Rapture Rapture

MSI Infinite 8RB-270EU

Termékkatalógus
MSI Infinite 8RB-270EU
Gamer PC - Intel Core i5 8400 Coffee Lake, RAM 8 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4 GB GDDR5, SSD M.2 NVMe PCIe 256GB + HDD 1TB 7200 rpm, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1 , HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home 64bit
Kód:  TB243c Termékszám:  Infinite 8RB-270EU Gyártó honlapja:

MSI Infinite 8RB-270EU


Az MSI Infinite 8RB8 számítógép és legfontosabb jellemzői

  • A gamer asztali számítógép az Intel Core processzorok 8. generációjával működik
  • Kifinomult Silent Storm Cooling hűtés
  • Erős NVIDIA GeForce GTX 1050Ti grafikus kártya
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi és Bluetooth interfészekkel
  • Prémium hangrendszer Nahimic 3D rendszerrel
  • Windows 10 Home (64 bites) operációs rendszer

MSI Végtelen 8RB

8. generációs Intel Core processzor

Az Intel Core i5 8400 Coffee Lake processzor nagyobb teljesítményt és a túlhajtás lehetőségét kínálja. Az Infinite számítógépeken csak a legerősebb Intel Core i7 és i5 változatokat használják ahhoz, hogy elegendő teljesítményt nyújtsanak a mai legkorszerűbb játékok futtatásához is.

MSI Végtelen 8RB

MSI Infinite - gamer számítógép fanatikusoknak

Az Infinite sorozat számítógépein számos a játékosok és játékrajongók számára készült specifikáció szerepel, amelyet a komponensek gyártásában sokéves tapasztalattal rendelkező MSI fejlesztett ki. Az Infinite egyedülálló kialakítású házzal büszkélkedhet és könnyedén bővíthető standard méretű szabványos alkatrészek felhasználásával. Az Intel Core processzorral és az intelligens hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítményt biztosít a kis méret és a kis tömeg fenntartása mellett.


MSI Végtelen 8RB

A GTX 10 sorozatba tartozó modern NVIDIA GeForce grafika

Játszd a legújabb játékokat teljes részletességgel. A kompakt szekrénybe az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti kártyát szerelték, amely a csúcsminőségű és számos díjjal kitüntetett MSI játék-grafika sorozatának egy darabja. A kártyákat a gyárban túlhajtják és nagy teljesítményt nyújtanak minimális zajjal.


MSI Végtelen 8RB

Egyszerű bővítés

Azok a játékosok, akiknek fontos, hogy az összeállításuk mindig naprakész legyen, jól jön majd, hogy a gép további komponensekkel egyszerűen bővíthető. Akár egy tárhelyet, a grafikus kártyát, a processzort vagy a memóriát szeretnéd kicserélni, az Infinite 8 RB esetében erre minden további nélkül lehetőséged lesz.


MSI Végtelen 8RB

Töltsd fel gyorsabban a készülékeket

Fel kell töltened az okostelefont, tabletet, konzol vezérlőt vagy más mobileszközt, miközben a számítógépen dolgozol és nem szeretnél várni vele? A kiválasztott USB 3.1 portokon az MSI Super Charger akár 10-szeres töltési áramerősséget kínál, és jelentősen csökkenti a töltési időt.

MSI Végtelen 8RB

Játékok betöltése egy szempillanatás alatt

Csatlakozz a játékhoz korábban, mint bárki más, a legújabb NVXe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Egészítsd ki egy klasszikus SSD meghajtóval a tárhelyet és használd ki teljes mértékben a nagy sebességű lehetőségeket az operációs rendszer indításakor vagy a fájlok másolásakor.


MSI Végtelen 8RB


Nahimic virtuális térhatású hang

A Nahimic a 3D hangrendszerekre specializálódott és azoknak fejlesztésére, beleértve a virtuális 7.1-es hangzást, legyen szó akár normál fejhallgatókról, akár professzionális headsetekről játék vagy beszélgetés közben, ráadásul segít a háttérzajok kiküszöbölésében is.

MSI Végtelen 8RB

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Az Audio Boost az MSI -vel együttműködve a legmagasabb hangminőséget nyújtja a fejhallgatók számára. A rendszer aranyozott csatlakozókat, különleges audio chip védelmet, szigetelt audio áramköröket és fejhallgató előerősítőt tartalmaz. Élvezd a kristálytiszta hangzást és urald a csatateret!

MSI Végtelen 8RB


Nincs többé lassulás

A hálózatok szabályozása lehetővé teszi az egyes alkalmazásokhoz prioritások beállítását, így elkerülhetővé válik a kellemetlen lassulás. Válaszd ki a legfontosabbakat az online játékokhoz, amelyek a legszélesebb sávszélességet használják ki, így akadozás és lassulás nélkül élvezheted a játékokat.


MSI Végtelen 8RB

A rendszer kényelmes monitorozása

A Dragon Center teljes körű rendszerellenőrzési lehetőségeket kínál. Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett valós idejű teljesítményfigyelés, a LED-effektek beállítása, a CPU-paraméterek túlhúzása, rendszerprofil beállítások és gyors hibaelhárítás áll rendelkezésre.

MSI Végtelen 8RB

Maximális hűtés, minimális zaj

A hűtőrendszer a kifinomult Silent Storm Cooling rendszert foglalja magában, amely a számítógép egészében biztosítja a levegő áramlását, hogy a teljes rendszer hideg és csendes maradjon, még maximális terhelés mellett is.


Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 8400 Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 8400 Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor gyorsítótár
9 MB Kész!
Core boost frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1050 Ti Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
4 GB Kész!

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
2 256 GB (2,26 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Tápegység

Tápegység
350 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Kész!
Grafika
DVI, HDMI, DisplayPort Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
450 mm Kész!
Mélység
488 mm Kész!
Tömeg
13 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Infinite 8RB-270EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Infinite 8RB-270EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Infinite 8RB-270EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Infinite 8RB-270EU.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ