Rapture Rapture

MSI R7 370 2G Gaming

Termékkatalógus
MSI R7 370 2G Gaming
4,9 13 értékelés
Videókártya - 2 GB GDDR5 (5700MHz), AMD Radeon R7 370 (1000MHz), Boost 1050MHz, PCIe x16 3.0, CrossFire, 256bit, DisplayPort, 2x DVI, HDMI
Kód:  EF838n7d Termékszám:  R7 370 GAMING 2G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI R7 370 2G Gaming

A Radeon R7 370 egy sor fejlett technológiát és magas teljesítményt szállít egy megfizethető csomagban. A kártya főleg a játékosokat célozza, akik a legigényesebb címeket szeretnék élvezni. A fejlett MSI dizájnt tükrözi nem csak a kártya megjelenése, hanem a működési jellemzői, az alacsony hőmérséklet és zaj is. A kártyában egy modern R7 370 grafikus processzor található, amely egy fejlett 28nm-es gyártási folyamat eredménye. A kompakt chip közel három milliárd tranzisztort rejt, amelyek 1024 számítási egységet, az úgynevezett stream processzorokat hajtják. A grafikus mag egy 256 bites buszon kapcsolódik a szupergyors GDDR5 videomemóriához. A kártya gyors memóriájának és a méretes busznak kösöznhetően szinte minden játékot képes nagy felbontásban megjeleníteni.

Modern technológia

Az MSI R7 370 továbbá számos fejlett technológiát támogat. Természetesen a DirectX legújabb 12-es verzióját és a sztereoszkópikus 3D-t is. A játékosok minden bizonnyal értékelni fogják a támogatott monitorokon elérhető képmegjelenítési ráta szinkronizálásának vagy a több videó kimenet meglétének lehetőségét. A széles látómező nemcsak szimulátorokban és akciójátékokban jön majd jól, de akkor is, ha filmet néz vagy a dolgozik.

Kiváló hűtés

A kártya saját tervezésű hűtést használ, amely egy pár nagy ventilátor és egy nagy passzív blokk jól bevált kombinációján alapul. A hőátadó csövek gyorsan és hatékonyan továbbítják a hőt. A hűtőrendszer bőségesen túlméretezett, így nem csak csendes működést biztosít, de van tartalék a jövőbeli túlhajtásra (overclocking) is. A hűtőrendszer automatikus ventilátor fordulatszám-szabályozót tartalmaz, amely egy intelligens algoritmust használ, hogy mindig megtalálja a megfelelő kompromisszumot a teljesítmény és a ventilátor zaj között.

Paraméterek

Szélesség
258 mm Kész!
Magasság
37 mm Kész!
Mélység
132 mm Kész!
Modellmegjelölés
AMD Radeon R7 370 Kész!
Stream processzorok száma
1 024× Kész!

Méret

Szélesség
258 mm Kész!
Magasság
37 mm Kész!
Mélység
132 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
AMD Radeon R7 370 Kész!
Stream processzorok száma
1 024× Kész!
Gyártási technológia
28 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
2 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
256-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 000 MHz Kész!
Memória frekvenciája
5 700 MHz (5,7 GHz) Kész!
Shaders frekvencia
1 000 MHz Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
4 Kész!

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás
Dual CrossFireX Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív, Vízhűtés Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

TDP fogyasztás
110 W Kész!
Szükséges plusz tápkábel
1× 6-pin Kész!
Ajánlott tápegység
450 W Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI R7 370 2G Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI R7 370 Gaming 2G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI R7 370 Gaming 2G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI R7 370 Gaming 2G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI R7 370 Gaming 2G.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ