we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku AlzaBoxy Q1

MSI H170I PRO AC

Termékkatalógus
MSI H170I PRO AC
Alaplap - Intel H170, 1x PCIe x16, 2x DDR4 2133, 4x SATA III, M.2, 4x USB 3.1 Gen 1, GLAN, Wifi ac, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, Audio Boost, Mini-ITX, sc1151
Kód:  AA392o3n Termékszám:  H170I PRO AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI H170I PRO AC

Az alaplap minden számítógépes konfiguráció alapja, a PRO sorozatból valók pedig az igazán igényes felhasználóknak lettek tervezve, akiknek fontos a maximális megbízhatóság és a hosszú élettartam. Az MSI H170I a nagyteljesítményű alaplapok közé tartozik, amely ötvözi a legmodernebb technológiát és a kedvező árat. Ez a termék biztosítja számodra mindazt, ami a bizniszed számára csak szükséges.

Jellemzők és műszaki adatok

  • 6. generációs Intel processzorok támogatása (LGA1151 socket)
  • Ultragyors Turbo M.2 interface
  • Gyors USB 3.1 Gen1
  • Military Class 4 alkatrészek
  • CPU túlfeszültség elleni védelme
  • Új Click BIOS 5 a teljes rendszer összehangolásához
  • EZ Debug LED diagnosztika
  • Beépített WiFi és Bluetooth

Maximális teljesítmény karnyújtásnyira

Minden kompromisszumok körül járó aggodalmad végre eldobhatod, ugyanis ez az MSI alaplap a nagy terhelésre lett tervezve, ami megfelel a Military Class 4 tanúsítvánnyal rendelkező alkatrészgarnitúrájának. Ide főként a titán tekercsek és a sötét kondenzátorok tartoznak, amelyekre jellemző a nagyobb ellenállóság a túlterhelés és túlmelegedés esetén. Ezzel a tanúsítvánnyal aztán garantálva van, hogy olyan terméket vehetsz a kezeid közé, amely a lehető legmagasabb szinten van. Az alaplap a lankadatlan sebességét a DDR4 Boost technológiából meríti, amely optimalizálja a teljesítményt, így biztosítva a kiváló stabilitást mindkét DDR4 memóriaslotban. Természetesen az alaplap támogatja a CLICK BIOS interfészt is, amelynek köszönhetően a gamer PC-dből kihozhatod a maximumot.

Hagyd, hogy az alaplap bizonyítson!

A magas adatátviteli sebességek a modern USB 3.1 portoknak köszönhetően válnak elérhetővé, amelyek sebessége a megszokott USB 3.0 duplája, az USB 2.0-nak pedig a hússzorosa. Az örökkévalóságnak tűnő várakozás a kedvenc fájljaink, mint például a filmek és zenék, másolása során már a múlté. Ez a modell ráadásul még új Turbo M.2 csatlakozóval is fel van szerelve az SSD-k csatlakoztatásához, amelyek így képesek elérni az akár 32 Gb/s sebességet. A stúdió hangminőség luxusáról az Audio Boost technológiával rendelkező csúcsminőségű hangkártya gondoskodik. Speciális Chemi-Con kondenzátorok kerültek felhasználásra, amelyek izolált áramkörökkel és elkülönített rétegekkel rendelkeznek a minél áthatóbb játékélmény érdekében.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H170 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI H170I PRO AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H170I PRO AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI H170 PRE AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H170I PRO AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H170I PRO AC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ