyre több, egymással összekapcsolt pontot kínál, amely nagyobb tartósságot garantál, miközben meggátolja az elektromágneses interferenciát a gondtalan játékélményért.

A mai SATA Express portok, valamint a nemrégiben használt M.2 interfész kiválóan alkalmasak a legújabb generációs SSD csatlakoztatására. A külső meghajtók nagy sebességet élveznek a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, amely nagymértékben gyorsítja a 2.0 generációt. a kért fájlok legfeljebb 20-szor gyorsabb átvitelre kerülnek.

Még a hang oldalán is NAHIMIC technológiával találkozhat. Eddig a hadseregben és a repülőgépiparban használták. A számítógépes világ a basszus kiemelést, a legkisebb hangzások világosságát, valamint a tökéletes stúdió hangminőséget nyújtja az interneten történő streaming során is.

A játék telepítéséhez hitelesített

Az MSI gaming alaplapjait a gaming műhelyeinkben és az internetes kávézókban tesztelik, és a világ legjobb eSport játékossal együtt garantáljuk Önnek, hogy a világ legnépszerűbb játékaiban a lehető legnagyobb teljesítményt és megbízhatóságot kapja. Minden anyagot 24 órás tesztelés alatt tesztelnek, amely során mind online, mind offline játékokat játszanak le. A tesztelés végén biztosak vagyunk benne, hogy a hálózati konfiguráció, a közönségfogadás és az általános teljesítmény megfelelően lett tesztelve és tökéletesen lett beállítva, így élvezheti a legjobb játékélményt. A tanúsítványt csak az az  alaplap kapja meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak akkor lehet őket nevezni az MSI Gaming sorozat valódi játékos alaplapjainak.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A GAMING M7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z170A GAMING M7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z170A GAMING M7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z170A GAMING M7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z170A GAMING M7.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ