Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G

Termékkatalógus
MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G
Videókártya - 8GB GDDR5 (8100MHz) (, 1441 MHz), PCI Express x16 3.0, 256Bit, DisplayPort, DVI és HDMI, értékesítési korlátozás - 1db / hónap
Kód:  EF839b7h2 Termékszám:  Radeon RX 580 GAMING X+ 8G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G

Az új Radeon RX 580 alapja a rendkívül sikeres mag Polaris 20 XLX, de van néhány érdekes fejlesztéseket. Ezt a magot megnövekedett órajel-frekvencia és az általános fokozott teljesítményt. Videokártya MSI Radeon RX 580 GAMING X + és dolgozza fel, hogy a szélsőséges frekvencia 1441 MHz-en.

Legfontosabb jellemzők

  • A korszerűsített architektúra AMD Polaris 20 XLX
  • Ideális a csere régebbi kártyákhoz Radeon R300 vagy GeForce 900
  • Kezelje a legtöbb játék egy QHD (2560 × 1440) felbontású
  • Első osztályú hűtő Twin Frozr VI halk ventilátorok
  • Teljes mértéApproxen támogatja a virtuális valóság

Merüljön el a világ a virtuális valóság

A lenyűgöző és magával ragadó élményt, hogy hozza a hit ebben az évben, a virtuális valóság (VR), eddig a kiváltsága drága high-end kártyák. AMD Radeon modell RX 580 célja, hogy ezt a technológiát a legtöbb ügyfél, és hála a kedvező ára, ez a hírnevét. A tényleges GPU együtt 8 gigabájt GDDR5 memóriával. Számítási teljesítmény több mint 5 TFLOPS tud ez a darab megegyezik a chip NVIDIA Pascal versengő márkák, de kétszer olyan drága.

Sima játékmenet HD

Csatlakozó készlet modern építészet nem sántít. Emellett korszerűsített port a HDMI 2.0b, zvládajícího 4K 60 képkocka másodpercenként, megtalálható a hátoldalán két DisplayPort csatlakozó változata 1.4. Továbbfejlesztett felület képes kezelni akár 5K (5120 × 2880 pixel) és 8K (7680 x 4320 pixel), 60 képkocka másodpercenként. Van Freesync támogassa a technológia az egyenletes videó és HDR kiváló szín eredményeket. Építészet Polaris is vesz a vállukon gyorsulás formátum H.265 akár 4K felbontású, és még 60 képkocka másodpercenként. 

Gaming Edition MSI

A grafikus kártya által gyártott MSI helyesen hangolva Gaming Edition. Ez nyújt egy újratervezett hűvösebb Twin Frozr VI, ami megváltoztatta a lapátok és a jobb csapágyakat. Fel van szerelve a rajongók Zero Frozr technológia, amely az MSI először 2008-ban ez a technológia magában foglalja a ventilátorok leállítását alacsony teljesítményű grafikus kártyát. Összehasonlítva más márka grafikus kártyákat, így nem fogja hallani háttérzaj a játékgép és akkor koncentrálni teljesen játszik. Mint egy bónusz, értékelni fogja a színes LED háttérvilágítás, amelyeket beállíthat saját.

Paraméterek

Szélesség
279 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
50 mm Kész!
Modellmegjelölés
RX 580 Kész!
Stream processzorok száma
2 304× Kész!

Méret

Szélesség
279 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
50 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
RX 580 Kész!
Stream processzorok száma
2 304× Kész!
Gyártási technológia
14 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
256-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 441 MHz Kész!
Memória frekvenciája
8 100 MHz (8,1 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Technológia

Speciális videókártya funkciók
Radeon VR-Ready Kész!
Párhuzamos kártya támogatás
Dual CrossFireX Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel
2× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
500 W Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Radeon RX 580 GAMING X+ 8G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ