Akvizice ApF HU Shop roku

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU

Termékkatalógus
MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU
5 3 értékelés
Gamer PC - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, 8GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB GDDR5, SSD 128GB M.2 PCIe + HDD 1TB 7200rpm, DVD/RW, GLAN, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1, USB 3.1 Type-C Gen1, HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home
Kód:  EF875u8h Termékszám:  Nightblade MIB VR7RC-243EU Gyártó honlapja:

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU


 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb 6. generációs Intel Core processzor

Az Intel 6. generációs processzora kisebb energiafogyasztás mellett nagyobb teljesítményt tud nyújtani. A Nightblade számítógépekben a legnagyobb teljesítményű Intel Core i7 és i5 található, hogy napjaink legmodernebb játékait zavartalanul élvezhesd.

 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade - nem csak rajongók számára

A Nightblade megfelel minden játékrajongó igényes követelményeinek. Az MSI több éves tapasztalata tükröződik vissza ezen a sorozaton. A 24cm magas egyedi kialakítású teste befogad bármilyen klasszikus méretű komponenst. Az Intel Core és az okos hűtési rendszer kombinációja biztosítja a maximális teljesítményt, kis mérete és tömege megőrzésével.

 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb NVIDIA GeForce GTX 10 grafika

Élvezd a legújabb játékok grafikáját a legapróbb részletekig. Az  NVIDIA GeForce GTX 10 sorozatú kártya két ventilátorral rendelkezik és a legjobb minőségű MSI grafikus kártyák közzé tartozik. A kártya hihetetlen teljesítményt és minimális zajszintet biztosít.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Játék beolvasása pillanatokon belül

Az NVMe technológiát kihasználó PCI-E Gen 3.0 x4 SSD segítségével az elsők között fogsz bekapcsolódni a játékba. Használd ki az SSD által kínált lehetőségeket és optimalizáld a hardwert és szoftvert, amelynek köszönhetően 5x gyorsabb az olvasási sebesség a SATA3-hoz képest.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Kis test nagy teljesítmény

A hihetetlen 10 literes térfogatával az MSI Nighblade felkelti minden érdeklődő figyelmét. A 24 cm magas, 13 cm széles és 34 cm mély számítógép klasszikus méretű komponenseket rejt magában. Mindez bármilyen korlátok nélkül és további bővítési lehetőséggel.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Maximális hűtés, minimális zajszint

A hűtéséről a Silent Storm Cooling technológia gondoskodik, amely biztosítja a levegő állandó áramlását a komponensek között. A legnagyobb teljesítménynél is minimális a zajszintje.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Kompakt méretek

A Nightblade MI nagy teljesítményű komponenseket kínál minimalista kialakításban. Össztömege mindössze 10 kg. Kis méretével a Nightblade MI szinte láthatatlan lesz a képernyő mellett.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű frissítés

Azon játékosok, akik szeretik, ha számítógépük mindig aktuális, értékelni fogják a komponensek egyszerű frissítési lehetőségeit. Szeretnéd kicserélni a grafikus kártyát, processzort, vagy az operációs memóriát? Az Aegis ezt lehetővé teszi. Fejleszd és gyorsíts gépedet, kedved szerint.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Egyszerű VR csatlakoztatás

Élvezd a virtuális valóságot az MSI Nightblade-vel. A GTX 1060 grafikus kártya támogatja a virtuális valóságot és VR headset használatával maximálisan reális lesz az élmény.


 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorstöltés lehetősége

Szeretnéd a számítógépen való munka közben feltölteni az okos telefont, tabletet, konzol vezérlőt vagy más mobil eszközt, de nem szeretnél sokat várni? Az MSI Super Charger az USB 3.0 porton keresztül 10x gyorsabb töltési időt kínál, és így nem kell várnod.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Nahimic 3D hangzás

A Nahimic a 3D hangzásra specializálódik és annak fejlesztésére, beleértve a virtuális 7.1 hangot. Legyen az egyszerű fülhallgató vagy profi headset a játékokhoz, mindig tökéletes hangélményben lesz részed és minimális lesz a környezeti zaj.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Tökéletes hang a fülhallgatóban

Az Audio Boost a lehető legjobb minőségű hangot adja vissza a fülhallgatóban. Az aranyozott csatlakoztató, a speciálisan árnyékolt chip, a szigetelt áramkör és az erősítő biztosítják a kiváló hangminőséget. Élvezd a kristálytiszta hangot!


 MSI Nightblade MI2-205EU

Vége a laggolásnak

Állíts fel fontossági sorrendet az alkalmazások között és vess véget a kellemetlen laggolásnak. Válaszd ki a legfontosabb online játékokat, amelyek széles sávban fogják kihasználni a hálózatot és élvezd a játékot laggolás és megszakítások nélkül.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Pohodlné sledování systému

A Dragon Centerrel könnyedén figyelemmel kísérheted az egész rendszert. Az alkalmazásokon kívül reális időben követheted a teljesítményt, beállíthatod a LED efekteket, megváltoztathatod a CPU paramétereit és gyorsan kezelheted a felmerülő problémákat.

 MSI Nightblade MI2-205EU

Streamelés ingyen

Az Xsplit Gamecaster alkalmazással profi szinten streamelhetsz. Oszd meg videóid az egész világgal Twitch, YouTube, UStream és más csatornákon keresztül. Mindez 12 hónapon keresztül teljesen ingyen.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
0 GHz (0 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 7400 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
0 GHz (0 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Core boost frekvencia
0 GHz (0 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1060 Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
0 GB Kész!
Stream processzorok száma
1 152× Kész!
Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready Kész!

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
1,13 GB (0 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Mini Tower Kész!

Tápegység

Tápegység
350 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB 3.2, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!
Optikai meghajtó
DVD Kész!

Szekrény

Szélesség
127 mm Kész!
Magasság
234 mm Kész!
Mélység
340 mm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!

Tartozékok

Alap tartozékok
Egér Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes asztali számítógép kínálatunkban.

Információ a feltüntetett tárhelyről Windows operációs rendszer alatt.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Gamer PC-k széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ