A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

MSI H110M GAMING

Termékkatalógus
MSI H110M GAMING
4,5 2 értékelés
Alaplap - Intel H110, PCIe x16, DDR4 2133, SATA III, USB 3.1 Gen 1 , GLAN, DVI, HDMI, 8ch Audio, mATX, sc1151
Kód:  AA392o5ba Termékszám:  H110M GAMING Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI H110M GAMING

Szeretnél egy gamer PC-t építeni tele nagyteljesítményű alkatrészekkel, de közben arra is törekszel, hogy mindez beférjen egy kompakt Micro ATX számítógépházba? Hát akkor az MSI H110 GAMING alaplapot pont Neked találták ki! Ötvözi a modern technológia vívmányait a modern designnal, a LED háttérvilágítással és egy csomó gamer funkciót tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • Támogatja a 6. generációs Intel Core i3/i5/i7 / Intel Pentium / Intel Celeron (LGA1151) processzorokat
  • 2x DDR4 memóriaslot akár 32 GB-ig támogatva
  • Gyors USB 3.1 Gen1
  • Military Class 4 alkatrészek
  • CPU védelme túlfeszültség ellen
  • Új Click BIOS 5 a rendszer tökéletes összehangolása érdekében

A gamerekre összpontosítva

Minden gondod és a kísértő kompromisszumokat végre elfelejtheted. Ez az MSI alaplap a magasfokú gamer megterhelésre és az overclockingra lett tervezve, amelynek meg is felelnek a minőségi, Military Class 4 szabványnak megfelelő alkatrészei. Ide tartoznak a titán tekercsek és a sötét kondenzátorok, amelyekre jellemző a magasabb fokú ellenállás a nagyobb megterheléssel és a túlhevüléssel szemben. Mindemellett pedig még akár 10 évet is meghaladó élettartammal büszkélkedhet. Ezzel a tanúsítvánnyal garantálva lesz számodra, hogy egy olyan terméket kapsz a kezedhez, amely a lehető legmagasabb szinten van.

Az alaplap lankadatlan sebessége a DDR4 Boost technológiából fakad, amely optimalizálja a rendszermemóriák teljesítményét, ezzel biztosítva mind a két DDR4 memóriamodul a kiváló stabilitását. Természetesen ezen alaplap esetében is megtalálható a CLICK BIOS interfész, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot. 

Kiváló minőségű audio

A kiváló minőségű hangzásról a nyolccsatornás hangkártya gondoskodik, amely MSI Audio Boost technológiával rendelkezik. Ezzel a kominációval a hangzás stúdióminőségűre emelkedik, Neked már csak hátra kell dőlnöd, és átadnod magad a hanghatásnak. Mindig résen leszel, és ezzel a minőségi hanggal az ellenfél minden apró mozdulatát képes leszel megneszelni.

Az adatátviteli sebesség magas értékeiről a kedvenc tartalmaidat illetően, mint például a filmek és a zene, az USB 3.1 Gen 1 csatlakozók gondoskodnak. Ezeknek köszönhetően a másolás soráni hosszadalmas várakozás már csupán pillanatok kérdésévé válik. 

A legjobb csatlakoztatási lehetőségek

Nem hiányozhat a LAN sem az igényes online játékhoz. Az MSI Gaming LAN az Intel i219 képében elhozza számodra a nagyobb adatátviteli sebességet, alacsonyabb késleltetést és csökkenti a processzor terheltségét. Ezzel pedig jóval hatékonyabban tudod kihasználni a processzorod, és több FPS-t tudsz kiélvezni a online játszásaid során. A hozzáadott alkalmazás gondoskodik a teljes mértékű átláthatóságról, és beállíthatod, hogy mely alkalmazás mekkora mértékben használhassa a sávszélességed. Alapjáraton pedig értelemszerűen a játékokat részesíti előnnyel minden más alkalmazással szemben.

További információk:

Méretek:
24,3 cm × 20,6 cm

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H110 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI H110M GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H110M GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI H110 GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H110M GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H110M GAMING.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ