Akvizice ApF HU Rapture

MSI Nightblade Ml 2

Termékkatalógus
MSI Nightblade Ml 2
Gamer PC Intel CPU, Intel B150, 8 GB DDR3 RAM, 128 GB SSD, HDD akár 1 TB, DVD / RW, GLAN, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4x USB 3.1, HDMI, DVI, a Windows 10 Fő
Kód:  EF875u5d1NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Nightblade Ml 2


le
 MSI Nightblade MI2-205EU

A legújabb 6. generációs Intel Core processzorok

Új Intel 6. generáció kisebb energiafelhasználás nagyobb teljesítményt és lehetőséget nyújt a tuningolás. Nightblade használó számítógépek csak a legerősebb változata az Intel Core i7 és i5, hogy elegendő energiát játszik a legújabb játék a piacon.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

MSI Nightblade - számítógépes játékok szerelmesei

A számítógépek száma Nightblade számos olyan előírásokat a játékosok és a játék szerelmeseinek, MSI létrehozott cég, amely több éves tapasztalattal összetevőit. Nightblade jön egy egyedi design egy kis test magassága mindössze 24 cm, könnyen bővíthető és használata közös komponensek, normál méretben. Oneütt Intel Core és okos hűtőrendszer teljesítmény maximalizálása, miközben a kis méret és kis súly.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Legújabb Graphics NVIDIA GeForce GTX sorozat 10

Játszani a legújabb játékokat a részleteket. A kompakt szekrény felszerelt NVIDIA GeForce GTX sorozat 10 sorozat high-end és nagyon megbecsült MSI játék grafikus. Tuningolt kártyák már a gyártás és a kiváló teljesítményt biztosít minimális zajjal.


le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Rakodás játékok egy pillanat alatt

Bejutni a játéApproxa, mielőtt bárki más a legújabb PCI-E Gen 3.0 x4 SSD, technológiák alkalmazásával NVMe. Használja ki a teljes potenciálját SSD optimalizálásával hardver és szoftver, amely olvasási sebesség akár 5-ször gyorsabb, mint a SATA3.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

One erős számítógép kompakt vázban

MSI Nighblade lenyűgözi a minimalista design és méretei a hihetetlen 10 liter térfogatú. A szervezetben a magassága 24 cm, szélessége 13 cm és mélysége 34 cm bújnak PC alkatrészek normál méretű, korlátozás nélkül, azzal kiegészítve további kiterjesztése.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

A maximális hűtés, minimális zaj

Hűtőrendszer egy kifinomult keringési rendszer hűtési Silent Storm, amely biztosítja a légáramlást az egész számítógépet, és tartja az egész készlet hűvös és csendes még maximális terhelés.


le
 MSI Nightblade MI2-205EU

a könnyű mobilitás

Nightblade MI kínál erős alkatrészei egy minimalista design összsúlyú mintegy 10 kg. A méréskor oldalán közeledő A4 formátumú Nightblade MI a monitor mellett szinte láthatatlan.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

egyszerű frissítés

A játékosok, akik azt akarják, hogy az mindig naprakész, fogja dobni egy egyszerű lehetőséget, hogy frissítse alkatrészeket. Akár akarjuk cserélni tároló, grafikus kártya, RAM és a processzor, ez lehetővé teszi Aegis. Akkor már a gép mindig maximum berendezés.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Oneszerű VR kapcsolat

Legyen kész MSI VR Nightblade. Konfgurace egy grafikus kártya GTX 1060 és 1070 teljes mértéApproxen felkészült a virtuális valóság és a VR headset a leginkább valósághű élményt.


le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Gyorsított töltőberendezés

Meg kell dolgozni a számítógépen tölteni a smartphone, tablet, konzol kontroller vagy más mobil eszköz, és nem akar várni? MSI Super Charger a kiválasztott portok USB 3.0 akár 10-szer a töltőáramot, és jelentősen lerövidíti a töltési idő.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Virtuális surround hangzás Nahimic

Nahimic specializálódott 3D hangrendszer és fejlesztések, beleértve a virtuális 7.1 hangzás, akár közönséges fejhallgatót vagy profi fülhallgató játékok vagy a beszélgetés, és segít megszüntetni a háttérzaj.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Tökéletes hangzás fejhallgató

MSI Hangerõsítõ biztosítja a legmagasabb minőségű audio fejhallgató. A rendszer tartalmaz egy arannyal bevont csatlakozók, speciális árnyékolás audio chip elszigetelt audio áramkör és egy fejhallgató előerősítő. Élvezze a kristálytiszta hangot és uralja a csatatéren!


le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Vége minden Laguë

A cekker állítható prioritás működésének egyes alkalmazások nem zavaró lemaradásokat múlt. Válassza ki a legfontosabb játék az online játékok, amelyek részesülnek a legszélesebb körű kapcsolatokat, és élvezze a játékot nélküle összeomlik vagy lag.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

Kényelmes monitoring rendszer

Sárkány Center funkciókat biztosít teljes irányítást a rendszer. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az összes alkalmazás lehetővé teszi a teljesítmény ellenőrzése valós időben, meg a LED-hatások, szerkesztési paraméterek CPU overclock beállítási rendszer profilok és gyors hibaelhárítás.

le
 MSI Nightblade MI2-205EU

streaming szabad

Szakmai élő közvetítés is elvégezhető alkalmazása révén XSplit Gamecaster. Ragadja meg a műsor, hogy az egész világon keresztül Twitch, YouTube, Ustream, és más csatornákon keresztül prémium engedély 12 hónapig ingyen.

Paraméterek

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Nightblade Ml 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade MI2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade MI2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nachtklinge MI2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nachtklinge MI2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ