AlzaBoxy Q1 Shop roku

MSI Immerse GH10

Termékkatalógus
MSI Immerse GH10
3,0 4 értékelés
Gamer fejhallgató -eltávolítható mikrofon, 13,5 mm-es meghajtó, 20 Hz-20 kHz, aranyozott csatlakozó
Kód:  MSAaS3 Termékszám:  S37-2100950-D22 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Immerse GH10

A játék rendszerint több órás, szünet nélküli esemény, így a játékosok, akik nem szeretik a nagy és nehéz gamer fejhallgatókat, biztosan örömmel fogadják az Immerse GH10 fülhallgatót a jól ismert és az évek során jól bevált MSI cégtől. Ez a fülbe helyezhető fülhallgatót a tartósságra, a kényelemre és a játék közbeni kiváló minőségű hangzásra alakították ki, de zenehallgatás, illetve telefonálás közben is használható. És hogyan teljesít minden téren? A test jól sikerült formájával együtt biztosan felhasználók széles körét elégíti ki.

Az MSI Immerse GH10 gaming fülhallgató fő jellemzői

  • Gamer fülhallgató a neves MSI cégtől
  • Alkalmas játékhoz, zenehallgatáshoz és telefonáláshoz
  • Könnyű és erős anyagból készült
  • Egyesíti a kiváló hangminőséget és a sokoldalúságot
  • Praktikus, levehető mikrofon
  • Egyszerű vezérlés - a vezetéken
  • Füldugók kis horoggal a jobb rögzítésért a fülben
  • Aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó

Az MSI Immerse GH10 fülhallgatót teljesen mértékben kihasználhatod

Hogy a megfelelő kényelemben kommunikálhass a számítógépes alkalmazások, illetve a telefon segítségével, nem hiányzik a fülhallgató vezetékén elhelyezett vezérlése. Megtalálhatod rajta a hangalapú szolgáltatásokat aktiváló gombot, amely megkönnyíti a játék közbeni megbeszéléseket a csapattársaiddal, vagy a telefonálást, miközben zenét hallgatsz a mobil eszközödön. Jelen van egy levehető mikrofon. Az MSI Immerse GH10 fülhallgatót 13,5 mm átmérőjű átalakítókkal szerelték fel, amelyek képesek reprodukálni az igazán vérfagyasztó hangulatot és a távoli hangokat, kiváló lokalizációval. Játssz hosszú órákon át, és ne zavartasd magad.

 

Paraméterek

Szín
Fekete, Piros Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Immerse GH10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Immerse GH10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Immerse GH10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH10 Kopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Immerse GH10 Kopfhörer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ