Shop roku AlzaBoxy Q1

MSI X299 GAMING M7 ACK

Termékkatalógus
MSI X299 GAMING M7 ACK
Alaplap - Intel X99, 4x PCIe x16 DDR4 4266 (OC), SATA III, 2x M.2, u.2, USB 3.1 Gen 2-C USB 3.1 Gen 2 GLAN Killer DoubleShot PRO AC Fi ??Hangerosíto 4 PRO, RGB LED, ATX, sc2066
Kód:  AA393b4 Termékszám:  X299 GAMING M7 ACK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 GAMING M7 ACK

Az MSI X299 GAMING ATX M7 ACK alaplap LGA 2066 processzorral van felszerelve, amely támogatja a legújabb Intel Core X sorozatot. Tökéletesen megbízható és támogatja az overclockingot. Az összetevőknek és a speciális játékfunkcióknak köszönhetően ideális alapja az erősebb játék számítógépeknek, még a legújabb játékokhoz is, azonban akár multimédiás eszközökkel is dolgozhatsz rajta. Több fajta kártyát is támogat, legyen szó Nvidia SLI-ről, vagy AMD CrossFire-ről - hogy a grafika a lehető legjobb lehessen. 

Főbb jellemzők

  • Csúcsteljesítményű Intel X299 lapkakészlet 
  • Támogatja a legújabb processzorokat is, mint a Core i9 Skylake-X
  • Minőségi alkatrészek
  • Több fajta videókártya használata SLI módban
  • Játék jellemzők: GAME BOOST, játék HOTKEY, X-BOOST, XSplit GAMECASTER
  • Intel SSD memória támogatása kérésre 
  • NIC Killer DoubleShot PRO GLAN és WiFi 802.11ac
  • M.2 csatlakozók, átviteli sebességét akár 32 Gb / s
  • Burkolt PCI bővítőhely
  • Hangerosíto hangrendszer - 4 db hangerősítő
  • Konfigurálható misztikus fényű RGB háttérvilágítás 

Csúcskategóriás lapkakészlet Intel X299

MSI X299 GAMING ACK M7 a legújabb Intel lapkakészletre, az X299-ra épül, amelynek célja a Skylake-X és X-Kaby Lake működtetése. Ezek közé tartozik a rendkívül erős CPU Intel Core i9-7900X, egy hihetetlen 18 magos chippel. A DDR4 RAM modulok összesen 8 Quad csatornán tárolnak. Maximális frekvencia 2666 MHZ, vagy 4266 MHz overcloking. 

MSI Gaming játék telepítési standard

Több mint 24 óráig tesztelték online és offline játékokkal is. A vizsgálat végén a fejlesztők rra jutottak, hogy a hálózati beállításokkal a hang és a teljesítmény már a tökéletességig van hangolva, így a legjobb játékélményt is élvezni lehet. Ilyen tanúsítványt csak az az alaplap kap, amely sikeresen teljesítette a tesztet. Kevés az ilyen szerencsés. 

Több videókártyának bevonási lehetősége -  SLI vagy CrossFire

A PCI Express 3.0-hoz csatlakoztathatók a legújabb grafikus kártyák, például az Nvidia SLI, vagy az AMD CrossFire X. Élvezd kedvenc játékod utolsó pixeljeit is. A merev váznak és a forrasztott kötéseknek köszönhetően rendkívül tartós. Emiatt a LAN partikon sem lesz baja  a videókártyának.

A csatlakozáshoz a legújabb SSD nem csak SATA III porttal, hanem M.2 interfésszel is szolgál, aminek átviteli sebessége akár 32 GB/s. A külső meghajtóknak sem kell messze menni a második generációs USB 3.1-nek köszönhetően, ami az előzőhöz képest akár 20x-os gyorsasággal is büszkélkedhet.  

Optimalizált hálózati forgalom és minőségi hangzás

A Killer NIC E2500 DoubleShot PRO-n jön létre az online szerencsejáték, ezért a legjobb teljesítményt nyújtja a magas átmenő teljesítménynek köszönhetően. Optimalizálva van a mester szintű online szerencsejátékra. A fejlett technológiának köszönhetően csökkenti a CPU-t, hogy a teljesítményt növelje a játék számára, és így élvezhesd az FPS-t.

Készülj fel egy igazi zenei élményre. MSI Audio Boost 4 a legjobb minőségű hangot biztosítja, így a hangzás kristálytiszta lesz zenehallgatáskor és játék közben is. Az aranyozott jackcsatlakozó és az audio áramkörök teljesen szigeteltek és elnyomják a zavaró jeleket. A fejhallgatóban beépített erősítő található, így a számítógépen a hang lehetőleg ne legyen maximumra állítva. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X299 GAMING M7 ACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X299 GAMING M7 ACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X299 GAMING M7 ACK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ