Rapture 0% splátky Siguro

MSI X2 Nightblade

Termékkatalógus
MSI X2 Nightblade
Gamer PC Intel CPU, Intel Z170, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GTX 128 gigabájt SSD, 2TB HDD, DVD / RW, GLAN, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 6x USB 3.0, HDMI, DisplayPort, a Windows 10 Fő
Kód:  EF875u9x2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X2 Nightblade

Kis számítógép sárkány erő, ez az MSI Nightblade X2. A szokatlan megjelenésű szekrény hardver, ami örömet az igényes játékosok. Az egyik kasszasikerek egyre erőteljes Intel Core a hatodik generációs Skylake. Együtt gyors memória és a tisztességes grafika szállít minden a játék egy új dimenziót, és minden csatát nem hagylak cserben.

Legfontosabb jellemzők

  • Hardver hangolt a legújabb játékok
  • Az új Intel Core család Skylake
  • Graphics részletes játékélmény
  • Lightning retikül Killer Pro Doubleshot
  • Modern A Windows 10 DirectX 12
  • Alkalmazások rendszer hibakeresés

bestiális erő

Nightblade X2 készen áll a legújabb játék kövek. Túláradó szív lett egy nagy teljesítményű processzor Intel Core család Skylake. A fejlett technológia, a Turbo Boost II képes borítani a magas értékeket. Annak ellenére, hogy a processzor egy nyitott szorzót, így mindenki megkapja a overclocker. Pummeling Graphics NVIDIA GeForce GTX szerencsejáték új életet és élvezni összetéveszthetetlen játékélményt a legmagasabb minőséget.

hűtés

Design nagyon vidám szekrény rejti erős hardver, de aki valóban szelíd. Ügyesen kialakított hűtési rendszer optimalizálja a légáramlást, és megtartja az összes komponenst kihűlni. A hideg levegő áramlik át az alsó nyílásba, amely képes befogadni megfelelő ventilátorok fordulatszáma 3600 RPM.Sőt, a maximális hűtési néma.

villám kapcsolat

A leggyorsabb kapcsolat sebessége a többi játékos fog tenni retikül Doubleshot Killer Pro, amely egyesíti a gigabyte Ethernet és a nagy sebességű WiFi. Tökéletes, hogy optimalizálja a kapcsolatot, hogy megoldja Killer Network Manager, a kapcsolat sebessége eléri akár 1867 Mbps. Van is egy gyors Bluetooth 4.1 vagy funkciók Killer Shield.

kiterjedt kapcsolat

Az előlapon két nagy sebességű USB 3.0 port, beleértve a továbbfejlesztett USB támogatással Super töltő gyors töltés a smartphone. Van egy klasszikus jack fejhallgató és mikrofon. Az újdonság jelen USB 3.1 Type-C, amelyet megjelenő egyre több a mobil eszközök. Hasonlóképpen, mi megtaláljuk a hátsó, ahol többek között, négy USB 3.0 is megtalálható a klasszikus USB 2.0. A történet jelenik meg a képernyőn, a népszerű HDMI vagy DisplayPort.

gyakorlati alkalmazások

Számítógép alkatrészek olyan alkalmazások, melyek segítségével finomíthatja a számítógép pontosan az Ön ízlése szerint. Alkalmazások MSI Gaming Center beállíthatja sok az értékek a teljes rendszer, választott szín háttérvilágítás teljesítmény beállítását. MSI Gaming App lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék az overclocking grafikus kártya, a legegyszerűbb módja. 

Paraméterek

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X2 Nightblade Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade X2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade X2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X2 Nachtklinge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X2 Nachtklinge.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ