A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

MSI H270 GAMING PRO CARBON

Termékkatalógus
MSI H270 GAMING PRO CARBON
Alaplap - Intel H270, 3x PCIe x16, DDR4 2400, 6x SATA III, 2x M.2, USB 3.1 Gen 1, Intel GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392o7e Termékszám:  H270 GAMING PRO CARBON Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI H270 GAMING PRO CARBON

Együtt az új 7. generációs Kaby Lake processzorokkal az Intel bemutatta a teljesen új H270 chipsetet is. És éppen ezen alapszik az egész MSI H270 GAMING PRO CARBON alaplap, amely elsősorban az igényes felhasználóknak ajánlott. A képességeivel ideális választásnak bizonyul a nagyteljesítményű gamer konfigurációkhoz úgy a játékok játszásához, mint a megerőltető munkához a multimédiával. Ez a speciális CARBON kiadás biztosan megörvendezteti majd a tuning szerelmeseit, hiszen a fekete design a karbonszálas mintázatával igen csak tetszetősen mutat majd az átlátszó oldalfalon keresztül.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Intel H270 chipset
  • Támogatja a legújabb Kaby Lake processzorokat
  • CARBON Edition exkluzív designnal és karbonszálas mintázattal
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különféle effektekkel
  • 4 db DDR4 slot akár 2400 MHz frekvenciával
  • 2 db M.2 port
  • Gyors USB 3.1, modern USB-C

Ideális alaplap az átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépházakba

Az MSI H270 GAMING PRO CARBON alaplap LGA 1151 sockettel rendelkezik, amelyben az új 14 nm-es Kaby Lake processzorok szinte úgy lebegnek majd, mintha csak selyemben lennének. Nem hiányozhat a 4 db DDR4 slot sem a memóriamodulok részére, amelyek DDR4 Boost üzemmódban akár 2400 MHz frekvencián is képesek dolgozni. Ez egy nagyszerű hír a tapasztalt túletemezőknek, akik majd nagyra értékelik az egész PCB designját is, amely látványosan megvilágítható az RGB színtartományon belül.

Elsöprő teljesítmény

A videokártyák behelyezéséhez a PCI Express 3.0 slotok nyújtanak segítséget, CrossFire üzemmódban pedig még a legújabb játékokat is maximálisan kiélvezhetjük. A berendezés biztonságáról az MSI Steel Armor gondoskodik, amely erősített csatlakozási pontokkal lett ellátva, ezáltal biztosítja számára a nagyobb merevséget és a kitöréssel szembeni ellenálóságot, ráadásul véd az elektromágneses zavarástól is a maximális játékélmény érdekében. Ha az SSD-itől elvárod a maximális sebességet, akkor csatlakoztathatod őket a nem csupán egy, hanem egészen 2 db M.2 slothoz. A külső merevlemezeknek sem kell lemondani a sebességről, hála a második generációs USB 3.1-nek, amely a elképesztő mértékben lett gyorsabb az USB 2.0-hoz képest, ráadásul még a modern USB-C port sem hiányozhat. A kiválasztott fájlok így akár 20x gyorsabban is átvihetők.

Gamer konfigurációra tervezve

Az összes alaplap legalább 24 órás tesztelésnek van alávetve, amely során online és offline játékok vannak rajtuk futtatva. A teszt végére pedig biztosak lehetünk abban, hogy a hálózat, az audio, illetve magában a teljesítmény a tökéletességig lettek összehangolva, így Neked már csak a játékélmény átélésével kell törődnöd. Egy alaplap csak akkor kerülhet be az MSI Gaming sorozatba, ha sikeresen elvégzi a tesztet.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI H270 GAMING PRO CARBON Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H270 GAMING PRO CARBON. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI H270 GAMING PRO CARBON. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte H270 MSI GAMING FÜR CARBON. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte H270 MSI GAMING FÜR CARBON.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ