AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

MSI GL62

Termékkatalógus
MSI GL62
Gamer laptop - Intel processzor, 15,6 hüvelykes LED 1920x1080 IPS tükröződésgátló, RAM 8 GB, NVIDIA GeForce, HDD 1 TB 7200 rpm, DVD, WiFi 802.11ac, Gigabit LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, HD webkamera, kártyaolvasó,
Kód:  NB119g4bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI GL62

A LEGNAGYOBB HAJÓK

Játékeszközök, amiket csak kell

A végső hatodik generációs processzorok (Skylake) négymagos Intel i5 processzorai, extrém teljesítményüknek köszönhetően, szintén hálásak a legigényesebb processzorokhoz. Magasabb teljesítményt és alacsonyabb fogyasztást jelentenek, mint a korábbi generációk.

Off
Játékeszközök, amiket csak kell

Támogatja a DDR4 2 133MHz memóriát

A lehető legjobb teljesítményt nyújtja a laptopról, támogatva az új DDR4 2 133MHz-es memóriát a több mint 2,9 GB / s olvasási sebességgel és 3,5 GB / s írással. A korábbi 1600 MHz-es DDR3-os generáció teljesítménye 30% -kal nőtt, és új szintet hoz a játékhoz.


FELHÍVJA A NAHIMIKUS HANG HANG TECHNOLÓGIA HANGJÁT

Off
Nahimic

Annak érdekében, hogy az MSI notebookok a játékpiac igazi vezetőjévé váljanak, az innovatív Nahimic hangtechnikával van felszerelve, amely a tökéletes hanghatások határait csúcsra helyezi.

Off
Dostaňte se do středu akce

Lépj a művelet középpontjába

A Virtual Surround technológia lehetővé teszi, hogy 360 ° -os hangzással merüljön el a cselekvés szívében.

Off
Maximální posílení basů

Maximális mélyhangkiemelés

Az extrém basszusnövelés maximalizálja a játék intenzitását. Élvezze a hihetetlenül erős hangzást.

Off
Redukce hluku

Zajcsökkentés

A mikrofon kommunikáció minősége a csúcsra van kötve. A zaj és a zajcsökkentés 90% -ának köszönhetően optimális, egyenletes hangerőt és világos és érthető hangzást biztosít.


Adja meg a játékvilágot

A mátrixkijelző segítségével akár három monitor is megjeleníthető 3840 × 2160 felbontással. Hagyja, hogy a világ és a környezet kedvenc játékai szó szerint körülveszik Önt.


Az NVIDIA grafikus kártya hihetetlen teljesítménye

Az új generációs grafikus kártyák rendkívüli teljesítményt nyújtanak a játékgépekhez, és teljesítik azoknak az álmoknak az álmát, akik a legjobban nézik a legújabbakat.

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI GL62 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GL62. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GL62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GL62.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ