AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

MSI H310M GAMING ARCTIC

Termékkatalógus
MSI H310M GAMING ARCTIC
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel H310 lapkakészlet, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 4× SATA III, 1 db M.2, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AA394c5e2 Termékszám:  H310M GAMING ARCTIC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI H310M GAMING ARCTIC

Szeretnél egy vadonatúj gaming felszerelést, aminek a szívét a legújabb, 8. generációs Intel Coffee Lake processzor alkotja majd? Ebben az esetben a keresés végére értél! Az MSI H310M GAMING ARCTIC alaplap nem csak dizájnjával, de mindenekelőtt számos vonzó funkciójával is lenyűgöz majd. 

Az MSI H310M GAMING ARCTIC alaplap legfontosabb jellemzői

  • A modern alaplap biztosítja a számítógéped hosszú távú stabilitását
  • Készen áll a legújabb Intel Coffee Lake processzorokra
  • Intel Optane Memory + slot M.2 PCIe 2.0 támogatás
  • Az egyedülálló ARTIC kialakítás átlátszó oldalfalú szekrényekhez alkalmas
  • Új Click BIOS 5 az optimális rendszerhangolás érdekében
  • Integrált MSI Mystic Light fejlett fénytechnológia

Ideális a CPU Coffee Lake-hez

Az MSI H310M GAMING ARCTIC alaplap csak az új Intel Coffee Lake processzorokat támogatja, amely jelenleg hatmagos változatban kapható. Ezen kívül nem hiányozhat a DDR4 típusú memória foglalat sem, maximális 32 GB-os kapacitással. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, akkor jó hírünk van a számodra. A régebbi USB portokon kívül ugyanis két USB 3.1 Gen1 port is a rendelkezésedre áll USB-A típusú csatlakozókkal.

A játékos számára készült

Az alaplapnak nem okoz problémát egy nagy teljesítményű grafikus rendszer létrehozása. Ezt a PCle 3.0 16x foglalat teszi lehetővé. Játék közben mindent teljesen támogat és kiegészít a nagy teljesítményű hálózati kártya, amelyet az online és LAN bajnokságokra optimalizáltak. A csatatér irányításához szükséged lesz nem csak arra, hogy mindent precízen átláss, de arra is, hogy mindent jól hallj. A kristálytiszta, stúdió minőségű hangzásról pedig az integrált 7.1 csatornás Realtek ALC887 hangkártya gondoskodik. 

MSI GAMING hitelesített gaming alaplap

Minden egyes MSI GAMING sorozatú alaplapot több, mint 24 órás teszteléssel próbálnak ki, ami alatt online és offline játékokat is játszanak. A tesztelés végén az alaplapok fejlesztői biztosak lehetnek benne, hogy a hálózat konfigurációja, az audio fogadása és az általános teljesítmény a tökéletességig van hangolva, így Te már csak a legjobb játékélményt élvezheted. A hitelesítést csak azok az alaplapok kapják meg, amik sikeresen  teljesítik ezt a tesztet. Ezután hívhatják csak őket igazi MSI GAMING sorozatú gamer alaplapoknak. 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Gaming Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI H310M GAMING ARCTIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI H310M GAMING ARCTIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI H310M GAMING ARCTIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI H310M GAMING ARCTIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI H310M GAMING ARCTIC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ