Rapture Rapture

MSI Nightblade MI3 7RB-006EU

Termékkatalógus
MSI Nightblade MI3 7RB-006EU
Gamer PC - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, 8GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5, 1TB HDD 5400rpm, DVD/RW, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen1, HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home
Kód:  EF875u7g Termékszám:  Nightblade MI3 7RB-006EU Gyártó honlapja:

MSI Nightblade MI3 7RB-006EU


le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

A legújabb 6. generációs Intel Core processzorok

Új Intel 6. generációs Intel processzorok alacsonyabb fogyasztás mellett nagyobb teljesítmény elérésére képesek, emellett lehetőséget kínálnak a magasabb órajel elérésére is. A Nightblade számítógépek csak az Intel Core i7 és i5 legerősebb változatait használják, hogy elegendő energiát biztosítsanak a legújabb játékok futtatásához.MSI Nightblade

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

MSI Nightblade - a számítógépes játékok szerelmeseinek

A Nightblade szmítógépek számos olyan tulajdonsággal bírnak, ami tökéletes a játékok szerelmeseinek. Az MSI egy olyan cég, amely sok éves tapasztalattal rendelkezik a gamer gépek területén. A Nightblade egy egyedi tervezésű, kis méretű házzal rendelkezik, melynek magassága mindössze 28 cm. A számítógép egyszerűen fejleszthető, a ház úgy van kialakítva, hogy a népszerű alkatrészekkel könnyen felszerelhető legyen. Az Intel Core processzorokkal és a kiváló hűtési rendszerrel együtt elképesztően nagy teljesítmény elérésére képes, kis méret és könnyű tömeg mellett.

 

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

A Legújabb Graphics NVIDIA GeForce GTX Series 10 videókártyák

Játssza a legújabb játékokat minden részlet kiemelésével. A számítógép az NVIDIA GeForce GTX legújabb, 10-es sorozatú modellek két ventilátoros verziójával van felszerelve. A felsőkategóriás, sok díjat nyert sorozatot talán senkinek nem kell bemutatni. A magas teljesítményre képes kártyák emellett minimális hangot adnak ki.

 


le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Játékok betöltése egy pillanat alatt

Nyissa meg a játékokat mindenkinél gyorsabban a legújabb NVMe technológiát alkalmazó PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Használja ki az SSD-k minden előnyét a hardver és szoftver optimalizálásával, és érjen el akár 5-ször gyorsabb olvasási sebességet, mint SATA3 esetén.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Erős számítógép  letisztult házban

MSI Nighblade mindenkit lenyűgöz a minimalista designjával és a hihetetlen 16 literes méretével. A 28 cm magas, 15 cm széles, és 28 cm mélységű házban bújnak meg a könnyen hozzáférhető PC alkatrészek, lehetővé téve a későbbi fejlesztést.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Maximális hűtés, 
minimális zaj

A hűtőrendszer magába foglalja a Silent Storm keringetési rendszert, amely biztosítja a légáramlást az egész számítógépben: az egészet hűvösen és csendben tartja.

 


le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Könnyen elmozdítható

A Nightblade a hatékony összetevői és a minimalista designja ellenére összesen 8 kg-ot nyom. Méretre egy A4-es laphoz lehetne hasonlítani, tehát a monitor mellett a Nightblade 3 szinte észrevehetetlen.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Egyszerű fejleszthetőség

A játékosok akik mindig naprakészen akarják tartani a gépüket, fel fogják ismerni a kényelmet az alkatrészek egyszerű cserélhetőségének lehetőségében. Legyen szó akár tárolóhelyről, videokártyáról, RAM-ról, processzorról, a Nightblade-nél nem akadály! Így a gépet mindig a legjobb felszereltséggel tudja használni.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Egyszerű VR kapcsolat

Legyen kész az őrületre az MSI VR Nightblade segítségével. A GTX 1060 grafikus kártya beállításival teljesen felkészülhet a virtuális valóság nyújtotta élményekre. 

 


le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Gyorsított töltőberendezés

Használnia kell a számítógépet hogy fel tudja tölteni az okostelefonját, tabletjét, kontrollerjét, vagy más mobil eszközét, de nem akar várni? Az MSI Super Charger  USB 3.0 porton keresztül akár 10-szer erősebb töltésre képes, ami jelentősen lerövidíti a töltési időt.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Virtuális surround hangzás a Nahimic-től

A Nahimic a 3D hangrendszerekre specializálódott, beleértve a virtuális 7.1-es hangtechnikát. Használjon akár közönséges fejhallgatót vagy profi fülhallgatót, a rendszer játékok és beszélgetés közben is segít megszüntetni a háttérzajt.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Tökéletes hangzás  fejhallgatóval

Az MSI Audio Boost biztosítja a legmagasabb minőségű audio hangást fejhallgató esetén. A rendszer tartalmaz egy arannyal bevont csatlakozót, speciálisan védett audio chipet, elszigetelt audio áramkört, és egy fejhallgató előerősítőt. Élvezze a kristálytiszta hangot és uralja a csatateret!

 


le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

 MSI Nightblade MI2-205EU

 

Vége a laggnak

Vessen véget az idegesítő laggnak a beállítható művelet prioritás segítségével. Válassza ki a legfontosabb játékokat online játék esetén, és így ezek az alkalmazások fognak a legjobb kapcsolattal rendelkezni. Nem kell többé tartani a játékok összeomlásától vagy lefagyásától.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Kényelmes monitoring rendszer

A Dragon Center teljeskörű irányítást nyújt a rendszer felett. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az összes alkalmazáshoz, lehetővé teszi a teljesítmény ellenőrzését valós időben, beállíthatja a LED-effekteket, testre szabhatja a CPU órajel növelésére szolgáló rendszert, és gyors hibaelhárítást is végezhet.

 

le
MSI Nightblade X2B-256EU
 

Ingyen streaming

Professzionális élő streamet indíthat az XSplit Gamecaster nevű alkalmazás segítségével. Ossza meg a közvetítést az egész világgal Twitch, YouTube, Ustream, vagy más csatornákon keresztül. A prémium licensz 12 hónapig ingyen jár.

 

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Core boost frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1050 Ti Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
4 GB Kész!
Stream processzorok száma
768× Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Mini Tower Kész!

Tápegység

Tápegység
350 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!

Szekrény

Szélesség
128 mm Kész!
Magasság
268 mm Kész!
Mélység
342 mm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes asztali számítógép kínálatunkban.

Információ a feltüntetett tárhelyről Windows operációs rendszer alatt.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Nightblade MI3 7RB-006EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade MI3 7RB-006EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade MI3 7RB-006EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MI3 7RB-006EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MI3 7RB-006EU.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ