30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MSI GM 40 Matte fekete

Termékkatalógus
MSI GM 40 Matte fekete
5 6 értékelés
Gamer egér - vezetékes, optikai, 1ms válaszidő, 5000DPI, 9 gomb, egyszínű, szimmetrikus, L -es méret, USB, 2m hosszú kábel, fekete, dpi változtatására szolgáló gomb
Kód:  MSAaM5 Termékszám:  S12-0401340-D22 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI GM 40 Matte fekete

A sokoldalú gaming MSI GM 40 egérrel mindig előnyöd lesz az ellenfeleddel szembem. Minden igényt kielégít, amit csak el tudsz képzelni. Az egér optikai érzékelőjének érzékenysége akár 5000 dpi-t is elérheti, amely az egyik legnépszerűbb a piacon. Lehetőséged van, hogy kettős profilt állíts be, amely lehetővé teszi a gyors érzékenység kiigazítást a bal és a jobb oldali egérgombbal. Kiváló feldolgozás és rengeteg egyedi tulajdonság teszik ezt az egeret az abszolút legjobb készülékké a piacon. Próbáld ki és többé nem akarsz majd más egeret felhasználni!

Legfontosabb jellemzők

  • Meg fogod tapasztalni az egyedülálló játékélményt
  • Népszerű optikai érzékelő, amelynek érzékenysége akár íz 5000 dpi-t is elérheti
  •  Jobb- és baloldali felhasználás egyaránt lehetséges
  • Szokatlanul magas élettartam
  • Remek design: sárkány külalak

A kialakítása igazán egyedi

A tömör konstrukciónak és a minőségi anyagoknak köszönhetően ez az egér hihetetlenül tartós. Az OMRON kapcsolók ellenállnak több mint 50 millió alkalommal való felhasználásnak is. Az egér aranyozott USB csatlakozóval rendelkezik, amely garantálja a szokatlanul hosszú élettartamot, akár a leghosszabb felhasználás esetében is. Az egér oldalai speciális csúszásgátló textúrával felszereltek. Mindezt kiemeli a lélegzetelállító,  sárkányos dizájn.

Jobb- vagy balkezes felhasználás?

Az MSI egér úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen a jobb- és baloldali kézbe is. Egy kapcsoló található a készüléken (a készülék alján), amely segítségével váltani lehet a jobb- és bal ezes felhasználás között, és a játékmód is kiválasztható. Akár balkezes vagy jobbkezes felhasználó vagy, kényeztesd magad a legkényelmesebb játékélménnyel, és tarts mindent ellenőrzés alatt a készülék segítségével! 

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
3,8 cm Kész!
Mélység
12,5 cm Kész!
Tömeg
129 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Érzékelő

Érzékenység
5 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Egyszínű Kész!
Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI GM 40 Matte fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GM 40 Matte černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GM 40 Matte čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maus MSI GM 40 Mattes Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maus MSI GM 40 Mattes Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ