Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

MSI Vigor GK80 US

Termékkatalógus
MSI Vigor GK80 US
5 1 értékelés
Gamer billentyűzet - mechanikus, Cherry MX SILVER SPEED kapcsoló, 16.8M RGB, US Layout
Billentyűzet kiosztása - US
Kód:  MSAaK24 Termékszám:  S11-04US231-HH6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Vigor GK80 US

Az MSI Vigor GK80 billentyűzet minden olyan funkcióval rendelkezik, ami csak egy gaming billentyűzet számára szükséges lehet. A készüléken összesen 104 billentyű található, emellett pedig a további eszközök csatlakoztatása érdekében integrált USB porttal, teljes mértékben személyre szabható, előre beállított mintákkal rendelkező és játékokhoz rendelhető RGB háttérvilágítással, csendes billentyűkkel, állítható gyorsbillentyűkkel, anti-ghosting technológiával, csuklótámasszal és még sok mással lett felszerelve. A termék az aranyozott USB 2.0 csatlakozó vagy a 2 m hosszú kábel segítségével könnyen és gyorsan csatlakoztatható a számítógépedhez.

Az MSI Vigor GK80 gaming billentyűzet, Cherry MX Speed Silver és annak legfontosabb jellemzői

  • Professzionális gaming billentyűzet különleges designnal
  • RGB háttérvilágítás saját világítási minták létrehozásának lehetőségével
  • Teljes mértékű anti-ghosting technológia támogatás
  • Gyors hozzáférés a teljesítményhez és a beállításokhoz a gyorsbillentyák használatával
  • A hangzás közvetlenül a billentyűzettel vezérelhető

Cherry MX Speed Silver kapcsolók

Az MSI Vigor GK80 gaming billentyűzet Cherry MX Speed Silver kapcsolókkal lett felszerelve, amelyek játék közben nem csak nagyfokú precizitást, 40%-kal gyorsabb válaszidőt is biztosítanak. Továbbá a készülék kapcsolói a legnagyobb igényű játékokos számára lettek kifejlesztve, így akár a több, mint 50 milliós leütést is kibírják. Ez a gaming billentyűzet az átlagos felhasználók kezei között akár évekig is megfelelően működik.

RGB billentyűzet

Nehéz elképzelni egy gaming billentyűzetet háttérvilágítás nélkül. Ez pedig az MSI Vigor GK80 billentyűzetről sem maradhatott le, amely 8 RGB fénypanellel és MSI Mystic Light támogatással lett ellátva. Ahogy más gaming billentyűzetek esetében, a világítási minták ennél a modellnél is személyre szabhatók és a saját profilodban eltárolhatók.

Intelligens anti-ghosting

A jelek átfedése egy olyan probléma, amely gyakran tapasztalható az olcsóbb billentyűzetek esetében. Az MSI Vigor GK80 gaming billentyűzettel azonban nem kell aggódnod több billentyű egyidejű lenyomása miatt, sőt, a készülék az FPS játékok vagy MMO számára speciális anti-ghosting üzemmód létrehozására is képes. Játék közben abszolút nem kell attól félned, hogy lenyomod valamelyik billentyűkombinációt, mivel az anti-ghosting technológia könnyedén kiküszöböli ezt.

Médiabillentyűk és USB

Valóban sok mindent találhatsz ezen a billentyűzeten. A logó jobb oldalán négy médiabillentyű található zeneszerkesztésre, valamint a billentyűzetről való közvetlen hangvezérléshez. Mellettük egy extra USB 2.0 portot láthatsz, amelyet használhatsz akár egér, fejhallgató, vagy bármilyen USB csatlakozóval rendelkező eszköz csatlakoztatására.

Tarts mindent az ujjad ügyében

Az MSI Vigor GK80 billentyűzeten a néha kifelejtett gyorsbillentyűk is megtalálhatók. Segítségükkel lehetőséged van például a grafikus kártya vagy alaplap vezérlésére anélkül, hogy ki kellene lépned a játékből, illetve akár a fényhatások beállítására is.

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Típus
Mechanikus Kész!
Lokalizáció
US Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Típus
Mechanikus Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
US Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Egysoros Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Széles Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Dinamikus, Programozható Kész!

Méretek

Szélesség
44,5 cm (445 mm) Kész!
Magasság
4,2 cm (42 mm) Kész!
Mélység
14,2 cm (142 mm) Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Vigor GK80 US Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Vigor GK80 CS US. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Vigor GK80 CS US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Vigor GK80 US. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Vigor GK80 US.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ