AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

MSI X299 XPOWER GAMING AC

Termékkatalógus
MSI X299 XPOWER GAMING AC
Alaplap - Intel X299, 4x PCIe x16, DDR4 4500+ (OC), 10x SATA III, 3x M.2, U.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, WiFi, RGB LED, ATX, 2x DDR4 2133MHz (OC), 4x PCIe, SATA III, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, ATX
Kód:  AA690e5 Termékszám:  X299 XPOWER GAMING AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 XPOWER GAMING AC

MSI X299 GAMING AC High-end alaplap ATX az LGA 2066 aljzathoz a legújabb Intel Core X sorozatú processzorok támogatásával. Az Intel X299 lapkakészlet alapján, a maximális megbízhatóság érdekében még a magas overclocking teljesítmény mellett is. Az összetevőknek és a speciális játékeszközöknek köszönhetően ideális az erős játékgép alapja, a legújabb játékok lejátszása és a multimédia használatával. Több grafikus kártyát támogat az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFire módban, nagy teljesítményű grafikus teljesítményt nyújtva.

Az MSI X299 GAMING AC kártya legfontosabb jellemzői

  • A legújabb Core i9 Skylake-X processzorok támogatása
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Támogatja az Intel Optane SSD memóriát
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s bitsebességgel
  • Megerősített PCI-rések
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac
  • Sound Boost 4 hangrendszer erősítővel
  • Konfigurálható RGB Mystic Light háttérvilágítás
  • 3D Print Support - A megjelenés testreszabása
  • 12 + 1 + 1 fázisú digitális tápegység DrMOS-val

Kiváló Intel X299 lapkakészlet

Az MSI X299 Gaming AC kártya a Skyake-X és a Kaby Lake-X processzorokhoz készült legfrissebb Intel X299 lapkakészletre épül. Közülük a rendkívül nagy teljesítményű Intel Core i9-7900X processzor , tíz maggal, és hihetetlen 18 magos chipekkel számolva. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna van, maximális frekvenciája 4500 MHz-es overclocking.

MSI Gaming tanúsítvány a játék telepítéséhez

Minden fórumot 24 órás tesztelés alatt tesztelnek , amely során mind online, mind offline játékokat játszanak le. A tesztek végén a fejlesztők biztosak abban, hogy a hálózati konfiguráció, a közönségfogadás és az általános teljesítmény tökéletesen hangolódik, és élvezheti a legjobb játékélményt. A tanúsítvány csak az alaplapokat kapja meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak akkor lehet őket nevezni az MSI Gaming sorozat megfelelő játéktábláinak.

Csatlakoztasson több grafikus kártyát az SLI-hez vagy a CrossFire-hez

Csatlakoztassa a legmodernebb grafikus kártyákat a PCI Express 3.0 bővítőhelyeihez az NVIDIA SLI vagy az AMD CrossFireX üzemmódban. Tehát élvezze kedvenc játékait az utolsó pixelben. Emellett a szilárd keret és a keményforrasztott kötések számának köszönhetően a rés rendkívül robusztus . Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a legkeményebb grafikus kártyák fogantyúit is, amikor PC-jét LAN-félre továbbítja.

A szilárdtestalapú meghajtók legújabb generációjának csatlakoztatásához a SATA III portok, valamint a nemrégiben kért interfészek nagymértéApproxen szolgálnak majd .2, 32 Gbps átviteli sebességgel. Még a külső meghajtók sem maradnak mögött, köszönhetően a második generációs USB 3.1 jelenlétének, akár 20-szor gyorsabban, mint az előző verzió, beleértve a modern USB Type C portot is.

Alaplap kiváló minőségű hanggal

Készülj fel egy igazi zenei élményre. Az MSI Audio Boost 4 a tökéletes hangminőséget nyújtja, így kristálytiszta hangzást és zenét hallhat a játékoApproxan. Arany audió csatlakozók és audio áramkörök teljesen szigeteltek és elnyomják a zavaró jeleket. A beépített fejhallgató-erősítő ezután kihúzza a számítógépet.

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X299 XPOWER GAMING AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X299 XPOWER GAMING AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X299 XPOWER GAMING AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X299 XPOWER GAMING AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X299 XPOWER GAMING AC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ