Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MSI Z370 GAMING PLUS

Termékkatalógus
MSI Z370 GAMING PLUS
4,8 12 értékelés
Alaplap - Intel Z370, 2x PCIe x16, 4x PCIe x1, DDR4 4000+(OC), 6x SATA III, 1x M.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI, DisplayPort, audio ALC892, Red Led, ATX, sc1151, Coffee Lake
Kód:  AA392v6 Termékszám:  Z370 GAMING PLUS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z370 GAMING PLUS

Az MSI Z370 GAMING PLUS alaplap segítségével élvezheti a multimédiás szórakozást és a játékokat teljes mértékben. A kialakítás kéz a kézben jár azzal, hogy mindenekelőtt a megfizethető árú játékgépekbe való beszerelésre tervezték. Az Intel Z370 lapkakészlettel élvezheti az új Intel Coffee Lake processzorokat, amelyek hatalmas teljesítménynövekedést értek el a hatmagos kivitelnek köszönhetően.

Az MSI Z370 GAMING PLUS alaplap legfőbb tulajdonságai

  • Alaplapi Z370 chipsettel
  • Csak az Intel Coffee Lake platformot támogatja
  • Minőségi komponensek Military Class 5 katonai tanúsítvánnyal
  • Az MSI Audio Boost technológia kiváló minőségű, kiegyensúlyozott hangminőséget nyújt
  • M.2 interfész SSD-khez akár 32 Gb/s-ig
  • Adatok átvitele külső tárolóról akár 10 Gb/s sebességgel az USB 3.1-en keresztül
  • A formatervezés 3D-s nyomtatással történő utólagos hangolásának lehetősége
  • PCI-E Steel Armor - megerősített slot a grafikus kártyának
  • Piros megvilágítás

Tisztességes alapja az Intel Coffee Lake processzoroknak

Az alaplap készen áll az Ön igényeinek kielégítésére. Az Intel Z370 lapkakészlet a módosított LGA 1151 csatlakozóval rendelkezik, amely csak a 8. generációs Intel processzort támogatja. A DDR4 memóriához 4 db DIMM bővítőhely található, amely 64 GB maximális memóriával tölthető be. A grafikus kártyákat 2-Way AMD CrossFire módba lehet kapcsolni, amely manapság elég a 4K felbontású játszáshoz.

Minőségi MSI GAMING alaplap

Minden egyes MSI GAMING kártyát 24 órás tesztelésnek vetnek alá online és offline játékokon. A tesztek végén az alaplapot fejlesztők biztosak abban, hogy a hálózati konfiguráció, a hangminőség és az általános teljesítmény tökéletesen hangolva van, és Ön élvezheti a legjobb játékélményt. A tanúsítványt csak azok az alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak az után lehet őket igazi MSI GGAMING alaplapnak nevezni.

Gazdag csatlakozás az MSI Z370-A PRO alaplappal

A nagysebességű SSD-k csatlakoztatásához az alaplap modern M.2 interfésszel van ellátva, így gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít. Ezekkel a meghajtókkal mind az operációs rendszer, mind a telepített alkalmazások gyorsabb működését elérheti, mint a szabványos SATA 3.0 kapcsolattal.

Minden film, zene vagy más fájl átmásolható a külső eszközökről az USB 3.1 portokon keresztül, amelyekkel a fájlok másolása soha nem volt gyorsabb. A gyors interfész nagy átviteli sebességet biztosít 10 Gb/s-ig

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z370 GAMING PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z370 GAMING PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z370 GAMING PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z370 GAMING PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z370 GAMING PLUS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ