Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MSI X370 GAMING M7 ACK

Termékkatalógus
MSI X370 GAMING M7 ACK
4,5 2 értékelés
Alaplap - AMD X370, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 3× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 3200MHz (OC), 6× SATA III, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi, Bluetooth, ATX alaplap formátum
Kód:  AA393c Termékszám:  X370 GAMING M7 ACK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X370 GAMING M7 ACK

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az AMD cég a teljesen új generációs, első Ryzen processzorokkal együtt, bemutatta a teljesen új X370 chipsetet is, mert éppen ez az X370 GAMING M7 ACK alaplap agya. A tekintélyes MSI gyártó ATX formátumú játékmodellje a legigényesebb felhasználók számára készült. Képességeinek köszönhetően ideális választás rendkívül nagy teljesítményű játékgépek előállításához, amelyek felhasználhatók a legújabb játékok játszásához, valamint az igényes multimédiás tartalmak kezelésére.

Az MSI X370 GAMING M7 ACK alaplap legfontosabb jellemzői

  • Alaplap AMD Ryzen processzorral rendelkező, nagy teljesítményű számítógépekhez
  • Kompatibilis a DDR4 memóriával
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különböző hatásokkal
  • VR Ready & VR Boost - folyamatos virtuális valóság
  • Javított kivitelű M.2 Shield Frozr slotok
  • Modern csatlakozók, beleértve az USB-C-t is, a gyors adatátvitelért
  • Audio Boost hangkártya - stúdió hangminőség
  • Grafikus kártya beépítése CrossFire vagy SLI módban
  • Killer DoubleShot PRO - eszköz a villámgyors válasz eléréséhez az online játék során
  • Military Class 5 Guard-Pro tartós alkatrészek

Alaplap tovább fejlesztett PCI-E slottal a grafikus kártyákhoz

Több grafikus kártya használatára szolgál a CrossFireX vagy SLI mód, és a tovább fejlesztett PCI-e Steel Armor slotok. Előnyük a több csatlakozási pont, amelyek nagyobb tartósságot biztosítanak a nehezebb grafikus kártya modellek telepítésekor, ráadásul még az elektromágneses zavarástól is védik a kártyát. Ha az SSD-idtől a maximális gyorsaságot várod el, akkor csatlakoztathatod őket egy, vagy rögtön két darab M.2 slothoz. A külső lemezek nagy sebességéről az MSI X370 GAMING M7 ACK alaplap a második generációs USB 3.1 és az USB-C portok interfészének segítségével gondoskodik.

MSI Gaming - játékok telepítéséhez hitelesítve

Minden alaplapon online és offline játékok futtatásával történő terhelési tesztet végeznek, több mint 24 órán keresztül. A tesztek végén a fejlesztők biztosak abban, hogy a hálózati konfiguráció, az audio vétel és az egész teljesítmény tökéletesen összehangolódott, és így a legjobb játékélményt élvezheted. A tanúsítványt csak azok az alaplapok kapják meg, amelyek sikeresen teljesítik ezt a tesztet. Csak ezután lehet őket az MSI Gaming sorozat igazi játék alaplapjainak nevezni.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!

Csatlakozók

Külső
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
10× Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X370 GAMING M7 ACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X370 GAMING M7 ACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X370 GAMING M7 ACK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING M7 ACK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X370 GAMING M7 ACK.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ