A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

MSI MAG Pylon fekete

Termékkatalógus
MSI MAG Pylon fekete
4,7 13 értékelés
Számítógépház - midi torony, ATX, 2x 3.5"/2.5", 4x 2.5", USB 3.1 Gen 1, 3x 120mm-es RGB ventilátor, 3x temperált üveg, vertikális videokártya beillesztés, tápegység nélkül
Kód:  EF420b2 Termékszám:  306-7G02M61-C05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI MAG Pylon fekete

A(z) MSI MAG Pylon fekete Midi Tower kivitelű számítógépház attraktív megjelenést garantál Fekete színben. A Midi tower elsősorban irodai és otthoni számítógépek építéséhez javasolt, ha nincs elegendő hely a Big tower számára. Bár ez egy kisebb ház, sok gamer és professzionális komponenst bele lehet tenni. Nagy előnye a megfelelő hőleadás lehetősége a közepes vagy nagyobb hűtők és ventilátorok segítségével, amelyek gond nélkül beférnek a házba. Az asztali számítógép vezérlőpanele a perifériák csatlakoztatására és vezérlésére a ház felső részén kapott helyet. A(z) MSI MAG Pylon fekete számítógépház a következő alaplapokat támogatja: ATX.

A(z) MSI MAG Pylon fekete ház főbb tulajdonságai

  • Formátuma nagyszerű professzionális asztali számítógépekhez
  • Formátuma megfelelő a modern komponenseknek megbízható hűtéssel
  • A(z) MSI MAG Pylon fekete 6 ventilátor helyet kínál
  • Beszerelt ventilátorok száma: 3 ×

A(z) MSI MAG Pylon fekete számítógépház felszereltsége

A házban 2 db 3,5" HDD slot található és 4 db 2,5" SSD slot. Minden más alkatrész az alaplapra csatlakoztatható. A vezérlőpanelen az alábbi csatlakozók találhatók: USB 2,0, USB 3,0 (3,1 gen1), Fejhallgató és Mikrofon. A táp a ház alsó részébe került, hogy a hűtés hatékonyabb legyen.

Paraméterek

Méret
Midi Tower Kész!
Szín
Fekete Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Belső 3,5"-es slotok száma
Kész!
Belső 2,5"-es slotok száma
Kész!

Használat és méret

Méret
Midi Tower Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Belső elrendezés

Alaplap formátum
ATX Kész!
Belső 3,5"-es slotok száma
Kész!
Belső 2,5"-es slotok száma
Kész!

Külső szerkezet

Elülső panel elhelyezkedése
Fent Kész!
Elülső panel csatlakozói
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Fejhallgató, Mikrofon Kész!
Oldalfalak
Átlátszó Kész!

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma
Kész!

Méret

Szélesség
470 mm (47 cm) Kész!
Magasság
440 mm (44 cm) Kész!
Mélység
218 mm (21,8 cm) Kész!
Tömeg
8,4 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI MAG Pylon fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI MAG Pylon černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI MAG Pylon čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI MAG Pylon Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ