0% splátky Siguro Shop roku

MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU számítógép

Termékkatalógus
MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU számítógép
Gamer PC Intel Core i5 7400 Kaby Lake, 16GB DDR4 RAM , NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB GDDR5, M.2 PCIe SSD 128 GB + 1TB HDD 7200 fordulat, DVD / RW, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1, USB 3.1 Gen2 Type -C (USB-C), HDMI, DisplayPort, a Windows 10 Home
Kód:  EF875v5f Termékszám:  Nightblade 3 VR7RD-007EU Gyártó honlapja:

MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU számítógép


le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

A legújabb 7. generációs Intel Core processzorok

Az új, 7. generációs Intel processzorok az alacsonyabb fogyasztás, a nagyobb teljesítmény és a tuningolás  lehetőségét kínálják. A Nightblade számítógépek csak a legerősebb Intel Core i7 és i5 processzorokat használják, így biztosítva a szükséges teljesítményt a legújabb játékok gond nélküli futtatásához.

 
le
MSI Nightblade
 

MSI Nightblade - a játékok szerelmeseinek

A Nightblade számítógépek minden olyan tulajdonságot magukba foglalnak, melyekre egy igényes játékosnak szüksége lehet. Az MSI cég gamer számítógépek terén jelentős mennyiségű tapasztalatot halmozott fel. A Nightblade 3 sajátos kialakítású, kisméretű házzal rendelkezik, melynek magassága alig éri el a 30 centimétert. A számítógép rendkívül könnyen fejleszthető, a ház egyedi kialakításának köszönhetően kis mérete ellenére is képes magába fogadni a szabványos méretű alkatrészeket. Az Intel Core hűtésének hála a maximális teljesítmény az alacsony méretekkel és a könnyű tömeggel együtt maradéktalanul biztosítva van.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Legújabb Graphics NVIDIA GeForce GTX 10-es sorozatú grafikus kártyák

Játssza a legújabb játékokat hihetetlen részletességgel! A számítógépházban az NVIDIA GeForce GTX 10-es sorozatú grafikus kártyának a két ventilátoros modellje  foglal helyet. Ezeket a grafikus kártyákat úgy tervezték, hogy maximális teljesítmény mellett is minimális zajkibocsátással működjenek.


le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Játékok indítása egy pillanat alatt

Indítsa el a játékokat mindenkinél gyorsabban a legújabb NVMe technológiát használó PCI-E Gen 3.0x 4 SSD segítségével. Használja ki az SSD által nyújtott személyre szabási lehetőségeket, és érjen el a SATA3-énál akár 5-ször nagyobb sebességet.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Kicsi a bors, de erős

Mindenkit könnyedén lenyűgöz az MSI Nighblade minimalista design-ja, és a hihetetlen, 10 literes mérete. A számítógépház 30 cm magas, 17 cm széles és 42 cm mélységű. Ennek a kis háznak a belsejében bújnak meg a szabványos méretű alkatrészek, de a további bővítésnek sincs akadálya.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Maximális hűtés, minimális zaj

A rendszer hűtését a Silent Strom Cooling rendszer végzi, ami képes arra, hogy a levegő áramlását az egész házban lehetővé tegye, így biztosítva az alkatrészek optimális hőmérsékletét. Mindezt minimális zajkibocsátással!


le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Könnyű szállíthatóság

 A Nightblade 3 számítógép  teljesítmény orientált alkatrészei és minimalista tervezése ellenére összesen 8 kg-ot nyom. Méretét egy A4-es laphoz lehetne hasonlítani. Valljuk be, a monitor mellett egy ekkora méretű számítógép szinte láthatatlan.

 
le
egyszerű frissítés
 

Könnyű fejleszthetőség

Azoknak az igényes játékosoknak, akik szeretnek mindig naprakészek maradni, biztosan tetszeni fog a számítógép könnyű fejleszthetősége. Ha grafikus kártyát, processzort, vagy esetleg RAM-ot szeretne cserélni, a Nightblade 3-mal minden további probléma nélkül, könnyen megteheti. A lehetőség, hogy gamer számítógépét naprakészen tartsa, adott.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Egyszerű VR kapcsolat

Álljon készen a virtuális valóság nyújtotta élményekre az MSI Nightblade segítségével. A GTX 1070 grafikus kártya teljes mértékben kész a virtuális valóságra. És Ön?


le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Gyorsított töltés

Fel szeretné tölteni az okostelefonját, tabletjét, kontrollerjét, vagy más mobileszközét, de nem szívesen várna? Az MSI Super Charger USB 3.0 bemeneten keresztül akár 10-szer hatékonyabb töltésre képes, lerövidítve a szükséges töltési időt.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Virtuális Nahimic hangzás

A Nahimic a 3D hangrendszerekre és fejlesztéseire specializálódott, beleértve a virtuális 7.1 hangzást is. Használjon akár közönséges, akár profi fej- vagy fülhallgatót játék vagy beszélgetés közben, a rendszer segít megszüntetni a háttérzajt.

 
le
Tökéletes hangzás fejhallgató
 

Tökéletes hangzás a fejhallgatóval

Az Audio Boost a legjobb minőségű audio hangzást biztosítja a fülhallgató használata során. A rendszer tartalmaz egy arannyal bevont csatlakozót, egy speciálisan burkolt audio chipet,  egy izolált audio áramkört és egy fejhallgató-erősítőt. Élvezze a kristálytiszta hangot, és uralja a harcmezőt!


le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Nincs többé lagg!

Használja ki az egyes alkalmazásokra vonatkozó beállítható prioritás lehetőségét, és felejtse el a laggot. Válassza ki az Ön számára legfontosabb online játékokat, és élvezze a problémamentes játékélményt. Nincs több lefagyott játék, nincs több lagg!

le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Kényelmes monitoring rendszer

A Dragon Center egyedülálló funkciókat biztosít a rendszer teljes irányításához. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az összes alkalmazáshoz, lehetővé teszi a teljesítmény valós  időben való ellenőrzését, a LED-effektek testre szabását, továbbá kedve szerint állíthatja be a processzor frekvenciáját, a rendszerprofilokat és gyors hibaelhárítást is végezhet.

 
le
 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Ingyen Streaming

A profi, élő stream könnyen megvalósítható az Xsplit Gamecaster alkalmazás segítségével. Ossza meg élményeit a világgal, a Twitchen, Youtube-on, Ustreamen keresztül a 12 hónapot lefedő ingyenes, prémium licensz segítségével.

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Core boost frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1070 Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
8 GB Kész!
Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready Kész!

Alaplap

Foglalat
Intel 1151 Kész!
További kártyafoglalatok
PCI Express x16 Kész!

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková)
1 128 GB (1,13 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Mini ITX Kész!

Tápegység

Tápegység
500 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
4 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Grafika
DVI, HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
DVD Kész!

Szekrény

Szélesség
177 mm Kész!
Magasság
294 mm Kész!
Mélység
426 mm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU számítógép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nightblade 3 VR7RD-007EU.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ