Rapture Shop roku

MSI X299 RAIDER

Termékkatalógus
MSI X299 RAIDER
5 1 értékelés
Alaplap Intel X299, 4x PCIe x16 DDR4 4266 (OC), SATA III, 2x M.2, u.2, USB 3.1 Gen 2-C USB 3.1 Gen 2 GLAN Intel Hangerosíto 4 ATX sc2066
Kód:  AA393a4 Termékszám:  X299 RAIDER Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 RAIDER

Az MSI X299 RAIDER alaplap ATX LGA 2066 foglalattal támogatja a legújabb Intel Core X sorozat. Az Intel X299 chipsetnek köszönhetően még magas overclocking esetén is maximális megbízhatóságot biztosít. A kiváló minőségű alkatrészek és a speciális, játék-kompatibilis tulajdonságok miatt ideális,fa. Többféle grafikus kártyát támogat az NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban, így a legjobb grafikai teljesítményt nyújtja.

Az MSI X299 RAIDER főbb jellemzői

  • Top Intel X299 chipset
  • Támogatja a legújabb Intel Core X sorozat
  • Military Class 6 által tanúsított minőségi alkatrészek
  • Több grafikus kártya bevonásának a lehetősége SLI és CrossFire módban
  • Nyolc RAM slot Quad Channel támogatásal
  • Intel SSD memória támogatás
  • M.2 csatlakozók amelyek akár 32 Gb / s átviteli sebességét biztosítanak
  • Turbo U.2 csatlakozó
  • Megerősített PCI slotok
  • Audio Boost 4 hangrendszer

Intel X299 high-end chipset

MSI X299 RAIDER a legújabb Intel X299 chipsetre épül, amelyet a Skylake-X és X-Kaby Lake processzorokhoz fejlesztettek ki. Megtalálható benn egy kivételesen erős, tízmagos Intel Core i9-7900X CPU valamint egy 18 magos chip is. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna van, maximális frekvenciája pedig 2666 MHz vagy 4266 MHz-es overclocking

Csatlakoztass több grafikus kártyát az SLI-hez vagy a CrossFire-hez

Csatlakoztasd a legmodernebb grafikus kártyákat az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFireX üzemmódban lévő PCI Express 3.0 bővítőhelyekre és élvezd a kedvenc játékodat az utolsó pixelig! Emellett a szilárd keretnek köszönhetően és a forraszanyag-csatlakozások fokozott számának köszönhetően a slotok feldolgozása rendkívül tartós. Így nem kell aggódnod a grafikus kártya teljesítménye miatt, még a legkeményebb LAN-party közben sem.

Az SSD-k legújabb generációjának csatlakoztatásához a meglévő SATA III portok, valamint a a népszerű M.2 interfészen keresztül 32 Gbp/s sebességgel lehetséges. Még a külső meghajtók sem maradnak le emögött, köszönhetően a második generációs USB 3.1 portnak, amely akár 20-szor gyorsabban, mint az előző verziól, beleértve a modern USB Type C portot is.

Audio Boost 4 - kiváló hangminőség

Készülj fel egy igazi zenei élményre. Az MSI Audio Boost 4 tökéletes hangminőséget nyújt, így kristálytiszta hangzást és zenét biztosít játék közben. Az arany audió csatlakozók és audio áramkörök teljesen szigeteltek és elnyomják a zavaró jeleket. A beépített fejhallgató-erősítő egyedi hangélményt biztosít számítógépednek.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Azzal a kérdéssel fordulok magukhoz, hogy árukereső.hu-n is illetve az önök weboldalán is SATA 3 csatlakozók száma 8 -ot ír, de én a képen 2-t láttam, illetve az önök weboldalán ennyi usb-t ír: USB 2.0 8× USB 3.0 (3.1 gen1) 8× USB 3.1 (3.1 gen2) 3 × Viszont ez összesen 19 lenne. A képen látható alaplapon jó esetben is van 9 usb port. Ennek kérném magyarázatát, hogy most akkor melyik a valós. Köszönöm.

Kérdések és válaszok: MSI X299 RAIDER
Kiegészítők: MSI X299 RAIDER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X299 RAIDER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X299 RAIDER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X299 RAIDER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X299 RAIDER.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ